Loafers: Ο πιο σέξι τρόπος να τα φορέσεις!

Τα ρομαντικά

Τα loafers από λευκή δαντέλα και εκείνα με τα floral prints είναι ιδανικά για μια casual ρομαντική εμφάνιση. Συνδύασέ τα με ένα φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα σε ανάλαφρη γραμμή και ένα παλτό φορεμένο με ζώνη στη μέση. Εναλλακτικά φορεσέ τα με ένα slim fit παντελόνι στις αποχρώσεις του μπεζ και ένα μονόχρωμο πουλόβερ.

Τα funky

Για το φετινό καλοκαίρι μη διστάσεις να επιλέξεις loafers με χρυσά ή ασημένια τρουκς ή με animal prints. Τα κομμάτια αυτά είναι η καλύτερη επιλογή για μια ροκ εμφάνιση. Ταίριαξέ τα με το skinny τζην σου ή ένα δερμάτινο παντελόνι και επένδυσε σε ένα t- shirt με έξυπνο logo ή στάμπα. Το δερμάτινο τζάκετ είναι η top πρόταση για αυτό το λουκ, μην περιοριστείς στο μαύρο δέρμα, αλλά αναβάθμισε την εμφάνιση σου επιλέγοντας ένα τζάκετ στις αποχρώσεις του μπορντό ή και του καφέ.

Τα κομψά

Το βελούδο κάνει μεγάλο comeback σε παπούτσια και αξεσουάρ. Τόλμησε να επιλέξεις loafers από αυτό το αριστοκρατικό ύφασμα σε σκούρες αποχρώσεις. Σκέτα ή και με κεντήματα, τα κομμάτια αυτά μπορούν να υποστηρίξουν άνετα ένα διαχρονικό και κομψό ντύσιμο. Φορεσέ τα με μια πένσιλ φούστα, συνδυασμένη με ένα λευκό τοπάκι και ένα κοντόμεσο σακάκι στις αποχρώσεις της φούστας, για ένα καθημερινό office λουκ. Ή ακόμα, συνδύασέ τα με ένα μαύρο παντελόνι που φτάνει ως τους αστραγάλους φορεμένο με ένα γκρι πουλόβερ και δώσε έμφαση στο σύνολο επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό μακρύ παλτό και μια oversized τσάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα