Απίστευτη αποκάλυψη μετά από 36 χρόνια: Τι έκανε ο Κάρολος μια νύχτα πριν τον γάμο του με την Νταϊάνα;

Ο γάμος του με την αδικοχαμένη Νταϊάνα τον Ιούλιο του 1981 έγινε το θέμα που απασχόλησε τον Διεθνή Τύπο για πολύ καιρό. Και , μπορεί όλοι να περίμεναν με ανυπομονησία τον γάμο του αλλά ο πρίγκιπας Κάρολος μια νύχτα πριν από το λαμπερό γεγονός έκλαιγε γιατί έτρεφε αισθήματα για την ερωμένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού People η νέα βιογραφία του πρίγκιπα της Ουαλίας “Prince Charles:

The Passions and Paradoxes of an Improbable Life” από τη Sally Bedell Smith αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος αισθανόταν πιεσμένος με τον γάμο!

Το 1980 ο πρίγκιπας Κάρολος άρχισε να βγαίνει με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα εν μέσω πιέσεων να αποκατασταθεί. Παρά τα 13 χρόνια που είχαν διαφορά, η Νταϊάνα φαινόταν να ήταν η ιδανική σύζυγος. Ωστόσο ο πρίγκιπας Κάρολος δεν φαινόταν να βιάζεται να παντρευτεί, κάτι που άλλαξε όταν ο Τύπος άρχισε να κάνει εικασίες πως ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα είχαν περάσει δύο νύχτες μαζί, κάτι που αρνήθηκε τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τα σύννεφα στη σχέση τους ωστόσο είχαν αρχίσει να φαίνονται πριν καν ακόμα παντρευτούν. Η Νταϊάνα έκλαιγε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πόλο πριν από τον γάμο και είχε πει ότι ήθελε να τον ακυρώσει. Ήταν πολύ διαφορετικοί και δεν είχαν τα ίδια χόμπι.

The post Απίστευτη αποκάλυψη μετά από 36 χρόνια: Τι έκανε ο Κάρολος μια νύχτα πριν τον γάμο του με την Νταϊάνα; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα