Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι ευχές και η selfie από το οικογενειακό τραπέζι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μοιράστηκε μία φωτογραφία από το οικογενειακό τραπέζι για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram για τον Δεκαπενταύγουστο. Ο νικητής του Survivor έβγαλε μαι οικογενειακή selfie και έγραψε στη λεζάντα της εικόνας: «Τον Δεκαπενταύγουστο γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Χαρείτε την ημέρα παρέα με τους δικούς σας ανθρώπους. Η Παναγιά να μας έχει

όλους καλά».

Μάλιστα, είχε δηλώσει στο Thema People για την οικογένεια του: «Δεν θέλω πολλά πράγματα από τη ζωή, πέρα από να είμαι υγιής, να είναι καλά οι δικοί μου και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Πιστεύω ότι έχω πολλά πράγματα να δώσω στη γυναίκα που θα γίνει μητέρα των παιδιών μου. Σίγουρα θα μου άρεσε να ζήσω στη Σκιάθο γιατί είναι ένα ωραίο και ήρεμο μέρος με ποιότητα ζωής. Ακόμα και αν δεν τα κατάφερνα να ζήσω μόνιμα στη Σκιάθο, σίγουρα θα ήθελα να ζω εκεί για μεγάλα διαστήματα γιατί είναι ο τόπος μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Τον Δεκαπενταύγουστο γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Χαρείτε την ημέρα παρέα με τους δικούς σας ανθρώπους. Η Παναγιά να μας έχει όλους καλά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@danos_ga) στις Αύγ 15, 2017, 5:39πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα