7 λόγοι για να λατρέψεις το βούτυρο αλόης

Τις ευεργετικές ιδιότητες της αλόης πια τις ξέρεις! Είναι το «μυστικό όπλο» της φύσης που κάνει καλό σε όλο μας το σώμα, από την κορυφή ως και τα νύχια. Το gel αλόης είναι σαφώς το πιο δημοφιλές προϊόν και το πιο πολυχρηστικό αλλά η αλόη και συγκεκριμένα η Best οLive έχουν… έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι τους! Το body butter με aloe vera και ελαιόλαδο! Από τα συστατικά του και μόνο μπορείς να αρχίσεις να καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται…

Μιλάμε για ένα μεταξένιο βούτυρο που κλείνει μέσα του όλες τις ιδιότητες του ελαιόλαδου και της αλόης και έχεις δεκάδες λόγους για να το λατρέψεις

αλλά εμείς θα σου πούμε τους πιο σημαντικούς! Με το 1, με το 2, με το 3…

#1 Έχει απίθανες αντιγηραντικές ιδιότητες. Όπως ξέρεις καλά, το κλειδί για την αντιγήρανση είναι η ενυδάτωση και το body butter με aloe vera και ελαιόλαδο ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, το αναζωογονεί και το θρέφει.

#2 Με καθημερινή χρήση μας βοηθά να πούμε αντίο στα νεκρά κύτταρα και τις ραγάδες! Και είναι λογικό… εφόσον ενυδατώνει τόσο βαθιά, τα νεκρά κύτταρα μειώνονται και η επιδερμίδα διατηρείται ελαστική, πράγμα που σημαίνει τέλος στις ραγάδες!

#3 Έχει εκ φύσεως αντιμικροβιακές ιδιότητες και μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους ανθυγιεινούς μύκητες των νυχιών. Δεν το περίμενες, σωστά; Κι όμως, το body butter με aloe vera και ελαιόλαδο της Best οLive μπορεί να βοηθήσει ακόμα και στην υγεία των νυχιών σου. Εξάλλου είπαμε… βοηθά από την κορυφή ως τα νύχια!

#4 Είναι 100% φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει πρόσθετα υλικά εκτός από την βιολογική αλόη και το βιολογικό ελαιόλαδο που φέρουν την σφραγίδα και την εγγύηση της Best οLive που λατρεύουμε!

#5 Είναι ιδανικό για το δέρμα του μωρού σου! Είναι το πιο αγνό, απαλό και θρεπτικό προϊόν που μπορείς να βάλεις στο ευαίσθητο μωρουδιακό δέρμα.

#6 Είναι το τέλειο lip balm. Ιδιαίτερα όταν τα χείλη ταλαιπωρούνται από τον ήλιο ή την ζέστη, το body butter με aloe vera και ελαιόλαδο έρχεται να σώσει την κατάσταση και να ενυδατώσει βαθιά.

#7 Είναι βασικό συστατικό για δεκάδες DIY συνταγές και έχει δεκάδες beauty χρήσεις! Θέλεις να μάθεις μερικές; Συνέχισε να διαβάζεις…

Το body butter με aloe vera και ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως:

Μάσκα Προσώπου. Δύο φορές την εβδομάδα απλώνουμε σε καθαρό δέρμα αρκετή ποσότητα που να καλύπτει όλο μας το πρόσωπο. Την αφήνουμε να δράσει για 10-12 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλένουμε με δροσερό νερό.

Μάσκα Μάλλιων. Πριν το λούσιμο εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών. Τυλίγουμε με μια ζεστή πετσέτα και αφήνουμε για 20 λεπτά. Ολοκληρώνουμε με ξέβγαλμα των μαλλιών και λούσιμο με χλιαρό νερό.

Θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ τις μαγικές ιδιότητες του body butter με aloe vera και ελαιόλαδο; Μπορείς! Κάνε like την επίσημη σελίδα της Best οLive στο facebook, κάνε ένα ακόμη like και share την ανάρτηση του άρθρου και ίσως είσαι η τυχερή που θα κερδίσει ένα βούτυρο αλόης! Θέλεις ακόμα περισσότερα; Έχουμε! Μείνε συντονισμένη για να μάθεις πως θα αντιμετωπίσουμε μαζί με την Best οLive τις ρυτίδες με 100% φυσικό τρόπο και να κερδίσεις ακόμα περισσότερα beauty δώρα!

The post 7 λόγοι για να λατρέψεις το βούτυρο αλόης appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα