4 πανέμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις τον κήπο ή την βεράντα σου!

Όμορφα γλαστράκια

Πάρε γλάστρες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και φύτεψε ότι τραβάει η όρεξή σου. Πέρα από λουλούδια είναι πολύ όμορφο να έχεις στον κήπο σου ή ακόμα και στη βεράντα σου όμορφα μυρωδικά.

Ζεστός χώρος

Το παν σε έναν κήπο ή μία βεράντα είναι το όμορφο περιβάλον. Για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εκεί μετά από μία κουραστική και αγχωτική μέρα στη δουλειά φρόντισε ο χώρος του κήπου σου να είναι ακριβώς όπως τον θέλεις. Με άνετες πολυθρόνες για να ξεκουράζεσαι κάθε φορά που βρίσκεσαι εκεί, δημιούργησε έναν χώρο ιδανικό για συζήτηση με τους φίλους

σου αλλά και ασφαλές παιχνίδι για τα παιδιά σου.

Όμορφη διακόσμηση με παλιά αντικείμενα!

Μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο τελάρο, να το κάνεις να μοιάζει vintage χρησιμοποιώντας ένα μείγμα με βάση το ξύδι, και να το διακοσμήσεις με γλαστράκια με μυρωδικά.

Κηπάκος τσέπης

Πάρε μία θήκη για παπούτσια και κρέμασέ την σε ένα σημείο του κήπου σου ή της βεράντας σου. Βάλε μέσα σε κάθε θηκούλα βότανα φρέσκα ή αποξηραμένα και έχεις δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σημείο. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ως γλαστράκια για τα μυρωδικά σου παλιά τενεκεδάκια (ανοίγοντας από κάτω μια τρύπα για να φεύγει το νερό όταν τα ποτίζεις) και να τα κρεμάσεις στη βεράντα σου. Δεν πιάνει χώρο και δημιουργεί μια πολύ όμορφη ανθισμένη διακόσμηση.

Δες ακόμα: Δεν προλαβαίνεις να σιδερώσεις τα ρούχα σου; Να τι μπορείς να κάνεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα