Η Ανθή Βούλγαρη εξομολογείται για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: ”Είχα Άγιο…”

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω και μπορεί η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη να μην βρέθηκε στο πάνελ αλλά πήγε καλεσμένη και μίλησε πρώτη φορά on camera για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου θα απουσιάζει για ένα διάστημα ενώ μετά την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί και την αποκατάσταση της υγείας της θα επιστρέψει στην παρέα της εκπομπής.

Στην μεταξύ τους συζήτηση εξομολογήθηκε όλο το παρασκήνιο της αποκάλυψης του προβλήματος υγείας, τις εξετάσεις που της έκαναν και τα αισθήματα της γι’ αυτό.

«Μου έκαναν αξονική, μαγνητική, με ξετινάξανε και μου είπαν “έχεις έναν μικρό καλοήθη, όπως φαίνεται, όγκο στο κεφάλι”», δήλωσε και συνέχισε: «αρχικά δεν το συνειδητοποίησα, έλεγα “αποκλείεται”. Μετά, όσο περνούσαν οι μέρες, είπα “όπα! Έχω στο κεφάλι μου κάτι. Καλοήθης μεν, όγκος δε”».

Η μεταφορά της στο νοσοκομείο και η διάγνωση του όγκου ήρθε μετά από μια επιληπτική κρίση που έπαθε. Για το συμβάν εξομολογήθηκε: «Είχα άγιο… Δεν ήθελα να το μοιραστώ όλο αυτό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που το περνάνε χειρότερα από εμένα και, μέσα από την τηλεόραση και την εφημερίδα, θα τους βοηθήσω. Το χειρουργείο θα γίνει στις 28 του μήνα, είναι κρανιοτομή. Σου ανοίγουν το κεφάλι, βάζουν έναν πλοηγό που ψάχνει που είναι ο όγκος και τον αφαιρούν. Δεν ξέρω πόσες ώρες είναι το χειρουργείο, δεν έχω ρωτήσει και θα μείνω μία μέρα στην εντατική».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα