Αθηνά Οικονομάκου: Πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το instagram;

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς instagram στην Ελλάδα, με πάνω από 550.000 followers. Η ίδια μίλησε στο peoplegreece για τη ζωή της, τα ταξίδια αλλά και τον πετυχημένο της λογαριασμό ενώ αποκάλυψε πως ασχολείται περίπου 2 ώρες την ημέρα με αυτόν.

«Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και ποια είναι η καθημερινότητά μου με το τι πιστεύουν οι άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν και απλώς παρακολουθούν το Instagram μου είναι εντελώς διαφορετικό. Δέχομαι όλες τις απόψεις και πλέον δεν με στενοχωρεί, ίσως είναι και λογικό. Δεν έχω όμως λόγο ούτε να απολογηθώ ούτε να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον. Το μόνο που θα σου πω είναι πως στο δικό μου μυαλό είναι πολύ ευχάριστο ένας άνθρωπος να περνάει καλά και να αξιοποιεί τα χρήματά του σε ταξίδια από το να τα σκορπάει αλόγιστα δεξιά και αριστερά».

Η συνεχής χρήση των social media ήταν ξεκάθαρη επιλογή της ή είχε μπει στη διαδικασία να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο για τους followers της; «Ναι, πέρασα μια τέτοια περίοδο, ευτυχώς μικρή. Μόλις το συνειδητοποίησα, το σταμάτησα. Όλα θέλουν ισορροπία και μέτρο. Να σου πω απλώς ότι ένας λόγος που φαίνεται έτσι στον κόσμο είναι το γεγονός της μεγάλης προβολής που έχει το προφίλ μου. Ανεβάζω μία με δύο φωτογραφίες την ημέρα και κάνω και κάποια Instastories. Βλέπω προφίλ ανθρώπων που δουλεύουν πολύ λιγότερο από εμένα, διασκεδάζουν και ταξιδεύουν πολύ περισσότερο, δεν σταματούν να κάνουν posts και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Αυτό για μένα είναι απορίας άξιο. Για να επανέλθω όμως, για μένα το Instagram αποτελεί κομμάτι της δουλειάς μου, αλλά δεν σταματά να είναι αγάπη, δημιουργία και ευχαρίστηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα