Έτσι θα ξεπεράσεις τον πρώτο μεγάλο σου έρωτα!

Μόλις χώρισες από τον πρώτο σου μεγάλο έρωτα (και την πρώτη σου αληθινή σχέση) και δεν μπορείς αν το συνηδειτοποιήσεις; Don’t worry! Είναι απολύτως φυσιολογικό.

Διάβασε παρακάτω 10 tips που θα σε βοηθήσουν να συνηδειτοποιήσεις πως τίποτα στη ζωή δεν πρέπει σταματά όταν τελειώνει μια σχέση!

Tip #1: Πρέπει να συνηδειτοποιήσεις πως αυτή ήταν απλά η πρώτη σου σχέση. Ο πόνος είναι σίγουρα μεγάλος αλλά σίγουρα σύντομα θα ξεθωριάσει.

Tip #2: Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου! Guess what! Είσαι ακόμα ζωντανή, έχεις την υγεία σου και μπορείς ακόμα να γίνεις ευτυχισμένη!

Tip #3: Εκμεταλλεύσου (με την καλή έννοια) τους φίλους σου! Ζήτα τη βοήθειά τους και προσπάθησε να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους. Η συζήτηση πάντα βοηθάει.

Tip #4: Κράτα τον εαυτό σου συνέχεια απασχολημένο (κυρίως το μυαλό σου). Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι.

Tip #5: Μην προσπαθήσεις να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου. Μπορεί να ήταν ο μεγάλος σου έρωτας (ή έτσι νομίζεις) αλλά στο μέλλον θα δημιουργήσεις ακόμα πιο όμορφες σχέσεις.

Tip #6: Δες τη πρώτη σου σχέση σαν ένα μάθημα και διδάξου από αυτήν σπουδαία πράγματα που θα σε βοηθήσουν σε επόμενες σχέσεις.

Tip #7: Ανέλυσε τη σχέση σου. Με τη βοήθεια των φίλων σου ή και μόνη σου προσπάθησε να καταλάβεις σε βάθος τι πήγε στραβά.

Tip #8: Απέφυγε τον πρώην σου! Μην διανοηθείς να πας σε μαγαζιά και μέρη που ξέρεις ότι σίγουρα θα συναντήσεις τον πρώην σου. Άσε πρώτα να περάσει λίγος καιρός πριν επιδιώξεις επαφή.

Tip #9: Συνηδειτοποίησε τι σημαίνει έρωτας!

Tip #10: Είναι 100% σίγουρο πως θα τον ξεπεράσεις!

The post Έτσι θα ξεπεράσεις τον πρώτο μεγάλο σου έρωτα! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα