10 tips για να τον κάνεις να σε θέλει όπως πρώτα!

#Επιστροφή…στα φιλιά!

Το φιλί, που στην αρχή αποτελεί έναν από τους πιο ερεθιστικούς τρόπους ερωτικής αλληλεπίδρασης του ζευγαριού, σταδιακά «χάνεται» από την καθημερινότητά του και ουσιαστικά παίρνει την μορφή ενός τυπικού φιλιού την στιγμή της συνάντησης λίγο πριν την έξοδο ή την στιγμή του αποχωρισμού κατά την επιστροφή. Εάν θες να σε θέλει όπως πρώτα… φίλησε τον όπως πρώτα! Με το πάθος, τις προσδοκίες, τον ερωτισμό του πρώτου καιρού που δημιουργούσαν μια

ατμόσφαιρα άκρως ερεθιστική.

#Ντύσου μόνο για εκείνον!

Πολλές γυναίκες προσέχουν την εμφάνισή τους μέσα στην σχέση, φροντίζοντας τα ρούχα, τα μαλλιά και τον τρόπο που βάφονται όμως συχνά ξεχνούν να φροντίσουν την εικόνα τους με βάση τα «θέλω» του συντρόφου τους! Έστω για λίγες φορές, φόρεσε τα εσώρουχα που ξέρεις πως του αρέσουν (ακόμη κι αν δεν είναι τα αγαπημένα σου), χτένισε τα μαλλιά σου όπως ξέρεις πως του αρέσει να τα βλέπει και κάνε το βάψιμο που τον ερεθίζει! Θα του προσφέρεις μια άκρως ερωτεύσιμη εικόνα ενώ παράλληλα θα αισθανθεί πως σε ενδιαφέρει πραγματικά να του αρέσεις.

#Μην συντηρείς… το σεξ της συντήρησης!

«Το σεξ της συντήρησης» είναι το σεξ της ρουτίνας, το διεκπεραιωτικό σεξ που το ζευγάρι κάνει μετά από καιρό μόνο και μόνο για να συντηρήσει την εικόνα μιας ενεργής σεξουαλικής ζωής. Το «σεξ της συντήρησης» δεν εμπεριέχει πάθος, εκπλήξεις παρά μια προδιαγεγραμμένη πορεία κατά την οποία τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα ξέρουν πώς ακριβώς θα ξεκινήσει και πώς θα τελειώσει το ερωτικό παιχνίδι. Πώς όμως θα πάψεις να συντηρείς το «σεξ της συντήρησης»;

#Δώσε έμφαση στο προκαταρκτικό παιχνίδι!

Στην αρχή τον άγγιζες συνέχεια, είχες την δίψα να μάθεις το κορμί του, να ανακαλύψεις όσα τον ερεθίζουν. Σταδιακά όμως ο χρόνος των προκαταρκτικών συρρικνώθηκε και οι επαφές σας γίνονται πιο βιαστικά με έμφαση στην διείσδυση. Πολλές φορές σε ζευγάρια που επισκέπτονται το γραφείο μου με αίτημα την βελτίωση της ερωτικής τους ζωής, δίνω την παρακάτω άσκηση: ξαπλώστε γυμνοί στο κρεβάτι σας και αρχίστε να αγγίζετε ο ένας το σώμα του άλλου χωρίς να προχωρήσετε σε ερωτικό παιχνίδι ή διείσδυση. Η ουσία της άσκησης είναι η εκ νέου εξερεύνηση των σωμάτων των συντρόφων…όπως ακριβώς έκαναν όταν βρίσκονταν στην αρχή της σχέσης τους.

#Μοιράσου τις φαντασιώσεις σου και άκουσε τις δικές του!

Μίλησέ του για όσα φαντάζεσαι να σου κάνει κι άστον να εκφράσει τα δικά του φαντασιωσικά σενάρια. Μην εγκλωβίζεσαι στο τώρα… ταξιδέψτε μαζί σε όσα μπορείτε να μοιραστείτε σεξουαλικά μέσα από νέες εικόνες που θα σας ανανεώσουν!

#Ανάτρεψε την ρουτίνα της καθημερινότητας!

Φυσικά για να σε θέλει όπως πρώτα δε φτάνει να σπάσεις την σεξουαλική ρουτίνα, αλλά πρωτίστως χρειάζεται να διαφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το στοιχείο της έκπληξης είναι αυτό που μπορεί να δώσει κίνητρο στο ζευγάρι «κάτι να περιμένουν μέσα στην ημέρα τους», και φυσικά να μετατρέψει μια ανιαρή καθημερινότητα σε μια ευχάριστη αναμονή της επόμενης έκπληξης! Ένα δείπνο μαγειρεμένο από εσένα, ένα μασάζ σε εκείνον μετά από μια δύσκολη ημέρα, μια μονοήμερη απόδραση μπορούν να αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα ανατρέψουν την ρουτίνα της καθημερινότητας!

#Βγες με τις φίλες σου κι απόκτησε νέα ενδιαφέροντα!

Όσο περισσότερο φροντίζεις το ανεξάρτητο και αυτόνομο κομμάτι σου, τόσο πιο ερωτεύσιμη θα γίνεσαι στα μάτια του! Περιποιήσου τον εαυτό σου και βγες για ένα καφέ με τις φίλες σου ή ακόμη ξεκίνησε μια δραστηριότητα, ένα νέο hobby που θα σε εξελίξει και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες κάνοντάς σε να φαίνεσαι στα μάτια του συντρόφου σου μια λιγότερο «γνωστή» φυσιογνωμία- ένας άνθρωπος που έχει ακόμη νέες πτυχές να μοιραστεί μαζί του.

#Άφησε στην άκρη την γκρίνια!

Είναι ίσως το πιο συχνό παράπονο που ένας άνδρας θα φέρει στο γραφείο μου. Εάν επιδιώκεις να αισθανθεί για εσένα όπως στην αρχή, τότε μάθε να επικοινωνείς μαζί του απαλλαγμένη από θυμό και γκρίνια. Όπως τότε που για ό,τι κι αν ήθελες να εκφράσεις έψαχνες τον πιο σωστό και γλυκό τρόπο… Άφησε λοιπόν στην άκρη την γκρίνια και γίνε μια ερωτεύσιμη σύντροφος που γνωρίζει τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για να επικοινωνεί τα θέλω της.

#Τόνωσε το Εγώ του!

Ένας άνδρας που αισθάνεται αυτοπεποίθηση, που λαμβάνει επιβεβαίωση και επιβράβευση μέσα από την σχέση σας, είναι ένας άνδρας ο οποίος θα σε προσεγγίσει ερωτικά και θα εκφράσει το ενδιαφέρον του με δυναμισμό και πάθος! Στην αρχή, όταν όλοι εξιδανικεύουμε τον σύντροφό μας, τόνωνες συνεχώς το εγώ του κάνοντάς τον να αισθάνεται «θεός». Σταδιακά, απομυθοποιούσες εκείνον και έβλεπες όλο και πιο ξεκάθαρα τα αδύναμα σημεία του. Αναρωτήσου όμως για μια στιγμή «πώς περιμένεις να δει σε εσένα όσα έβλεπε στην αρχή, όταν εσύ βλέπεις μόνο τα αρνητικά του σημεία και όσα χρειάζεται να βελτιώσει…;»

#Άφησε τον ελεύθερο!

Και φυσικά, για να είναι μαζί σου ο άνδρας που ήταν όταν γνωριστήκατε, χρειάζεται να ζει και να «αναπνέει» όπως τότε! Άφησέ τον να πάρει ανάσες ξενοιασιάς μαζί με φίλους του, κάνοντας αγαπημένες δραστηριότητες και hobbies και κυρίως άστον και πάλι να αισθανθεί πως το να περάσει χρόνο μαζί σου βασίζεται σε ένα «θέλω» και όχι σε ένα πρέπει… όπως ακριβώς στα πρώτα σας ραντεβού!

Keywords
Τυχαία Θέματα