Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά με το Colon Detox -Η νέα τάση στο αδυνάτισμα που ακολουθούν οι celebrities!

Δίαιτα… Αυτή είναι η λέξη που πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σας λεξιλόγιο το τελευταίο διάστημα που βλέπετε πώς ήρθε η ώρα να βγάλετε τα ρούχα σας, να φορέσετε το μπικίνι σας και να ξεχυθείτε στις παραλίες. Μια λέξη που σας έχει γίνει εμμονή και εφιάλτης, σας ρίχνει την ψυχολογία και τη διάθεση και σας στερεί υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα με το σύντροφο και τις φίλες σας.

Η αλήθεια είναι πώς δοκιμάσατε τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα και πια δεν ξέρετε τι να κάνετε. Μέχρι που έχετε αρχίσει να σκέφτεστε μήπως φέτος τελικά δεν κάνετε κανένα μπάνιο,

ή δεν φύγετε διακοπές και περάσετε το καλοκαίρι στην Αθήνα. Ηρεμήστε, εμείς είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε για το Colon Detox το μυστικό όλων των celebrities για αδύνατο και λαμπερό σώμα γεμάτο ενέργεια και ευεξία που στην ουσία αποτελεί την καινούργια τάση σε Ευρώπη και Αμερική που αλλάζει με έναν μαγικό τρόπο τα δεδομένα στο αδυνάτισμα, υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους –και το τηρεί- και χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του.

Πώς λειτουργεί όμως; Ας το δούμε αναλυτικά. Καθαρίζει το λεπτό και το παχύ έντερο από το Biofilm που δημιουργείται από τα παθογόνα βακτήρια και έτσι απορροφούνται καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά, αλλάζει ο μεταβολισμός και δυναμώνει το ανοσοποιητικό. Αποτέλεσμα; Σε 3 ημέρες χάνετε 3 κιλά, σε 6 ημέρες 5 κιλά και σε 12 ημέρες λέτε αντίο σε 8 με 10 κιλά. Και η δράση του δεν σταματάει εδώ, αφού οι αλλαγές του συνεχίζονται για τουλάχιστον 2 μήνες ακόμα αφού το στομάχι συρρικνώνεται, δημιουργείτε εύκολα κορεσμός αλλάζοντας δραστικά την διατροφική συμπεριφορά.

Να μην ξεχάσουμε βέβαια και κάτι εξίσου σημαντικό… Οι αλλαγές στο σώμα σας που μάλιστα θα συμβούν σε μία μόλις εβδομάδα, θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σας, θα απογειώσουν την ενέργειά σας και θα σας κάνουν ξανά να κατεβάσετε την βαλίτσα των διακοπών σας και να κλείσετε εισιτήρια για ένα νησί.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Colon Detox. Αδυνάτισμα και Αποτοξίνωση με μία κίνηση.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

“Μιλήστε τώρα με τον Nutritional Therapist…”

www.fisiokinesis.gr

Ναυαρίνου 29, Γλυφάδα, τηλ. 210 9600416

The post Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά με το Colon Detox -Η νέα τάση στο αδυνάτισμα που ακολουθούν οι celebrities! appeared first on Fay's book.

Keywords
Αναζητήσεις
colon detox πληροφοριες
Τυχαία Θέματα