10 παράξενα μυστικά ομορφιάς των celebrities που δεν κοστίζουν τίποτα!

Λένε πώς πίσω από κάθε μεγάλη σταρ κρύβεται συνήθως και μια μεγάλη παραξενιά. Από την εμφάνιση και τη διατροφή μέχρι το θέμα της ομορφιάς.

Δες παρακάτω τα παράξενα μυστικά δέκα από αυτών και κατόπιν αποφάσισε αν αξίζει να τα αντιγράψεις.

Lady Gaga

Αφαιρεί το make up των ματιών της, όχι με σαπούνι, γαλάκτωμα ή λαδάκι, αλλά με… σελοτέιπ. Ναι, καλά διάβασες, αφού αυτό, σύμφωνα με την ίδια μπορεί να απομακρύνει θεαματικά το γκλίτερ που λατρεύει

να φοράει.

Miranda Kerr

Στο νεσεσέρ της υπάρχει πάντα ένα κουτάλι που το χρησιμοποιεί για να γυρίζει τις βλεφαρίδες της. Πώς γίνεται; Πολύ απλά το βάζει κάτω από ζεστό νερό, ή το ζεσταίνει με το σεσουάρ και στη συνέχεια το ακουμπά στο κινητό βλέφαρο και πιέζει τις βλεφαρίδες της προς τα πάνω μέχρι αυτές να πάρουν σχήμα καμπύλης.

Catherine Zeta–Jones

Μετά από κάθε γεύμα περνάει πάντα μια κομμένη φράουλα πάνω στα δόντια της. Πριν βιαστείτε να πείτε… τι ακριβώς κάνει, να σας ενημερώσουμε πώς αφαιρεί τους λεκέδες και λευκαίνει την επιφάνειά τους, λόγω των οξέων που περιέχει. Επίσης λούζεται με μπύρα που δίνει εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά της και καθαρίζει, εξαιτίας του οινοπνεύματος που περιέχει, με τέλειο τρόπο τα υπολείμματα του σαμπουάν.

Cindy Crawford

Το μυστικό της για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το γάλα, χάρη στις πρωτεΐνες και τα ιχνοστοιχεία που περιέχει, που καθημερινά ψεκάζει στο πρόσωπό της. Ναι, αυτό που εμείς εξακολουθούμε να το απολαμβάνουμε μόνο στο πρωινό μας, είτε σκέτο, είτε μαζί με δημητριακά.

Halle Berry

Η ηθοποιός έχει βρει την πιο τέλεια και ανέξοδη μέθοδο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Τι κάνει; Προσθέτει κατά τη διάρκεια του ντους στο αφρόλουτρό της αλεσμένους κόκκους καφέ, για να κάνει απολέπιση και μασάζ. Ναι, οι κόκκοι περιέχουν κάλλιο, μαγνήσιο και πολλά αντιοξειδωτικά και βοηθούν καταλυτικά στην εξαφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και λειτουργούν ως τοπικό αδυνατιστικό.

Sandra Bullock

Όταν έχει να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί και τα μάτια της λόγω κούρασης έχουν μαύρους κύκλους, απλώνει στο πρόσωπό της κρέμα για τις αιμορροΐδες. Ναι, έχει γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα, όμως επειδή περιέχει κορτιζόνη και αντιφλεγμονώδη συστατικά, δεν προορίζεται για καθημερινή χρήση.

Gisele

Όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, δεν βουρτσίζει ποτέ τα μαλλιά της, μάλιστα δεν έχει καν βούρτσα στο μπάνιο της. Όταν όμως φριζάρουν παίρνει δραστικά μέτρα, βάζοντας λίγο shine serum και γίνονται αμέσως λεία και λαμπερά.

Mariah Carey

Προσθέτει μερικές σταγόνες από έλαιο μέντας στο lip gloss της. Πριν την καταδικάσετε να σας ενημερώσουμε πώς η μέντα βοηθά καταλυτικά στην γρήγορη κυκλοφορία του αίματος. Έτσι τα χείλη παίρνουν πιο έντονο χρώμα και δείχνουν πιο ζουμερά, ακριβώς όπως της Mariah.

Salma Hayek

Το μυστικό της βρίσκεται στην εξής, αλλά κάπως… άβολη δήλωσή της: “Να πλένετε το πρόσωπό σας το βράδυ πριν κοιμηθείτε, σχολαστικά και προσεκτικά. Μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου τη νύχτα το δέρμα αποκαθιστά τη χαμένη του λιπαρότητα για να παραμένει νεανικό, αφού έτσι εξισορροπείται το PH του. Οπότε, αν εσείς πλυθείτε το πρωί θα τα έχετε καταστρέψει όλα”.

Nicole Kidman

Αν σου αρέσουν πολύ οι μπούκλες της και πιστεύεις πώς είναι αποτέλεσμα κάποιας θεραπείες στο κομμωτήριο που κοστίζει όσο ένα μηνιάτικο τη φορά, τότε θα σε κάνουμε να χαρείς απίστευτα. Η ηθοποιός λούζεται με το σαμπουάν της και ξεβγάζει τα μαλλιά της με χυμό από cranberries. Έτσι έχει πιο ζωντανό χρώμα που διαρκεί πολύ και τέλειες μπούκλες.

Μια ματιά ακόμα: Οι μεγαλύτερες παραξενιές των αγαπημένων μας celebrities!

The post 10 παράξενα μυστικά ομορφιάς των celebrities που δεν κοστίζουν τίποτα! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα