Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει στο Πρω1νό: Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που την πήρε τηλέφωνο ο Στέλιος Χανταμπάκης;

Στην παρέα του Πρω1νού και στην όμορφη Χινίτσα βρίσκεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στη Φαίη και στην ομάδα της για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, την απόφασή της να φύγει από το παιχνίδι επιβίωσης και την αποχώρηση από το σχήμα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου για το τηλεφώνημα του Στέλιου

Χανταμπάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως πήρε τηλέφωνο την Ειρήνη προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη. Η ίδια όμως το διαψεύδει… Όπως αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής, ο Στέλιος της τηλεφώνησε για να την ρωτήσει αν ο λογαριασμός της στο twitter είναι αληθινό. Κι αυτό έγινε γιατί η ίδια είχε απαντήσει αρνητικά στην ερώτηση κάποιου follower, σχετικά με το αν ο Ντάνος έκανε τον σταυρό του αφού φώναξε τις κάμερες. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα τονίζει: «Εγώ σας λέω με πήρε τηλέφωνο για αυτό…και εγώ ενοχλήθηκα γιατί λέω κάτσε με πήρε τηλέφωνο για να απολογηθώ γιατί απαντάω στο twitter μου…»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει στο Πρω1νό: Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που την πήρε τηλέφωνο ο Στέλιος Χανταμπάκης; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα