Βούτυρο Καριτέ – Η τέλεια καλλυντική περιποίηση για βρέφη και μανούλες

Γνωστό από τα αρχαία χρόνια, το Bούτυρο Καριτέ είναι ένα βούτυρο… ομορφιάς για το Πρόσωπο, το Σώμα και τα Μαλλιά! Το Βούτυρο Καριτέ είναι ένα από τα ιδανικότερα έλαια για βαθιά ενυδάτωση. Ενισχύει τον συνδετικό ιστό της επιδερμίδας και παρέχει αντοχή και ελαστικότητα.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες που θρέφουν το δέρμα και το διατηρούν απαλό και ενυδατωμένο.

Το εξαιρετικό αυτό οργανικό και μη επεξεργασμένο Βούτυρο Καριτέ υπερ-ενυδατώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα.

To Shea Butter ή αλλιώς το βούτυρο Καριτέ έχει πολλαπλές χρήσεις!

Διάβασε όλες τις 50 και πλέν χρήσεις του

με ένα κλικ εδώ.

Το Βούτυρο Καριτέ έχει αντι-βακτηριακές και επανορθωτικές ιδιότητες!

Προσφέρει αντιγηραντική προστασία και βοηθά στην διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας!Καταπραΰνει από ερεθισμούς και εκζέματα!Βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος!Αποτελεί την τέλεια θεραπεία για τη βελτίωση της όψης των ραγάδων και προλαμβάνει από την εμφάνιση νέων.Λειτουργεί υπερ-ενυδατικά και θεραπευτικά στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.Με την καθαριστική του δράση, εισχωρεί στους πόρους και διώχνει τους ρύπους και τη λιπαρότητα επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει. Για το λόγο αυτό μπορεί άνετα να αντικαταστήσει με επιτυχία το γαλάκτωμα καθαρισμού του προσώπου σας!Χρησιμοποιείται ως after sun για ανακούφιση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο!

ΙΣΤΟΡΙΑ:
Παράγεται από τους καρπούς του δέντρου Shea, το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιούνταν μόνο στην Αφρική από όπου και προέρχεται. Σήμερα αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας καλλυντικό προϊόν το οποίο παράγεται από της γυναίκες της Γκάνα και έπειτα εξάγεται σε όλο τον κόσμο.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Το Fushi Organic 100% Virgin Shea Butter που το βρίσκουμε με ένα κλικ στο www.organicbrands.gr διατηρεί αναλλοίωτες όλες τις θρεπτικές του ιδιότητες και βιταμίνες ενώ πρόσφατα βραβεύτηκε για την άριστη ποιότητά του από τα Mum & Baby Awards 2017 καθιστώντας το μία από τις καλύτερες επιλογές για τις μανούλες και τα μωράκια τους!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για αγορές άνω των 20 ευρώ για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Βούτυρο Καριτέ – Η τέλεια καλλυντική περιποίηση για βρέφη και μανούλες appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα