Για να κατακτήσεις τον άντρα Τοξότη θα πρέπει να ξεχάσεις ΑΥΤΟ

Από τη στιγμή που ο Κένταυρός σας θα σημαδέψει και θα σας τρυπήσει την καρδιά χωρίς να αστοχήσει καθόλου, θα πρέπει ν’ αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή, στη συμπεριφορά και γενικότερα στην ερωτική σας τακτική. Ο σκοπός σας θα πρέπει να είναι μια ανώδυνη συνύπαρξη, δίχως άλλου είδους πλήγματα από βέλη.

Γενικά οι Τοξότες είναι ενδιαφέροντες σύντροφοι και τα δύο φύλα, υπό τον όρο ότι δεν θα παντρευτείτε εκείνους αλλά τις χίμαιρές τους κι ότι θα είστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι ν’ αλλάξετε προγράμματα καθημερινότητας ή να φύγετε ξαφνικά για μεγάλα ταξίδια. Ο Τοξότης είναι πάντα υπ’ ατμόν, δεν προσφέρεται καθόλου για καθιστικούς τύπους.

Μια άλλη απαραίτητη προϋπόθεση για να κρατήσετε την αγάπη του είναι ν’ αγαπάτε κι εσείς τα άλογα. Αν δεν τα αγαπάτε, παλέψτε το. Ο Τοξότης δεν μπορεί με τίποτα να αποσχιστεί από το άλογο. Αν πάλι δεν έχει άλογα, θα έχει οπωσδήποτε σκυλιά, ιδίως κυνηγετικά. Βρίσκονται κι αυτά μέσα στις προτιμήσεις του. Γενικά είναι φιλόζωος, δεν έχετε παρά να γίνετε κι εσείς.

Κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι ο τύπος δεν αντέχει την αποτελματωμένη ζωή και τις καθημερινές κοινοτοπίες. Αποφύγετε, λοιπόν, να του πείτε ότι χάλασε το πλυντήριο, ότι τρακάρατε το αυτοκίνητό σας, ότι έφυγε ξαφνικά ο υπάλληλός σας και άλλα παρόμοια. Δεν είναι θέματα άξια μνείας γι’ αυτόν. Έχετε να κάνετε με ένα άτομο που διψά για το συγκλονιστικό. Είναι ικανός να επινοήσει το θάνατο της μητέρας του για να υπάρξει θέμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και των δύο σας, έστω κι αν γίνει αιτία να χύσετε ποταμούς δακρύων για ένα ανύπαρκτο πτώμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα