Φλοράλ: 10+1 φούστες, σορτς και φορέματα που θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι

Καλό μήνα κορίτσια μου! Χτες μπήκε ο Ιούνιος και για την ακρίβεια σήμερα είναι η δεύτερη μέρα του καλοκαιριού και δεν θα μπορούσα να μην σας έχω πιο καλοκαιρινό, πιο δροσερό και χαρούμενο θεματάκι από αυτό!

Φλοράλ: Φέτος είναι στη μόδα διάφοροι τύποι φλοράλ σχεδίων! Υπάρχει, όμως, ένα σχέδιο που κυριαρχεί και θα το δεις να φοριέται πιο πολύ από ποτέ. Ποιο είναι αυτό; Τα μεγάλα floral prints κατακτούν τον χώρο της μόδας, «γεμίζουν» τις κολεξιόν των πιο διάσημων οίκων και εμπνέουν τους σχεδιαστές.

Οι Ko.Misses

της Φάμπρικας είναι ένα νέο brand που έχει ως βασική του έμπνευση τα φλοράλ σχέδια και το ρομαντικό στιλ. Πρόκειται για ένα brand που φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στον χώρο της ελληνικής μόδας και αυτό μας αρέσει πολύ (στηρίζουμε Ελλάδα!). Πρόκειται για χειροποίητες δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη θηλυκότητα των Ελληνίδων.

Στην πρώτη συλλογή του brand συναντάμε πολύ χρώμα, πολλά σχέδια και υφάσματα που ταιριάζουν στη θετική διάθεση των γυναικών που επιλέγουν να τα φορούν. Θηλυκά φορέματα, φούστες και τοπ είναι τα βασικά κομμάτια του brand, ενώ παράλληλα βρίσκουμε και girly σορτς, παντελόνες και παντελόνια ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται η σημερινή γυναίκα για να νιώθει θηλυκή.. με κάποια μικρή δόση ρομαντισμού..

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery επέλεξα 11 συνολάκια με μεγάλα φλοράλ σχέδια που είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά!

Μπορείς να αγοράσεις όλα τα παραπάνω ρούχα και ακόμα περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ! ή να μάθεις περισσότερα πράγματα για τις Ko.Misses της Φάμπρικας στον λογαριασμό τους στο facebook ΕΔΩ!

The post Φλοράλ: 10+1 φούστες, σορτς και φορέματα που θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα