3 tips για να φορέσεις σωστά το highlighter…

Πολλά έχουμε πει για το highlighter και μάλιστα σου έχουμε δείξει τα ιδανικά προϊόντα για ξανθές και μελαχρινές. Επειδή λοιπόν έχουμε πει τόσα πολλά, μάλλον ξέρεις που να το τοποθετήσεις ώστε να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου. Σου λείπει όμως κάτι… 3 πολύτιμα tips που θα κάνουν το μακιγιάζ σου από απλά λαμπερό… επαγγελματικό και μοναδικό. Πάμε να τα δούμε;

#1 Μην το φορέσεις σκέτο!
Και όταν λέμε σκέτο δεν εννοούμε χωρίς μεικάπ. Το highlighter χωρίς ρουζ είναι σαν να φοράς σαγιονάρες στο χιονοδρομικό. Χρειάζεται βοήθεια για να

ζεστάνει το πρόσωπό σου και να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται συνεπώς συνδύασέ το με λίγο κρεμώδες ρουζ στα μήλα σου και πέρνα το από πάνω.

#2 Κάνε συνδυασμό
Για εκτυφλωτική λάμψη πρέπει να συνδυάσεις 2 highlighters, ένα σε μορφή πούδρας και ένα κρεμώδες. Πέρνα με το πινέλο σου το πουδρένιο highlighter από τα ζυγωματικά και από πάνω ταμπονάρισε με το δάχτυλό σου το κρεμώδες. Έτσι θα έχεις τέλεια λάμψη διαρκείας.

#3 Δώσε ζεστασιά
Μπορεί το Bronzer να μην ταιριάζει στο λευκό, χειμερινό σου δέρμα όμως βοηθά το highlighter να σμιλέψει τα ζυγωματικά σου και το πρόσωπό σου να δείχνει πιο ζεστό και γήινο. Πέρνα ελάχιστη ποσότητα κάτω από τα ζυγωματικά, πριν το ρουζ σου, για ένα όμορφο φυσικό αποτέλεσμα.

Κι εννοείται περιμένουμε φωτογραφίες από το γιορτινό μακιγιάζ σου!

Διάβασε ακόμα:

Video! Τα #TweedNails είναι το πιο εύκολο nail art που θα κάνεις φέτος!

Το χρώμα της χρονιάς για το 2018 είναι το Ultra Violet και σου έχουμε τέλειες προτάσεις για να το υιοθετήσεις!

Ξέρεις γιατί η γαλλική κοτσίδα λέγεται… γαλλική;

Keywords
Τυχαία Θέματα