Versus Versace, τα στυλάτα και χρωματιστά ρολόγια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι!

Σας έχουμε πει πολλές φορές πώς λατρεύουμε τα ρολόγια Versus Versace γιατί έχουν την μοναδική ικανότητα να τελειοποιούν με στυλ κάθε εμφάνισή μας και πραγματικά να την απογειώνουν -ναι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό κορίτσια.

Ειδικότερα τώρα, το καλοκαίρι, είναι ό,τι πρέπει να επενδύσετε σε ένα ρολόι Versus

Versace και δεν θα χάσετε, αφού χαρακτηρίζεται από ιταλική φινέτσα και ποιότητα στην κατασκευή του και έχει δυο χρόνια εγγύηση.

Η συλλογή είναι γεμάτη με απίστευτα χρώματα και μοναδικά δέρματα που εναρμονίζονται απόλυτα με την καλοκαιρινή συλλογή του διάσημου οίκου Versace που συνεχίζει να γράφει ιστορία στο χώρο της μόδας.

Και το καλύτερο; Δεν είναι τόσα ακριβά, αφού οι τιμές ξεκινούν από 99 ευρώ, που είναι απόλυτα λογικές για ένα ρολόι διάσημου οίκου. Έτσι δεν είναι κορίτσια;

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί από την παρουσίαση των ρολογιών στο Πρω1νό με την Φαίη μας:

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα Versus Versace ρολόγια είναι η Elegant SA. Δείτε όλες τις πληροφορίες στο www.elegant-sa.com/product-category/rologia/product-brand/versus-versace

The post Versus Versace, τα στυλάτα και χρωματιστά ρολόγια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα