Δείτε ποια τραγουδίστρια είναι ο μοναδικός χρήστης του twitter που έφτασε τους 100 εκατ. followers

Ο λογαριασμός της Katy Perry στο twitter, είναι ο πρώτος που κατάφερε να ξεπεράσει τους εκατό εκατομμύρια followers. Η pop star, είναι ιδιαίτερα ενεργή στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και έχει καταφέρει να έχει τεράστιο κοινό. Σήμερα, το twitter, ευχαρίστησε την τραγουδίστρια με ένα tweet και ένα αφιερωματικό βίντεο με τα καλύτερα

tweets της.

Πρόσφατα η Katy Perry σε συνέντευξή της στους New York Times συζήτησε το πώς βλέπει την έννοια του celebrity και τον τρόπο με τον οποίο μετριέται η επιτυχία στις μέρες μας. «Όλα τα shows βραβείων είναι ψεύτικα, και κάθε βραβείο που έχω κερδίσει είναι ψεύτικο», είπε η Perry. «Αυτά τα βραβεία δεν εκπροσωπούν το κοινό, είναι κατασκευάσματα».

Σύμφωνα με την ίδια όμως, η παλιά Katy Perry, της εποχής του Teenage Dream, δεν είναι ούτε κατασκεύασμα και ούτε έχει εξαφανιστεί τελείως. «Δεν την σκότωσα, επειδή την αγαπάω και είναι ακριβώς αυτό που έπρεπε να είχα κάνει τότε. Δεν είμαι ψεύτικη καλλιτέχνης, δεν εξαπατώ τον κόσμο, ήμουν εγώ».

The post Δείτε ποια τραγουδίστρια είναι ο μοναδικός χρήστης του twitter που έφτασε τους 100 εκατ. followers appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα