Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Η απουσία από τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και οι συνεχείς εξετάσεις εντείνουν τις φήμες πως ο Στάθης Ψάλτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Εδώ και ενάμιση μήνα απέχει από κάθε δημόσια εμφάνιση, τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στις 17 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα του έργου «Δεσποινίς Μαργαρίτα», με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι πληροφορίες που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο, σύμφωνα με τις οποίες «ο Ψάλτης δεν είναι καλά και κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει».

Σύμφωνα

μάλιστα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Ψάλτης πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί… τη φάγαμε» και έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το θίασο. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο θίασος βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα και εκεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, ο Στάθης Ψάλτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε νοσοκομείο της πόλης.

«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν» είπε στην εφημερίδα άνθρωπος που συμμετείχε στο θίασο.

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!

The post Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα