Ανακαλύψαμε 7 γυναικεία μαγιό που αρέσουν πολύ στους άντρες

Η επιλογή του γυναικείου μαγιό δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα θα το έχεις συνηδειτοποιήσει και εσύ αυτό μετά από τόσα χρόνια και καλοκαίρια που έχεις ξοδέψει να ψάχνεις το τέλειο μαγιό.

Σήμερα, λοιπόν, σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με μαγιό που αποτελούν αγαπημένες επιλογές των αντρών! Σε ποια μαγιό έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι άντρες; Τα βρήκα και σου τα παρουσιάζω!

Πράσινο: Είναι το αγαπημένο τους χρώμα. Τελεία και παύλα. Μπορεί το κόκκινο και το λευκό να είναι επίσης αγαπημένες επιλογές των αντρών στα γυναικεία ρούχα, αλλά το πράσινο είναι η αδυναμία τους!

Light blue: Το light blue είναι μια απόχρωση που επίσης αρέσει πολύ στους άντρες και μας αρέσει και εμάς πολύ γιατί ταιριάζει σε όλες μας (μελαχροινές, ξανθιές, κοκκινομάλλες).

Greek blue
Το greek blue δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις top επιλογές. Η Τriumph αγαπάει τη συγκεκριμένη απόχρωση και στο site της θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία με μαγιό σε μπλε αποχρώσεις.

Pink
Μπορεί εσένα να σου φαίνεται πολύ κοριτσίστικο ένα ροζ μαγιό αλλά οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες που στην παραλία βγάζουν προς τα έξω μια πιο κοριτσίστικη και παιχνιδιάρικη πλευρά.

Μαύρο
Πιο σέξι από το μαύρο δεν υπάρχει! Το ξέρεις, το ξέρει και «εκείνος», το γνωρίζουμε καλά όλοι! Βρες στην Triumph μερικά υπέροχα σχέδια σε μαύρο χρώμα.

Animal Print
Δεν θες να δείξεις την κοριτσίστικη πλευρά σου με ένα ροζ μαγιό, και θες να δείξεις μια πιο άγρια πλευρά; Κανένα πρόβλημα! Και πάλι απαρατήρητη δεν θα περάσεις.

Ολόσωμο
Μπορεί τα μπικίνι να είναι ιδιαίτερα αγαπητά σε όλο τον αντρικό πληθυσμό αλλά όλοι οι άνδρες έχουν αδυναμίες και όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει πως το ολόσωμο μαγιό ξεχωρίζει πάντα στα μάτια τους. Στην Triumph θα βρεις μια υπέροχη συλλογή από ολόσωμα μαγιό.


Όλα τα παραπάνω μαγιό μπορείς να τα βρεις στην Triumph.

Keywords
Τυχαία Θέματα