Φτιάξε το τέλειο λιποδιαλυτικό smoothie με ανανά

Χρειάζεσαι εξτρά ενέργεια για να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της ημέρας ενώ παράλληλα έχεις ξεκινήσει και μια εντατική προσπάθεια απώλειας κιλών και πόντων; Σου έχουμε το μυστικό για να τα καταφέρεις: ένα νοστιμότατο smoothie με λίγες θερμίδες, που θα διώξει κιλά και κυτταρίτιδα.
Για να το φτιάξεις, χρειάζεσαι: 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2%, 1 κουτάκι μέλι, 1 κονσέρβα ανανά.
Παρασκευή: Ανακάτεψε καλά σε ένα μπολ το γιαούρτι με το μέλι. Μετά στράγγιξε καλά την κομπόστα και κόψε τον ανανά σε μικρά κομμάτια. Βάλτα και αυτά στο

μπολ και ανακάτεψε ξανά. Βάλε το μείγμα στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Κατόπιν βγάλτο, βάλτο στο μπλέντερ για να πολτοποιηθεί και…στην υγειά σου!
Δεν έχει πάνω από 200 θερμίδες, θα σε τονώσει και θα νιώθεις αμέσως πιο ανάλαφρη!

Λίλα λόγια για τον ανανά
Θρεπτικός, με λίγες θερμίδες (ένα φλιτζάνι ανανά έχει μόλις 70-85 θερμίδες) και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, ο ανανάς βοηθά στο αδυνάτισμα και επιπλέον περιέχει βρωμελίνη, ένα ένζυμο που μπορεί να βοηθήσει δραστικά στον πόνο της αρθρίτιδας μειώνοντας τη φλεγμονή. Είναι επίσης καλή πηγή βιταμίνης C, που βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού.

Τιπς για να διαλέξεις το σωστό ανανά
(αντί για μία κονσέρβα για το smoothie μας μπορείς να χρησιμοποιήσεις 4 φέτες φρέσκο ανανά)
-Η εξωτερική όψη του ανανά δεν πρέπει να έχει ‘μελανιές’
-Ο ανανάς δεν πρέπει να μυρίζει “ξινός”.
-Δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακός. Αν είναι αρκετά σκληρός και δεν μπορεί να φαγωθεί άμεσα, μπορείς να τον αφήσεις έξω από το ψυγείο σε θερμοκρασία δωματίου για μια δυο ημέρες πριν το κόψιμο για να γίνει πιο μαλακός και ζουμερός.

Διάβασε ακόμα ποια είναι τα fit μυστικά της Μόνικα Μπελούτσι!

The post Φτιάξε το τέλειο λιποδιαλυτικό smoothie με ανανά appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα