Δημήτρης Μακρυνιώτης: Γνωρίστε την κούκλα και επιτυχημένη αδερφή του

Για τα παιδικά του χρόνια, την επιτυχημένη αδερφή του και την ατίθαση εφηβεία του μίλησε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

«Πέρασα όμορφα παιδικά χρόνια, με φίλους με τους οποίους κάνουμε παρέα ακόμα και σήμερα. Με την αδελφή μου, την Αγγελική, που είναι στιχουργός, μας συνδέει μεγάλη αγάπη. Στα δικά μου μάτια είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες στιχουργούς – αλλά και αντικειμενικά έχει πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό της. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη» λέει

ο γνωστός pastry chef.

Ο συνεργάτης της Φαίης μας αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως ήταν ο χαρακτήρας του στην εφηβεία: «Είχα αλλάξει πολλά σχολεία, λόγω του χαρακτήρα μου. Δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου, κάτι που στο πέρασμα των ετών κατάλαβα πως ήταν μεγάλο λάθος. Δεν ήμουν ποτέ καλός μαθητής. Μάλιστα είχα διάσπαση προσοχής και έναν τύπο διαταραχής που ονομάζεται “Συνδυαστική ευφυΐα”. Όταν ο καθηγητής των Μαθηματικών έγραφε το πρόβλημα στον πίνακα, εγώ είχα αμέσως την απάντηση, χωρίς όμως να μπορώ να το λύσω κανονικά, βάσει των μαθηματικών τύπων»

Keywords
Τυχαία Θέματα