Γενέθλια για τον Κώστα Σπυρόπουλο: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν και το μήνυμα που στέλνει

Τις μνήμες τους αλλά και τους προβληματισμούς του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Κώστας Σπυρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός έφτιαξε ένα κολάζ με φωτογραφίες του από το παρελθόν και το πόσταρε στο instagram.

Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: “22/9…εκεί τρύπωσα…στο τέλος της Παρθένου! Από “τότε”μέχρι “τώρα” πέρασαν και ήρθαν πολλά..! Θυμάμαι την γιαγιά μου, που έλεγε: άχ, αυτά τα ποδαράκια,μέχρι που θα φτάσουνε;…που θα πάνε;…που,θα είμαι εγώ,τότε; θα ζω, να τα βλέπω;…αυτά,ρώταγε η γιαγιά,τότε..! Με το ποδήλατο, γιαγιά…με

το ποδήλατο μου, της απαντούσα και γέλαγε! Η γιαγιά έφυγε,νωρίς…κι εγώ έμεινα,με το ποδηλατό μου και τ’όνειρό μου…να ακολουθώ τη ζωή! Ευχαριστώντας πάντα, το “πριν”…σημαδεύω το “τώρα”….αυτό το “τώρα” που έχει μέσα του…το “α” και το “ω”…αυτό το “τώρα” που θα γίνει “μετά” για να μπορούμε να “περιμένουμε” ένα καλύτερο “τώρα”!!! Αυτό το “τώρα” που έχει μέσα του, την “ώρα”…τα λεπτά..τα δευτερόλεπτα…την ανάσα μας! Γειά σου, “πριν”…σ’ ευχαριστώ…γειά σου, “μετά”…περίμενε…ο Θεός ξέρει για “σένα”….έλα “τώρα μου” εδώ…καβάλα το ποδηλατό μου…είσαι το ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ”!

Δείτε την ανάρτηση:

22/9…εκεί τρύπωσα…στο τέλος της Παρθένου! Από "τότε"μέχρι "τώρα" πέρασαν και ήρθαν πολλά..! Θυμάμαι την γιαγιά μου, που έλεγε: άχ, αυτά τα ποδαράκια,μέχρι που θα φτάσουνε;…που θα πάνε;…που,θα είμαι εγώ,τότε; θα ζω, να τα βλέπω;…αυτά,ρώταγε η γιαγιά,τότε..! Με το ποδήλατο, γιαγιά…με το ποδήλατό μου, της απαντούσα και γέλαγε! Η γιαγιά έφυγε,νωρίς…κι εγώ έμεινα,με το ποδηλατό μου και τ'όνειρό μου…να ακολουθώ τη ζωή! Ευχαριστώντας πάντα, το "πριν"…σημαδεύω το "τώρα"….αυτό το "τώρα" που έχει μέσα του…το "α" και το "ω"…αυτό το "τώρα" που θα γίνει "μετά" για να μπορούμε να "περιμένουμε" ένα καλύτερο "τώρα"!!! Αυτό το "τώρα" που έχει μέσα του, την "ώρα"…τα λεπτά..τα δευτερόλεπτα…την ανάσα μας! Γειά σου, "πριν"…σ' ευχαριστώ…γειά σου, "μετά"…περίμενε…ο Θεός ξέρει για "σένα"….έλα "τώρα μου" εδώ…καβάλα το ποδήλατό μου…είσαι το ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κώστας Σπυρόπουλος (@kosspyropoulos) στις Σεπ 22, 2017, 3:07πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα