Δείτε 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Παλιά σας Σκάλα!

Ήρθε η ώρα να βγάλετε την παλιά σκάλα σας από την αποθήκη: Βρήκαμε 4 ιδέες που θα σας κάνουν να τη δείτε με άλλο (διακοσμητικό) μάτι.

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, αλλά μπορείτε να αλλάξετε εύκολα την συνηθισμένη χρήση της παλιάς σας σκάλας, να εκμεταλλευτείτε την ιδιαίτερη αισθητική της και να την κάνετε ένα λειτουργικό και πρωτότυπο κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού σας.

Εντυπωσιακή ραφιέρα για το σαλόνι σας: Τοποθετήστε διπλωμένες στα σκαλιά της χρωματιστές ψιλές κουβέρτες ή και τα ριχτάρια του καναπέ σας.

Το όφελος αυτής της χρήσης είναι διπλό: αφενός θα δώσετε μία χρωματιστή πινελιά στο καθιστικό σας και αφετέρου θα έχετε τις κουβέρτες σας σε εύκολη πρόσβαση τις κρύες μέρες του χειμώνα. Εναλλακτικά μπορείτε να στερεώσετε τη σκάλα οριζόντια στον τοίχο και να τοποθετήσετε πάνω της όλες τις κορνίζες σας.

Ράφι για τα μαγειρικά σκεύη σας: Αντί να σκύβετε για να τις πιάσετε, κρεμάστε με αλυσίδες την παλιά σας σκάλα πάνω από τη νησίδα ή την κουζίνα σας για να δημιουργήσετε ένα πρακτικό, όμορφο και εντυπωσιακό ράφι για τα μαγειρικά σας σκεύη.

Διαφορετική ζαρντινιέρα: Σας αρέσει η κηπουρική, αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο για να χωρέσετε τα φυτά και τα μυρωδικά σας; Μπορείτε να δημιουργήσετε μία πρωτότυπη ζαρντινιέρα γεμίζοντας τα σκαλιά της με τις γλάστρες σας.

Μίνι-ντουλάπα: Αυξήστε τον αποθηκευτικό σας χώρο, τοποθετώντας στα σκαλιά της ψάθινα καλάθια τα οποία μπορείτε να γεμίσετε με τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας για να δημιουργήσετε μία μίνι-ντουλάπα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταμορφώστε τη σκάλα σας σε αυτοσχέδια παπουτσοθήκη, βάζοντας απλά τα παπούτσια πάνω στα σκαλιά της.

Πηγή: Spirossoulis.com

Keywords
Τυχαία Θέματα