Sparkle Shoes: Tα παπούτσια που ήρθαν για να μείνουν και μετά τις γιορτές!

Τα Χριστούγεννα όλοι λατρεύουμε την λάμψη που έχουν αυτές οι μέρες και όλες λίγο πολύ αυτό που θέλουμε είναι να εντυπωσιάσουμε σε κάθε εμφάνιση μας!

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνδέσει τα Χριστούγεννα με κάθε λαμπερό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας (παγιέτα, glitter,

διαμαντάκια) όμως οι σχεδιαστές που τόσο αγαπάμε είχαν διαφορετική άποψη αλλά και προτάσεις για τη μόδα του φετινού χειμώνα κάτι που είδαμε και στις κολεξιόν τους.

Οι οίκοι Chanel, Gucci, Isabel Marant, Saint Laurent παρουσίασαν στην πασαρέλα παπούτσια που λάμπουν αλλά που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και φυσικά και εκτός γιορτών.!

Οι δρόμοι λοιπόν γέμισαν με λαμπερά γεμάτα χρυσόσκονη βήματα καθώς μπότες, μποτάκια, sneakers, και loafers (εκτός από τις κλασσικές γόβες και πέδιλα που είναι και το must have για το outfit του ρεβεγιόν) είναι μόνο μερικά από τα είδη παπουτσιών που λάτρεψαν οι fashionistas και που θα βρεις και σε οικονομικές τιμές σε όλα σχεδόν τα καταστήματα.

Επένδυσε λοιπόν σε ένα sneaker με glitter και θα δεις το Outfit σου αμέσως να αποκτά αδιαμφισβήτητο στυλ.

Κρύψε το λευκό σου sneaker που έχεις δει να να φοριέται για χρόνια παντού γύρω σου και επέλεξε από τις πρώτες το παπούτσι που σε λίγους μήνες θα είναι το απόλυτο Huge trend! Γιατί πάντα από εδώ τα μαθαίνεις πρώτη…

Δεν σου κρύβω πως και εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα sparkle παπούτσι και νιώθω κάθε φορά που το φοράω ότι συμμετέχω σε ένα παραμύθι που θα κρατήσει και μετά τα Χριστούγεννα!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα