Αυτά είναι τα 5 προϊόντα που θα σώσουν το δέρμα σου τώρα που κρύωσε ο καιρός

Η θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει αισθητά και το νιώθουμε σε όλο μας το σώμα με το που βγαίνουμε έξω. Έχεις σκεφτεί όμως πως το δέρμα μας, είναι αυτό που στέκεται ανάμεσα σε εμάς και τις εξωτερικές επιθέσεις; Είναι εκείνο που παγώνει κάτω από τα ρούχα μας, είναι εκείνο που υποφέρει με την ξηρή ατμόσφαιρα στο γραφείο… είναι εκείνο που τον χειμώνα δεν περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Υπάρχει όμως λύση και είναι στο χέρι σου. Μπορείς να ανακουφίσεις και να προστατέψεις το δέρμα σου με την δύναμη της ελιάς αλλά

πριν σπεύσεις να πιάσεις το μπουκάλι με το ελαιόλαδο και διάβασε παρακάτω…

Όλη η δύναμη της ελιάς βρίσκεται κρυμμένη μέσα στα προϊόντα της Macrovita! Η ειδική σειρά των φυσικών καλλυντικών MACROVITA, συνδυάζοντας το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό λάδι ελιάς με πολλές άλλες, ευεργετικές για το δέρμα, φυτικές ουσίες και βιταμίνες, προσφέρει την ιδανική φυσική περιποίηση στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά. πΟια είανι τα προϊόντα κλειδί όμως που θα σε σώσουν αυτόν τον χειμώνα; Δες τα παρακάτω…

To Υγρο Σαπουνι Για Βαθυ Καθαρισμο Deep Cleansing Liquid Soap
Είναι ένα απαλό σαπούνι, ειδικά σχεδιασμένο για τις νεανικές (ακνεϊκές ή μη), αλλά και για τις υπερβολικά λιπαρές επιδερμίδες μεγαλυτέρων ηλικιών. Είναι φυσικά εμπλουτισμένο με λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας (όπως και όλα τα προϊόντα της Μacrovita), αλλά περιέχει ακόμα πρόπολη μελισσών, πρωτεΐνη σιταριού, σιτέλαιο, τσουκνίδα και λευκό τσάϊ (βιολογικής καλλιέργειας), και προβιταμίνη B5. Έτσι καταφέρνει να καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ξεραίνει το δέρμα και είναι μάλιστα κατάλληλο και για τα δέρματα που παρουσιάζουν αλλεργία σε σαπούνια και αφρόλουτρα, καθώς και για τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος.

Ο Αντιγηραντικος & Ανορθωτικος Oρος Anti-Ageing & Lifting Serum
Ένας μεταξένιος ορός που περιέχει λάδι ελιάς, αλόη, γλυκύριζα (και τα τρία βιολογικής καλλιεργειας), λυγαριά, σάκχαρα, και προβιταμίνη Β5. Είναι δηλαδή ένα υπερσυμπυκνωμένο «κοκτέιλ» από πλούσια ενυδατικά, αντιγηραντικά και αναδομητικά συστατικά που δρα εντατικά αναζωογονόντας και προστατεύοντας το δέρμα!

Το Ξηρο Λαδι Προσωπου & Λαιμου (Face & Neck Dry Oil)
Ένα μοναδικό λάδι που προσφέρει το κάτι παραπάνω στην επιδερμίδα! Είναι φτιαγμένο από λάδι ελιάς και έλαιο τζοτζόμπα βιλογικής καλλιέργειας, έλαιο άργκαν, βιταμίνη Ε και φαιοφύκη. Τι κάνει; Ενυδατώνει, συσφίγγει και ηρεμεί το δέρμα, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, διεγείρει τη φυσική διαδικασία σύνθεσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, απαλύνει τις ρυτίδες και χαρίζει στην επιδερμίδα υγιή και νεανική όψη. Ήθελες κάτι παραπάνω;

Η Ενυδατικη Κρεμα Χεριων Hydrating Hand Cream
Είναι αυτή που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου! Παρέχει ιδανική, φυσική περιποίηση στο δέρμα των χεριών (χάρη στο ελαιόλαδο και σε άλλα πλούσια συστατικά), αφού απαλύνει σταδιακά τις δυσχρωμίες και τα σκούρα στίγματα, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και χαρίζει στην επιδερμίδα των χεριών μεταξένια υφή και διαρκή απαλότητα. Είναι με λίγα λόγια ένα αόρατο γάντι!

Η Κρεμα Για Σκασμενο Δερμα Cracked Skin Cream
Το SOS προϊόν που είναι γεμάτο δραστικά φυτικά συστατικά που ενυδατώνουν σε βάθος και εντείνουν τη διαδικασία απολέπισης ώστε η επιδερμίδα να γίνεται λεία και απαλή. Χρησιμοποιείται στα χέρια, στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματος όπου το δέρμα είναι σκασμένο ή υπερβολικά ξηρό έως αφυδατωμένο και εννοείται περιέχει ελαιόλαδο και πολλά ακόμη συστατικά που κάνουν θαύματα για το δέρμα!

Λοιπόν; Ακόμα να αναζητήσεις τα προϊόντα Macrovita; Θα τα βρεις αποκλειστικά στα Φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων!

Keywords
Τυχαία Θέματα