Ένας τάντρα expert μας αποκαλύπτει τα τρόφιμα που βελτιώνουν την ποιότητα του σεξ

Το τάντρα έχει να κάνει με το να χρησιμοποιείς και τις 5 σου αισθήσεις με σκοπό την πλήρη ευχαρίστηση στο σεξ. Δοκίμασε, λοιπόν, αυτά τα 5 αφροδισιακά φαγητά και δες τη σεξουαλική σχέση σας να πηγαίνει σε άλλο level.

Σοκολάτα: Το κακάο περιέχει μια ουσία που είναι γνωστή και ως το «χημικό συστατικό του έρωτα». Μην τη φάτε απλά και βιαστικά. Ένας τάντρα expert αποκαλύπτει πως πρέπει πρώτα να τη μυρίσεις, μετά να τη βάλεις στο στόμα σου και στη συνέχεια να την αφήσεις να λιώσει χωρίς ποτέ να τη μασήσεις.

Λεβάντα: Χρησιμοποίησέ την είτε στο φαγητό σου είτε σε μορφή ελαίου για να κάνεις μασάζ στο σώμα σου αλλά και στο σώμα του καλού σου. Η αίσθηση της αφής και της όσφρησης ενεργοποιούνται και το αποτέλεσμα είναι μαγικό..

Κόκκινα φρούτα: Περιέχουν λυκοπένιο, ένα συστατικό που μειώνει τη δισλειτουργία του προστάτη. Δέσε τα μάτια του καλού σου με ένα μεταξωτό μαντήλι και τάισέ τον μερικά νόστιμα κόκκινα φρούτα. Στη συνέχεια, και αυτός με τη σειρά του θα σε ανταμείψει.

Τσάι: Σε πολλές χώρες το φτιάξιμο του τσαγιού αποτελεί ιεροτελεστία. Φτιάξτε τσαί για εσάς και τον σύντροφό σας και απολαύστε το πριν ή μετά τη σεξουαλική επαφή, φροντίζοντας να έρθετε λίγο πιο κοντά όσο το πίνετε. Αυτή η νέα ιεροτελεστία θα ανανεώσει τη σχέση σας.

Στρείδια: Είναι αδιαμφισβήτητα τα πιο αφροδισιακά θαλασσινά. Περιέχουν οξέα που ανεβάζουν τα επίπεδα των σεξουαλικών ορμονών μέσα σε λίγα λεπτά. Φτιάξε ένα γεύμα με στρείδια για τον καλό σου και εσένα ή κλείσε ένα δείπνο σε κάποιο εστιατόριο και μετά γρήγορα στο σπίτι για το…επιδόρπιο.

The post Ένας τάντρα expert μας αποκαλύπτει τα τρόφιμα που βελτιώνουν την ποιότητα του σεξ appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα