Έμεινα έγκυος από τον πρώην κι είπα στον τωρινό ότι είναι δικό του!

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω μήνυμα!

Αυτό που μου έχει συμβεί είναι από εκείνα που πάντα κορόιδευα,

που έλεγα ότι δεν γίνονται και κυρίως έλεγα πως αυτές που τα κάνουν είναι π@@τάνες. Sorry για τη φράση, αλλά σας τα γράφω όπως τα νιώθω. Δεν ξέρω πού να τα πω, γιατί κανείς δεν θα με καταλάβει. Όλα έγιναν πριν από 4 μήνες, όταν συνάντησα τυχαία στο κέντρο τον πρώην μου,με τον οποίο ήμασταν μαζί για 6 χρόνια από τα 20 μου και μετά. Χωρίσαμε το 2012, έμεινα αρκετό καιρό μόνη και τα τελευταία 2 χρόνια έχω σχέση με ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν θα σας πω πολλά, παρά μόνο αυτό. Εκείνη την ημέρα που συναντηθήκαμε, περάσαμε 5 ώρες μαζί, κάνοντας όσα κάναμε κι όταν ήμασταν μαζί. Ναι. Το κάναμε ελεύθερα για μία και μόνη φορά.Από τότε δεν τον ξαναείδα κι ούτε μιλήσαμε. Ήταν ένα τραγικό λάθος αυτό που έκανα και που τώρα ήρθε η ώρα να το πληρώσω ακριβά.Έμεινα έγκυος. Δεν τόλμησα να αποκαλύψω στον τωρινό μου σύντροφο το λάθος μου, κι έτσι αναγκάστηκα να του πω , πως το παιδί είναι δικό του. Ένα ψέμα που με πνίγει και δεν αντέχω να το κουβαλάω μόνη μου.

Φίλη μου και μελλοντική μανούλα, εκτός από το ψέμα που κουβαλάς όπως λες, να σου θυμίσω πως κουβαλάς και μία μικρή ψυχούλα που προετοιμάζεις να την υποδεχτείς σε ένα περιβάλλον ψεύτικο. Αυτό που αντιμετωπίζεις θεωρώ πως θα ήταν πιο έντιμο για σένα να το διαχειριστείς με την βοήθεια κάποιου ειδικού, ή ενός ανθρώπου που εμπιστεύεσαι απόλυτα. Είναι πολλές οι παράμετροι που δεν γνωρίζω και με δυσκολεύουν στο να σου καταθέσω μία φιλική γνώμη. Γιατί αυτό μόνο μπορώ να κάνω ως μία “φίλη” λίγο πιο αποστασιοποιημένη από αυτό που ζεις. Δεν γνωρίζω αν θέλεις να μείνεις με τον σύντροφό σου ή αν έχεις ονειρευτεί αυτήν την οικογένεια με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού. Δεν γνωρίζω αν είσαι σίγουρη για το ποιός είναι ο πατέρας. Δεν γνωρίζω αν ο τωρινός σου σύντροφος θα είχε την κατανόηση να συγχωρήσει το “λάθος” σου όπως το αποκαλείς και να χαράξετε μία ζωή μαζί αλλά με νέα δεδομένα. Αν ούτε κι εσύ γνωρίζεις αυτές τις απαντήσεις, θεωρώ πως θα ήταν καλό να ξεκινήσεις να τις αναζητάς. Μόνο φρόντισε να παραμένεις ήρεμη, γιατί πλέον δεν αποφασίζεις για έναν αλλά για δύο…

Με εκτίμηση Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα