H Μαρία Κορινθίου ξεσπά: «Τρελαίνομαι να ακούω ανθρώπους να με θάβουν και μετά…»

Για την ειλικρίνεια αλλά και τη διπλωματία που επικρατεί στον χώρο της showbiz μίλησε η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.

Υπήρξε κάποια στιγμή που πιθανόν να ξέφυγες, να εκτέθηκες παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε;

Δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί να κάνω κάτι ακραίο. Μπορεί να είμαι παρορμητική, αλλά ξέρω τι κάνω,

υπάρχει και ένα όριο σε όλα. Επίσης, δεν μπορώ να γίνεται κάτι άσχημο και να λένε τη φράση «Και τι έγινε;». Ε, αυτό μας έφαγε το «Και τι έγινε;». Όχι, έγινε. Δεν μου αρέσουν οι κολακείες, ας μου κάνουν κριτική. Την ειρωνεία δεν μπορώ, το κομπλεξικό σχόλιο. Τρελαίνομαι να ακούω ανθρώπους να με θάβουν και μετά να έρχονται να με χαιρετήσουν σαν να μη συνέβη τίποτα. Σαν να είμαστε φίλοι. Αφού δεν με συμπαθείς, τι μου παίζεις τον φίλο;

Η διπλωματία είναι αρετή που λένε ότι οφείλεις να εξασκήσεις στη showbiz.

Όχι, δεν είμαι του να γλείφει ο ένας τον άλλον μπροστά και από πίσω να θαβόμαστε. Και αυτό βέβαια έχει και το ανάλογο ταμείο. Βέβαια, νομίζω αυτό το έχει πληρώσει περισσότερο ο Γιάννης, γιατί είναι ευθύς και δεν τον νοιάζει να πει την αλήθεια. Αλλά κι εγώ, την αλήθεια μου δεν τη διαπραγματεύτηκα ποτέ και μάλλον κερδισμένη βγήκα. Στην Αμερική μας έλεγαν στα μαθήματα υποκριτικής πως ο ηθοποιός είναι πάνω απ’ όλα η αλήθεια του. Τίποτ’ άλλο. Αν τη χάσεις αυτή την αλήθεια, δεν μπορείς να την έχεις ούτε πάνω στη σκηνή. Όταν τα φώτα κλείνουν, είμαι εγώ και η οικογένειά μου και όχι η εικόνα μου. Αλλά και τα δύο θέλουν προσοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα