Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς είναι μια μέρα του;

Ο Ντάνος ή αλλιώς Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε αλλά και τις πολλές δουλειές που έχει κάνει: «Έχω δουλέψει μπογιατζής, μαρμαράς, μπάρμαν σε νυχτερινά μαγαζιά και γενικά έχω κάνει πολλά ακόμα επαγγέλματα. Σίγουρα όλες οι δουλειές έχουν το ρίσκο τους, αλλά δεν απέτυχα σε κάποιο επαγγελματικό μου βήμα. Υπήρξαν περίοδοι που είχα λεφτά στα χέρια μου, και στιγμές που είχα ελάχιστα χρήματα και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ποτέ μου, όμως, δεν ήταν προτεραιότητά

μου τα χρήματα. Μου αρέσει, όμως, να περνάω καλά με τους φίλους μου. Θυμάμαι πως το πρώτο πεντακοσάδραχμο που μου έδωσε η μητέρα μου το ξόδεψα σε σουβλάκια με τους κολλητούς μου. Μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα» λέει γελώντας.

Πώς είναι η ζωή και η καθημερινότητά του σήμερα;

«Πλέον ζω στην Αθήνα και το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο. Κοιμάμαι αργά και ξυπνάω νωρίς, καθώς έχω πολλές συναντήσεις επαγγελματικής φύσης. Θα βρίσκομαι στην Αθήνα σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι πως μου λείπει η Σκιάθος, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και το ψάρεμα». Στο παρελθόν έχει ζήσει για έξι χρόνια στην Αθήνα, στην περιοχή του Ελληνικού και στο Αττικό Άλσος, ενώ τώρα διαμένει σε διαμέρισμα στο Κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα