Φαίη: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου της, Γιάννη, και η on air αποκάλυψη για το πάρτι που ετοιμάζει!

Ο μεγάλος γιος της Φαίης μας, Γιάννης έχει σήμερα τα γενέθλια του και οι ευχές που έστειλαν, οι διαδικτυακοί φίλοι κάτω από την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media, είναι αμέτρητες!

Η αγαπημένη μας Φαίη ανέβασε πριν λίγη ώρα μια εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία αγκαλιάζει τον γιο της ενώ στη λεζάντα έγραψε: ”Ζωή μου! Χρόνια πολλά! Σε λατρεύω! Να είναι γερά τα παιδάκια μας!”

Δείτε την ανάρτηση:

Ζωή

μου! Χρονια πολλά Σε λατρευω Να είναι γερά τα παιδάκια μας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις Απρ 19, 2017, 12:43πμ PDT

Λίγη ώρα μετά η Φαίη μας δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών της για τα γενέθλια του Γιάννη ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το πάρτι που ετοιμάζει! Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η εκπομπή πάντα είναι προσκεκλημένη στο μεγάλο πάρτυ που θα κάνω και για τους δύο μαζί… Επειδή είναι Απρίλιο ο ένας και Μάιο ο άλλος, θα κάνουμε ένα πάρτυ μαζί. Τώρα, όμως, μου προκύπτουν θέματα. Με παίρνει κάθε πέντε λεπτά τηλέφωνο και μου λέει: “Για την τούρτα στο σπίτι δεν καλείς αυτόν; Δεν καλείς και τον άλλον; Και μεγαλώνει η παρέα, και αγχώνεται η μαμά…»

Δείτε το βίντεο:

The post Φαίη: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου της, Γιάννη, και η on air αποκάλυψη για το πάρτι που ετοιμάζει! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα