Η Ειρήνη και η “αδίστακτη 44άρα”!

Κορίτσια σήμερα εγκαινιάζουμε μια καινούργια στήλη στο faysbook.gr που θα αφορά στο σεξ και τις σχέσεις, δυο θέματα που όλες μας… καίνε. Στείλτε μου τις απορίες, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς σας και γενικά όλα όσα σας απασχολούν με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr και εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά και τις γνώσεις μου θα φροντίζω να σας δίνω κάθε φορά την απάντηση εκείνη που θα βάζει τέλος στο αδιέξοδό σας.

Δείτε το μήνυμα που έλαβα από την Ειρήνη που αισθάνεται

ανασφάλεια από μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας και την απάντηση που της έδωσα.

Είμαι η Ειρήνη, είμαι 25 ετών και εργάζομαι σε γυμναστήριο κάνοντας ομαδικά προγράμματα αερόμπικ. Τον σύντροφό μου τον γνώρισα εκεί, είμαστε μαζί 1,5 χρόνο, είναι 27 ετών και κάνει τα personal του γυμναστηρίου. Έχει σημασία που σας γράφω τι ακριβώς κάνει ο καθένας μας αφού από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ούτε ζηλιάρα, ούτε φαντάζομαι πράγματα. Τον περασμένο Μάιο λοιπόν, ήρθε στο τμήμα μου μία γυναίκα 44 ετών, που για να σας δώσω να καταλάβετε τι γυναίκα είναι, με μία λέξη θα τη χαρακτήριζα “αδίστακτη”.Έχει καλό σώμα. ψεύτικο στήθος, είναι χωρισμένη και πάντα θέλει να προκαλεί στο γυμναστήριο (φοράει πχ κολάν χωρίς εσώρουχο, βγάζει μάτι!). Στο τμήμα μου έκατσε ένα μήνα μόνο, μέχρι τον Ιούνιο, όταν “ανακάλυψε” τον σύντροφο μου στο χώρο. Άλλαξε το πρόγραμμά της και ξεκίνησε personal μαζί του. Και άλλες γυναίκες κάνουν personal με τον σύντροφό μου και δεν με ενόχλησε καμία. Με αυτήν όμως το θέμα ξέφυγε όταν ζήτησε τώρα που γυρίσαμε από τις διακοπές να την αναλάβει …στο σπίτι της! Τα λεφτά είναι διπλάσια, οκ, αλλά όταν μου είπε ο φίλος μου ότι το σκέφτεται, μαλώσαμε πολύ άσχημα. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό να σας πω, αλλά διαισθάνομαι ότι αυτή θέλει κάτι παραπάνω. Του είπα πως αν δεχτεί να την προπονεί στο σπίτι της, χωρίζουμε. Έχω άδικο;

Ειρήνη μου,
αν η ζήλεια ήταν ποινικό αδίκημα και η υπόθεση σου εκδικαζόταν στα δικαστήρια, θα έχανες τη δίκη παταγωδώς. Από αυτά που μας περιγράφεις, δεν φαίνεται πουθενά πως ο σύντροφός σου είναι δεκτικός σε κάποιο φλερτ, πόσο μάλλον όταν δεν έχει υπάρξει καν φλερτ. Το μόνο που υπάρχει, είναι ο φόβος σου ΑΝ θα τον φλερτάρει η…αδίστακτη 44άρα και ΑΝ αυτός θα ενδώσει. Το ότι η συγκεκριμένη γυναίκα -στο δικό σου μυαλό- είναι μία γυναίκα που έχει “βάλει στο μάτι” τον σύντροφό σου και δυνητικά θέλει να τον κατακτήσει, δεν σημαίνει πως ο σύντροφός σου είναι “ο καλός ο μύλος που όλα τα αλέθεί”. Εκτός αν είναι, οπότε δικαίως ανησυχείς. Το γυναικείο μας ένστικτο είναι αλάνθαστο. Απλώς δεν είμαι σίγουρη πως πρόκειται για το ένστικτό σου που σε προειδοποιεί, ή αν μιλάμε για έλλειψη εμπιστοσύνης που άρχισε να “φυτρώνει” στη σχέση σας. Επειδή αναφέρεσαι σε οικονομικά στο mail σου, εικάζω πως το κίνητρό του για να την αναλάβει κατ΄οίκον είναι αυτό, κι όχι η διάθεσή του να καλύψει τις γενετήσιες ορμές του. Κάτι που αν ίσχυε, θα το είχε ήδη κάνει σε ανύποπτο χρόνο και εκτός εργασιακού χώρου. Για να είστε μαζί 1,5 χρόνο σημαίνει πως σου έχει δείξει τι άνθρωπος είναι. Αν είναι ένας άντρας που δεν αξίζει της εμπιστοσύνης σου, τότε σίγουρα είναι ένας άντρας που δεν αξίζει να είναι στο πλευρό σου.

Σε φιλώ γλυκά, Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα