Aπίστευτη έρευνα αποκαλύπτει: Δες πόσες φορές την εβδομάδα «πρέπει» να κάνεις σεξ

Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα πανεπιστήμια στην Αμερική απέδειξαν πως τα ζευγάρια πλέον κάνουν λιγότερο σεξ σε σύγκριση με το παρελθόν.

Για την ακρίβεια, αποδείχτηκε πως τα παντρεμένα ζευγάρια πλέον κάνουν σεξ (κατά μέσο) όρο 16 φορές λιγότερες τον χρόνο, ενώ τα ελεύθερα ζευγάρια μείωσαν το σεξ που κάνουν κατά 9 φορές.

Ο μέσος ενήλικας κάνει κατά μέσο όρο 54 φορές σεξ τον χρόνο, κάτι που σημαίνει πως κάνει 1 φορά (και κάτι) σεξ την εβδομάδα. Είναι αυτό φυσιολογικό; Οι ερευνητές αποκαλύπτουν πως το εβδομαδιαίο σεξ είναι απαραίτητο για καλή υγεία και ψυχολογία. Ωστόσο αναφέρουν πως παρόλο που το να κάνεις 2 φορές την εβδομάδα σεξ είναι καλύτερο από το να κάνεις μια φορά την εβδομάδα, συνιστούν στα ζευγάρια να μην καταπιέζουν τους εαυτούς τους να αυξήσουν την ποσότητα του σεξ που κάνουν εβδομαδιαίως, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στο ζευγάρι.

Ο Καθηγητής ψυχολογίας George Loewenstein αναφέρει: «Προτείνοντας σε ένα ζευγάρι να διπλασιάσει το σεξ που κάνει μπορεί να μετατρέψει το σεξ σε αγγαρεία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα