Δείτε όλα τα highlights από το 22ο σόου της Victoria’s Secret στη Σαγκάη!

Το σόου της Victoria’s Secret είναι πάντα το πιο πολυσυζητημένο της χρονιάς. Πραγματοποιήθηκε χτες στη Σαγκάη με τον κίνδυνο να καταλήξει σε φιάσκο, εξαιτίας της απουσίας πολλών διάσημων μοντέλων που έμειναν εκτός αφού δεν κατάφεραν να πάρουν visa, όπως η Gigi Hadid και η Kendall Jenner, όμως τελικά ήταν το ίδιο λαμπερό όπως και τις προηγούμενες 21 φορές.

Η Bella Hadid, η Alessandra Ambrosio που φημολογείται πως ήταν η τελευταία της επίδειξη και πως θα αποσυρθεί στα 36 της χρόνια, η Candice Swanepoel,

η Adriana Lima και όλα τα διάσημα Αγγελάκια περπάτησαν στο catwalk φορώντας πολυτελή κοστούμια ντυμένα με κρύσταλλα και κοσμήματα αλλά και πολύ δαντέλα και όπως πάντα τα φτερά τους, που έφεραν την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή Olivier Rousteing, του οίκου Balmain, ενώ το μουσικό κομμάτι ανέλαβαν οι Harry Styles, Miguel, Jane Zhang και Leslie Odom Jr.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς το Fantasy Bra αξίας $2 εκατομμυρίων το οποίο είχε την τιμή να φορέσει η βραζιλιάνα Lais Ribeiro -επίσης είχε βάρος πάνω από 600 καράτια, ενώ διακοσμήθηκε στο χέρι με διαμάντια κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζι.

Δείτε τις 20 καλύτερες στιγμές από το σόου:

Δείτε βίντεο από το σόου:

Keywords
Τυχαία Θέματα