4 cocktails κάτω από 200 θερμίδες

Για παράδειγμα, 2 λάθος επιλογές cocktails με τις φίλες σου, μπορεί να ισοδυναμούν με 1000 περιττές θερμίδες. Κι επειδή ξέρουμε ότι βαρέθηκες να πίνεις συνέχεια gin και vodka που θεωρούνται ασφαλείς επιλογές για αδυνάτισμα, σου παρουσιάζουμε τα 4 πιο ελαφριά cocktails, με λιγότερες από 200 θερμίδες. Και το καλύτερο, είναι και νηστίσιμα, ιδανικά και για την περίοδο της σαρακοστής…

√ Margarita
Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε κάποιο μπαρ, ζήτησε να σου ετοιμάσουν την κλασική συνταγή που περιέχει τεκίλα, χυμό lime και ελάχιστο σιρόπι

ή λικέρ Cointreau, αντί για τη μεγάλη ποσότητα ζάχαρης που χρησιμοποιούν στα περισσότερα μαγαζιά.

√ Cosmopolitan
Το αγαπημένο ποτό της γυναικοπαρέας του Sex and the City, και όχι άδικα, αφού η περιέχει vodka, lime και λίγες σταγόνες χυμό cranberry, που ισοδυναμούν με μόλις 150 θερμίδες.

√ Mojitos
Όπως και με τη margarita, η κλασική συνταγή του mojito δεν περιέχει πολλή ζάχαρη. Για την ακρίβεια, χρειάζεται ρούμι, μέντα, σόδα, lime και ελάχιστη ζάχαρη, συστατικά που δεν ξεπερνούν τις 150 θερμίδες.

√ Gimlet
Φτιάχνεται με vodka, gin ή τεκίλα, lime, λίγη ζάχαρη και σερβίρεται με αγγούρι ή βασιλικό, ό,τι πρέπει δηλαδή για αδυνάτισμα.

Πηγή: www.myfit.gr

The post 4 cocktails κάτω από 200 θερμίδες appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα