Δείτε ποιες κέρδισαν το μαγιό με το ωραιότερο print του καλοκαιριού από την Pretty Me!

Κορίτσια, ξέρουμε πώς λατρεύετε τα μαγιό της εταιρείας Pretty Me και τα επιλέγετε φανατικά για τις εξορμήσεις σας στη θάλασσα. Γι’ αυτό και κάναμε ε τον απόλυτο διαγωνισμό, με δώρο το μπικίνι που βλέπετε, σε τρεις από εσάς, με το ωραιότερο print του καλοκαιριού.

Αποτελείται από bandeau τοπ σε aztec print με μπλε λεπτομέρειες και δένει με φαρδιές τιράντες στο λαιμό και στην πλάτη για τέλειο κράτημα.

Και retro bikini bottom σε aztec print, που αγκαλιάζει τέλεια τους γοφούς.

Ποιες όμως είναι οι τρεις τυχερές που το έκαναν δικό τους; Διαβάστε αναλυτικά…. Κωνσταντίνα Πρασσά από Αθήνα, Αρετή Νικόλια από Αθήνα και Ειρήνη Μονεμβασιώτη Αθήνα…

Ναι, η μόδα φέτος αφήνει στην άκρη την μονοχρωμία και εστιάζει σε παιχνιδιάρικα prints με απώτερο στόχο και σκοπό να ανεβάσει τη διάθεσή σας και να σας γεμίσει χαρά. Γι’ αυτό και η αγαπημένη Pretty Me διακόσμησε τα μαγιό της καινούργιας της συλλογής με τέλεια prints, γεωμετρικά και έθνικ, εμπνευσμένα από τις παραλίες και τα θέρετρα της Μεσογείου, αλλά και αστρολογικά μοτίβα σε glittery mermaid υφές, με μυθικούς μονόκερους.

Ακόμα, δείτε όλη την καινούργια συλλογή της εταιρείας κάνοντας κλικ στο site της, Pretty Me και αποκτήστε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Επίσης, ρίξτε και μια ματιά στ0 τέλειο θέμα που έχουμε ετοιμάσει με τίτλο: Η μόδα στα μαγιό θέλει prints! Τα πιο παιχνιδιάρικα για να διαλέξετε ανάλογα με το σωματότυπό σας!

The post Δείτε ποιες κέρδισαν το μαγιό με το ωραιότερο print του καλοκαιριού από την Pretty Me! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα