Maa Boo swimwear: Τα αγαπημένα μας μαγιό του καλοκαιριού και γιατί να τα επιλέξεις και εσύ

Τα Maa Boo swimwear είναι το νέο αγαπημένο μας brand που δημιουργήθηκε από δύο νέες κοπέλες, την Άννα και την Ιλόη, οι οποίες θέλησαν να φτιάξουν μαγιό σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και έχοντας ταξιδέψει σε πολλά μέρη στον πλανήτη. Οι δύο σχεδιάστριες αποτύπωσαν στα μαγιό τους όλα όσα είδαν, θαύμασαν και αγάπησαν στα ταξίδια τους και συνδυάζοντάς τα με όλα τα τελευταία τρεντς δημιούργησαν εκπληκτικά μαγιό που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

«Πώς προέκυψε η συλλογή; Φανταστήκαμε μια μεγάλη παρέα κοριτσιών, τη δική μας παρέα, με ελαφριές αποσκευές και δυνατά γέλια, να οργώνει τον πλανήτη, σε προορισμούς όπου το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ», λένε η Ιλόη και η Άννα με μια φωνή.

Τι είναι, λοιπόν, τα Maa Boo;
Τα Μaa Boo swimwear είναι η απάντηση σε μια τρελή σκέψη δύο κοριτσιών ένα καλοκαιρινό βράδυ στις διακοπές τους, όταν αναρωτήθηκαν πώς θα καταφέρουν να μετατρέψουν την πολυετή φιλία τους σε ένα πρότζεκτ που θα ενώνει όλα τα κοινά τους πάθη: την αγάπη τους για το design, τη μόδα, τα καλοκαίρια και τις διακοπές. Ο τίτλος της νέας συλλογής Maa Boo swimwear για το Καλοκαίρι 2017, «Support Your Local Girl Gang», αποτίει φόρο τιμής σε όλες εκείνες τις δυνατές γυναικείες φιλίες που εξελίχθηκαν σε ισχυρές δημιουργικές ομάδες, επαγγελματικά success stories, επιλεκτικές οικογένειες και σχέσεις ζωής. Το brand Maa Boo swimwear είναι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας γυναικείας φιλίας, ενός girl gang που αποφάσισε να δώσει μορφή στις δημιουργικές αναζητήσεις του επενδύοντας στη σχέση και στο συναίσθημα.

Πραγματικά έχουμε λατρέψει τα ολόσωμα και μπικίνι μαγιό με τα εξωτικά σχέδια και τις γεωμετρικές πινελιές.

Η Άννα και η Ιλόη, η Ιλόη και η Άννα, αποφάσισαν με αυτή τη συλλογή να γιορτάσουν τη φιλία τους, τη συνεργασία τους, την αξία της γυναικείας αλληλεγγύης και να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα όνειρό τους: να ταξιδέψουν τον κόσμο, να κυνηγήσουν τον ήλιο που τόσο αγαπούν μέσα από prints και σχέδια αφιερωμένα σε θερμούς προορισμούς, άγριους και τροπικούς, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ
Από την πολύχρωμη Ζανζιβάρη στο συναρπαστικό Μαρακές και από την άγρια Αριζόνα στην εξωτική Χαβάη, τα νέα prints της συλλογής Maa Boo swimwear θυμίζουν pins στο χάρτη μιας γνήσιας sunseeker που οργανώνει το επόμενο ταξίδι της έτοιμη να κατακτήσει νέα ήθη και πολιτισμούς.

«Go bananas»: για τα τροπικά δάση της βόρειας Ταϊλάνδης.


«Black Mamba»: για την άγρια ζωή της αφρικανικής ηπείρου.


«Medina»: με σχέδια που θυμίζουν την τέχνη των αραβικών μωσαϊκών και των περίφημων πορτογαλικών azulejos.


«New Mexico»: η ποπ προσέγγιση της μεξικάνικης εικονογραφίας.


«Aloha»: αφιερωμένο στη γοητεία των κυμάτων και την κουλτούρα του σερφ.


«Born Free»: με σύμβολο –τι άλλο;– ένα ινδιάνικο φτερό μπλεγμένο με μια άγρια ορχιδέα.


Τα prints και οι buttery υφές, που αποτελούν πλέον το σήμα κατατεθέν των Maa Boo swimwear, βρίσκονται στον πυρήνα κάθε συλλογής. Οι μονοχρωμίες, δυνατές και πρωτότυπες, όπως το δροσερό cool grey, το κλασικά εναλλακτικό maroon αλλά και το εντυπωσιακά λαμπερό bronze kiss, έρχονται να διανθίσουν τη συλλογή με τα νέα «basics» στη βαλίτσα των διακοπών. Όλα τα prints και τα χρώματα διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα σχεδίων, σε μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, με στόχο να καλύψουν όλες τις αισθητικές επιθυμίες αλλά και τις διαφορετικές εκφάνσεις της θηλυκότητας. Νέες προσθήκες, το high-waisted σλιπ αλλά και το long-sleeve ολόσωμο μαγιό που μπορεί να φορεθεί και ως body με ένα ψηλόμεσο mom jean.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Στόχος των Maa Boo swimwear είναι να δημιουργούν bohemian chic και free-spirited συλλογές, διαχρονικά σχέδια μαγιό με πρωτότυπες, μοντέρνες παρεμβάσεις. Μαγιό που ξεχωρίζουν για το design, το στυλ και τη φόρμα τους, αλλά κυρίως για την εφαρμογή τους. Τα Maa Boo swimwear επιστρατεύουν κάθε πιθανό σχέδιο, κάθε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, με βασικό ζητούμενο να αναδείξουν τη γυναικεία σιλουέτα στα καλύτερά της, να αγκαλιάσουν κάθε πτυχή της θηλυκότητας, να αποθεώσουν τις αναλογίες και να φροντίσουν τις γοητευτικές ατέλειες. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι δημιουργίες Maa Boo swimwear ξεχωρίζουν για την αντοχή τους, τις απαλές υφές τους, την ποιότητα κατασκευής αλλά και για τα αυθεντικά custom-made εμπριμέ σχέδια. Με όραμα να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και την προώθηση της ελληνικής δημιουργικότητας και της ονομασίας προέλευσης «Made in Greece», τα Maa Boo δημιουργούνται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές.

Aγαπάμε τα ολόσωμα μακριμάνικα μαγιό του brand που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στη βόλτα συνδυασμένα με τζιν σορτς ή και μάξι φούστες.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η αγάπη τους για το design και τη μόδα, η αδυναμία τους στα ταξίδια και οι κοινές καλοκαιρινές τους αναμνήσεις έγιναν για δύο παιδικές φίλες, την Άννα Τζελέπη και την Ιλόη Χατζησπυρίδη, τα κίνητρα για να δημιουργήσουν το 2013 το label Maa Boo swimwear. «Αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στα μαγιό γιατί ζούμε στην Ελλάδα, έναν ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό, και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς γίνεται αυτή η χώρα να μην έχει παράδοση στη δημιουργία και την παραγωγή swimwear» είναι η απάντησή τους στο ερώτημα «Γιατί μαγιό;». Φέτος λανσάρουν επίσης μια capsule συλλογή με logo Τ-shirts, beachwear φορέματα, beach bags, pouches και πετσέτες παραλίας δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για το Resort dress code.

Στα Maa Boo θα βρεις φανταστικά μίνιμαλ μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι σε παλ αποχρώσεις, μαγιό με σέξι κοψίματα, υπέροχα βολάν που αποτελούν μεγάλη τάση της σεζόν, μεταλλιζέ αποχρώσεις αλλά και τα λατρεμένα μας φλοράλ.

Φωτογραφίες καμπάνιας: Γιώργος Καπλανίδης
Επιμέλεια: Maa Boo swimwear

Ta Maa Boo swimwear διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στα πολυκαταστήματα Attica (Golden Hall και CityLink) και online στο wecreateharmony.com
Showroom: Διονύσου 12, Κηφισιά, Τηλ.: 211 4008670 (κατόπιν ραντεβού) [email protected]
Ακολουθήστε το brand στο instagram στο @maabooswimwear αλλά και στο facebook στο www.facebook.com/maabooswimwear

Keywords
Τυχαία Θέματα