Nomads: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία!

Πρώτος μονομάχος από την ομάδα των Ωκεανών μετά την ψηφοφορία των παικτών, αναδείχθηκε ο Μάνος Πίντζης. Έτσι, οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν την ατομική ασυλία.

Ωστόσο, η νίκη ήταν μια και την κατέκτησε η Βασιλική Μιλλούση . Οι υπόλοιποι τέθηκαν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο μέχρι και τη 01:00 θα μπορεί να ψηφίζει θετικά τον παίκτη που δεν θέλει να μονομαχήσει για την παραμονή του στο παιχνίδι την Πέμπτη.

Το αγώνισμα είχε ως εξής:

Στο σημερινό παιχνίδι

έπαιξαν όλοι οι παίκτες ταυτόχρονα και έπρεπε να ισορροπήσουν επάνω στις 5 τραμπάλες. Όποιος έπεφτε πρώτος έχανε και γινόταν υποψήφιος μονομάχος. Το παιχνίδι παιζόταν σε διάφορους γύρους και κάθε φορά δίνονταν στους παίκτες διάφορα αντικείμενα να κρατάνε ή να τα στηρίζουν στα χέρια τους. Εκείνος που κατάφερνε να μείνει τελευταίος ήταν αυτός που πήρε την ατομική ασυλία.

ΓΥΡΟΣ 1
Στον πρώτο γύρο οι παίκτες δεν κρατούσαν τίποτα. Ήταν μόνοι τους επάνω στην τραμπάλα για όσο περισσότερη ώρα μπορούσαν.
ΓΥΡΟΣ 2
Στο δεύτερο γύρο κρατούσαν στο χέρι ένα στήριγμα που πάνω του είχε δυο πολύγωνα. Σε περίπτωση που έστω και ένα κομμάτι τους έπεφτε κάτω, έχαναν.
ΓΥΡΟΣ 3
Σε αυτό το γύρο έπρεπε να ισορροπήσουν επάνω στις τραμπάλες κρατώντας στα χέρια τους καρύδες. Σε περίπτωση που έστω και μία καρύδα έπεφτε κάτω έχαναν.
ΓΥΡΟΣ 4
Σε αυτό το γύρο φόρεσαν ένα ξύλινο γάντι. Επάνω στο ξύλινο γάντι έπρεπε να στηρίξουν ένα μπαλάκι. Όσο περνούσε ο χρόνος πρόσθεταν και ένα μπαλάκι ακόμα. Σε περίπτωση που κάποιο από τα μπαλάκια τους έπεφτε, έχαναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα