Τί προβλέπουν τα άστρα από 6-12.11.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας e-zwdia.gr από το και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα το πάθος και η ένταση ανεβαίνει αφού την Τρίτη 7 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα, που ακουμπάει τα πιο βαθιά σου συναισθήματα και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Οικονομικά θέματα με τρίτους ή από συνεργασίες έρχονται στην επιφάνεια και θα είσαι ευνοημένος σε περίπτωση που τα διαχειριστείς σωστά. Συναισθηματικά, είναι αλήθεια ότι γίνεσαι

πιο εσωστρεφής και δεν είσαι τόσο εκδηλωτικός με το ταίρι σου, αφού ξαφνικά αισθάνεσαι καχυποψία, ζήλια, έντονα συναισθήματα κτητικότητας και ελέγχου. Όλο αυτό πιθανά να μεταφραστεί σε ένταση στην σχέση σου γιατί ο εκνευρισμός σου μπορεί να φέρει προστριβές και συγκρούσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην δημιουργείς προβλήματα λόγω της καχυποψίας σου, αλλά εξέφρασε τα έντονα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα βρεις ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία σε χώρους ψυχολογίας ή εσωτερισμού που μπορεί να βρεθείς, ή ακόμη και εκεί που κλείνεις οικονομικά θέματα, που θα σε ταράξει συθέμελα.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία συγκυρία πολύ θετική για την επαγγελματική σου εξέλιξη και την διάκρισή σου στον χώρο εργασίας σου. Είναι εμφανές ότι έχεις την ψυχική δύναμη, την διεισδυτικότητα και την ενέργεια για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και στο τελικά να αναγνωριστεί η ικανότητα και η εργατικότητά σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Συναισθηματικά, το πάθος για την δουλειά σου δεν γίνεται εμπόδιο στην σχέση σου και δείχνεις στο ταίρι σου να καταλάβει την βαθιά επιρροή που έχει σε εσένα, αφού τα συναισθήματά σου είναι πολύ έντονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει μέσα από επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες που θα είναι άτομο που θα σε στιγματίσει σε βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στο περιβάλλον των προσωπικών σου σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σου. Ξεκινάει μία περίοδο για εσένα έντονα κοινωνική, αφού λατρεύεις τις κοινωνικές συναναστροφές και επιδιώκεις να γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους. Η αγάπη σου για την τέχνη είναι εμφανής και αυτό που απολαμβάνεις είναι να ασχολείσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση. Συναισθηματικά, είναι εμφανές ότι έχεις ανάγκη να έχεις την αποδοχή του συντρόφου σου και είσαι διατεθειμένος να μην έρθεις σε σύγκρουση μαζί του, αφού δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να βρεθείς μόνος. Καλό θα ήταν όμως, να εκφράσεις ξεκάθαρα αυτά που πιστεύεις και να μην συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η γοητεία σου δεν περνάει απαρατήρητη όπου και αν βρίσκεσαι και οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία αστρολογική συγκυρία που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη ενέργεια, εσωτερική δύναμη και θέληση για να επιτύχεις συνεργασίες που έχεις σχεδιάσει και που θα αλλάξουν την ροή και την φιλοσοφία της ζωής σου. Εξαιρετικά ευνοϊκά θα εξελιχθούν και καταστάσεις νομικές, ή μορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες που θέλεις να παρακολουθήσεις. Συναισθηματικά, δίνεις στο ταίρι σου να καταλάβει ότι αυτά που νιώθεις είναι έντονα και αυτό το πάθος που σε διέπει μπορεί να σας οδηγήσει σε αλλαγή τρόπου σκέψη στο πως βλέπεται την από κοινού ζωή σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, συνεργασίες και σεμινάρια είναι χώροι που μπορεί να υπάρξει νέα πολύ συναρπαστική και γεμάτη πάθος γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, και από την θέση αυτή έρχεται για να εξομαλύνει τις σχέσεις σου στον χώρο εργασίας με συναδέλφους. Η εργατικότητά σου είναι τέτοια που μπορεί να ξεπεράσει τα φυσιολογικά όρια, λόγω του ότι θέλεις να είσαι άψογος σε όλα. Ακόμα, σε ωθεί να στραφείς με την σωματική σου υγεία, δίαιτα ή διατροφή μπαίνει στην καθημερινότητά σου, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς καλύτερα στην καθημερινότητα. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να περιορίσεις την τάση κριτικής που βγάζεις στο ταίρι σου και μην χάνεις τον χρόνο σου με το να ψάχνεις την κάθε λεπτομέρεια χάνοντας την ουσία. Προσπάθησε να βρεις χρόνο παρά την έντονη καθημερινότητα, περνώντας με το ταίρι σου για να μην υπάρξουν γκρίνιες και προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά πρώτα πρέπει να δώσεις χρόνο στην ζωή σου για φλερτ.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και οι αντοχές σου αυξάνονται εντυπωσιακά αφού οι εργασιακές απαιτήσεις είναι πολλές και υψηλές. Η θέλησή σου αλλά και η δυναμικότητά σου είναι παροιμιώδεις, κάτι που είναι πιθανότατο να αναγνωριστεί με το να πάρεις αύξηση ή κάποιο μπόνους. Συναισθηματικά, είναι αλήθεια ότι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, όμως το πάθος για το ταίρι σου δεν κρύβεται και μπορείς να περάσεις μαζί του στιγμές έντονες που θα σου δώσουν δύναμη να παλέψεις την έντονη καθημερινότητα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που να σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, σε ένα εξαιρετικά ευνοϊκό περιβάλλον για τις αισθηματικές σου σχέσεις. Το κέφι και η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και το μόνο που σκέφτεσαι είναι η διασκέδαση και που θα περάσεις καλά. Είναι εξαιρετική εποχή να απολαύσεις θεατρικές παραστάσεις, προβολές σε κινηματογράφους αφού η καλλιτεχνική σου φύση ξυπνάει για τα καλά. Συναισθηματικά, ξέρεις τι θέλεις και αυτό δεν έχεις πρόβλημα να το δείξεις και στο ταίρι σου, θέλοντας να το επιβεβαιώσεις. Μπορείς να κανονίζεις βραδιές διασκέδασης για δύο και ότι ήθελε προκύψει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι εξαιρετικά πιθανή αφού γοητεύεις τους πάντες όπου και αν πας, φλερτάρεις έντονα και στρέφεις την προσοχή όλων πάνω σου με την υπέροχη διάθεσή σου.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και νιώθεις εσωτερική δύναμη, θέληση και ενέργεια να δημιουργήσεις νέες καταστάσεις και να συνεργαστείς με άτομα που θα μπορέσετε να χτίσετε κάτι καινούργιο από την αρχή. Συναισθηματικά, δείχνεις ξεκάθαρα τα έντονα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και φαίνεται ότι δεν είναι κάτι επιπόλαιο για εσένα. Θέλεις να μείνει για καιρό στην ζωή σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία σε κάποια μουσική σκηνή ή καλλιτεχνική δραστηριότητα που συμμετέχεις, που θα σου βγάλει έντονα συναισθήματα και δεν θα είναι κάτι επιπόλαιο.

ΛΕΩΝ

Αυτήν την εβδομάδα η συναισθηματικότητά σου γίνεται πιο έντονη αφού η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 4 Νοεμβρίου και η ανάγκη σου για να μείνεις στον οικείο χώρο σου με την οικογένειά σου είναι έντονη. Θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου και την διακόσμησή του για να το κάνεις πιο όμορφο και πιο ζεστό. Είναι έντονη η τάση εσωστρέφειας και μοναχικότητας που έχεις και γι’ αυτό δεν μπορείς να συναναστρέφεσαι πολύ κόσμο. Είναι μεγάλη απόλαυση για σένα η χαλάρωση και η ηρεμία που σου δίνει το οικογενειακό σου περιβάλλον. Συναισθηματικά, αυτό που επιθυμείς αυτή την περίοδο είναι να απολαμβάνεις βραδιές με το ταίρι σου στο σπίτι, όπου μπορείς να εκδηλώσεις την τρυφερότητα και την ρομαντισμό σου και να περάσετε υπέροχα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντός που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ρομαντικά αλλά και θα σου βγάλει κάποιες προσωπικές σου ανασφάλειες.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και νιώθεις την δύναμη και την ενέργεια να ανταπεξέλθεις τόσο στις οικογενειακές υποχρεώσεις και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, όσο και στην δύσκολη καθημερινότητα με έντονες τους γρήγορους ρυθμούς που έχεις. Συναισθηματικά, τα συναισθήματά σου είναι βαθιά, ειλικρινή και αυτό είναι εμφανές και στο ταίρι σου. Δεν είσαι διατεθειμένος να αφήσεις τον σύντροφό σου γι’ αυτά που νιώθεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από το οικείο ή εργασιακό σου περιβάλλον είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου βγάλεις έντονο συναισθηματισμό αλλά και πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και γοητεία και επικοινωνία ταυτίζονται για εσένα. Αυτό που απολαμβάνεις πραγματικά είναι να συναναστρέφεσαι άτομα του στενού σου περιβάλλοντος (αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες) και να περνάς καλά μαζί τους. Η ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων είναι κάτι που λατρεύεις, γι’ αυτό μπορεί να υποπέσεις και στο χόμπι του κοινωνικού σχολιασμού πολύ εύκολα. Λατρεύεις επίσης να φλερτάρεις και εκφράζεις άνετα να συναισθήματά σου. Συναισθηματικά, αυτή η εποχή θα είναι ότι πρέπει για να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι με το ταίρι σου. Θα σας βοηθήσει να αποδράσετε από τα τετριμμένα και να επικοινωνήσετε πιο πολύ μεταξύ σας. Επίσης παρέες με στενούς συγγενείς και φίλους θα είναι συχνά πυκνά στο πρόγραμμά σας, θα διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου και θα εκφράσεις ειλικρινά τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από παρέες, διασκέδαση και τόση κοινωνικότητα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία, πρόσεξε όμως την τάση σου να μην μπαίνεις στην ουσία και να μένεις στην επιφάνεια γιατί μπορεί να απογοητεύσεις το επίδοξο ταίρι σου.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την εσωτερική δύναμη, την ενεργητικότητα αλλά και το πάθος να ζεις την ζωή σου κάθε μέρα, να επικοινωνείς με τους γύρω σου, να μην αφήνεις στιγμή να πάει χαμένη. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι τα συναισθήματά σου είναι έντονα και το πάθος για το ταίρι σου εμφανές και εσύ κάνεις ότι είναι δυνατόν για να το ευχαριστήσεις και να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σε ενθουσιάσει και θα ανεβάσει το κέφι σου στα ουράνια.

ΖΥΓΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, στον τομέα που αφορά τόσο τις υλικές, όσο και οικονομικές σου ανάγκες. Είναι μία ευνοϊκή συγκυρία για τα οικονομικά σου αφού μπορεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που είχες και να δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται. Προσοχή γιατί η έντονη τάση σου για κάλυψη των υλικών σου αναγκών μπορεί να οδηγήσει σε άστοχες αγορές. Η διάθεσή σου είναι να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, ένα δείπνο, όμορφους και ήρεμους χώρους. Συναισθηματικά, η διάθεσή σου για απολαύσεις περνάει και στην σχέση σου όπου μπορείς κάλλιστα να το εκφράσεις με το να εκπλήξεις το ταίρι σου με ρομαντικά δείπνα και όμορφη ατμόσφαιρα και ότι ήθελε προκύψει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία σε χώρους που επισκέπτεσαι ή ακόμα και όταν διευθετείς οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου βγάλει και έντονη κτητικότητα. Απόλαυσε τις στιγμές και άσε τις κτητικές συμπεριφορές που θα χαλάσουν το κλίμα.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σου δίνει την δύναμη να εκφράσεις στην οικογένειά σου τα έντονα αισθήματά σου και δείχνεις τρομερή αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ πιθανή η οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σου ή να υπάρξουν απολαβές από οικονομική επιχείρηση. Συναισθηματικά, το πάθος περισσεύει με το ταίρι σου και δεν αφήνεις καμία στιγμή να φύγει χωρίς να το δείξεις και μάλιστα με πολύ ενεργητικό τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που είναι πιθανό να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σημαντικό στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, υποδέχεσαι και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και η γοητεία σου φτάνει στα ύψη. Είναι βέβαιο ότι γοητεύεις και εντυπωσιάζεις όπου και αν βρεθείς. Είναι επίσης βέβαιο ότι ζητάς επιτακτικά κάποιες φορές από τους γύρω σου να καλύψουν τις ανάγκες σου. Αυτό όμως δεν σε εμποδίζει σε τίποτα να κατακτάς τους πάντες και να είσαι στο κέντρο της προσοχής όπου και αν πας. Αυξάνονται τα φλερτ και οι κατακτήσεις, αυξάνεται όμως και η αμεσότητα στην επικοινωνία που έχεις, κάτι που βοηθάει για να σε καταλάβουν αλλά και εσύ να καταλάβεις το περιβάλλον σου. Συναισθηματικά, θέλεις να είναι το κέντρο του κόσμου για το ταίρι σου. Θέλεις να σε προσέχει, να σε περιποιείται, να σε φλερτάρει, να σε διεκδικεί με κάθε τρόπο. Δεν έχεις πάρα να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα απογοητευτείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι κατακτήσεις είναι βέβαιες αφού γοητεύεις και λάμπεις. Δεν είναι καθόλου πιθανό να μείνεις απαρατήρητός.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία αστρολογική συγκυρία που σε γεμίζει ψυχική δύναμη και ενεργητικότητα που εκτονώνονται με το να επικοινωνείς με στενούς φίλους και συγγενείς και να έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σχέδια επιχειρηματικά με το στενό σου περιβάλλον που να έχουν εξαιρετικές οικονομικές απολαβές για εσένα. Συναισθηματικά, έχεις την έντονη επιθυμία να δείξεις στο ταίρι σου τα πιο βαθιά σου συναισθήματα και να του δώσεις την ασφάλεια και την σιγουριά που χρειάζεται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν μπορεί παρά να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από τις τόσες κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις Τρίτη 7 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα που σου βγάζει έντονη συναισθηματικότητα και ανάγκη για να φροντίσεις τους γύρω σου. Καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις και αμελήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία για να αναπτύξεις την καλλιτεχνική σου φύση και να ξεφεύγεις από την πεζή καθημερινότητα μέσω της φαντασίας σου. Συναισθηματικά, έχεις την τάση να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να το φροντίσεις με όποιον τρόπο γίνεται. Είναι ο άνθρωπος που αποτελεί ένα φως ξεχωριστό στην ζωή σου και γεμίζει την καρδιά σου. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να ξεχάσεις τις δικές σου ανάγκες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή να προκύψει, καλό όμως θα ήταν να προσέχεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα και να ωραιοποιείς την κατάσταση και ή να πληγωθείς ή να εκτεθείς.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και βρίσκεις ψυχολογική ισορροπία αφού νιώθεις να πατάς γερά στα πόδια σου, να βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και να μπορείς να διεκδικήσεις τα θέλω σου με δυναμικό τρόπο. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι μαζί με την τρυφερότητα και την συναισθηματικότητα βγάζεις και έντονο πάθος και είναι κάτι που εκφράζεις άμεσα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει, δώσε χρόνο για να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα και να ξέρεις ότι μπορεί να είναι κάτι πολύ δυνατό για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την εβδομάδα η ένταση ανεβαίνει αφού η Αφροδίτη την Τρίτη 7 Νοεμβρίου περνάει στον Σκορπιό και οι ανάγκες σου στρέφονται στο να προσφέρεις στις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και στους φίλους σου που μπορεί να σε χρειάζονται. Η διάθεσή σου είναι να μπορέσεις να προσφέρεις σε έναν κοινό στόχο όπου έτσι θα νιώσεις ότι είσαι χρήσιμη και ότι η προσφορά σου αναγνωρίζεται. Η κοινωνικότητά σου είναι έντονη αφού θέλεις συνέχεια να συναναστρέφεσαι τους φίλους σου. Συναισθηματικά, το καλύτερό σου είναι να συμμετέχεις από κοινού με το ταίρι σου σε δραστηριότητες που σας φέρνουν πιο κοντά, αφού περνάτε χρόνο μαζί και προσφέρετε την ενέργειά σας σε κοινούς στόχους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει μέσα από τις ομάδες που συμμετέχεις ή ένας φίλος σου από το πουθενά να εκδηλώσεις τα συναισθήματά του για εσένα. Πρόσεχε μόνο γιατί μερικές φορές δείχνεις αποστασιοποιημένος και μπορεί να θεωρηθείς αδιάφορος.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και έχεις την ψυχική και σωματική δύναμη να προσπαθήσεις να πετύχεις στόχους που έχεις θέσει. Η δυναμικότητά σου είναι αναμφισβήτητη και μέσω της προσπάθειά σου θα καταφέρεις να διακριθείς και να ξεχωρίσεις. Συναισθηματικά, δίνεις στον άνθρωπό σου να καταλάβει ότι έχεις έντονα συναισθήματα γι’ αυτό και ότι θα είσαι εκεί δίπλα του για να τον υποστηρίξεις σε ότι χρειάζεται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει γιατί η έντονη δυναμικότητά σου δεν περνάει απαρατήρητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον τομέα των επαγγελματικών σου αφού από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Η γοητεία σου στον επαγγελματικό χώρο είναι δεδομένη. Η έντονη διάθεσή σου για να διακριθείς στην δουλειά σου θα φέρει στον δρόμο σου άτομα που μπορεί να σε βοηθήσουν. Είναι πολύ πιθανό να έχεις υποχρεώσεις στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον που να απασχολούν πολύ από τον χρόνο σου. Οι επαφές που κάνεις έχουν σχέση με την δουλειά σου και έχεις την προσμονή να έχεις βοήθεια στην ανέλιξή σου. Συναισθηματικά, η έντονη ενασχόλησή σου με τα επαγγελματικά σου είναι πιθανό να φέρουν τριβές στην σχέση σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να έχεις χρόνο και για το ταίρι σου για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Είναι ακόμα πιθανό να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί με μεγάλη ψυχική δύναμη, ενέργεια και θέληση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να επιτύχεις τους στόχους σου στον επαγγελματικό τομέα. Χρησιμοποίησε μαζί με την θέλησή σου και την φαντασία και όλο θα εξελιχθούν υπέρ σου. Συναισθηματικά, η ένταση των συναισθημάτων σου είναι εμφανής στο ταίρι σου, προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μαζί του μοναδικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που εμφανίζεται στον επαγγελματικό σου χώρο έρχεται να ταράξει για τα καλά την ζωή σου και να παίξει καταλυτικό ρόλο.

ΙΧΘΥΣ

Αυτήν την εβδομάδα το κέφι σου ανεβαίνει ακόμα περισσότερο αφού η Αφροδίτη από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου περνάει στον Σκορπιό και σου δημιουργεί μία ανάλαφρη και χαρούμενη διάθεση. Αυτό που επιθυμείς κατά κύριο λόγο να κάνεις είναι να βρίσκεσαι με καλή παρέα, να απολαμβάνεις το φαγητό και την μουσική και να συμμετέχεις σε ατελείωτες συζητήσεις για μακρινούς πολιτισμούς και διαφορετικές φιλοσοφίες ζωής. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να χάσεις το μέτρο και να υπερβάλλεις, να μην ανταποκρίνεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις όπως πρέπει και να έχεις το μυαλό σου μόνο στην διασκέδαση. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο για να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Συναισθηματικά, έχεις την διάθεση να διασκεδάσεις και να ζήσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Είναι ευκαιρία για ένα ταξίδι στην ύπαιθρο που θα σας αναζωογονήσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τις τόσες εξόδους που θα έχεις. Πρόσεχε μόνο την έντονη τάση σου να είσαι ασταθής γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σου δίνει την ψυχική ώθηση, την δυναμικότητα και την φυσική ενέργεια για να πραγματοποιήσεις σχέδια και όνειρα που έχεις θέσει, με φίλους που θα βρεθούν στο πλάι σου. Έχεις ισχυρή βούληση αλλά και διαίσθηση να ακολουθήσεις τους κατάλληλους δρόμους. Συναισθηματικά, τα έντονα συναισθήματά σου είναι εμφανή και έχεις την διάθεση να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα είναι σημαντική και θα σημαδέψει την ζωή σου.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 6-12.11.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, επιρροή, εμφάνιση, φλερτ, εκκρεμότητες, φως, προσφορες, διαιτα, σταση εργασιας, μετρο, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, διακοσμηση, αφροδιτη, διατροφη, δουλεια, ζηλια, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, προγραμμα, υγεια, φιλοσοφιες, φλερτ, φυσικη, φως, ωθηση, αγαπη, αυξηση, αισιοδοξια, ανθρωπος, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, αψογος, βοηθεια, βρισκεις, βρισκεται, φαγητο, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δυναμη, δειτε, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρινα, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επιρροή, εποχη, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, ηρεμια, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, λογο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, ο ηλιος, οικογενεια, ομορφη, ορια, ουσια, παθος, πεμπτη, περιβαλλον, πιο πολυ, ροη, προβληματα, ρολο, σεμιναρια, συγκεκριμενα, συνεχεια, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, ταση, τριτη, φαντασια, φυση, φτανει, χατζηβασιλειου, χρονος, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερο, καρδια, μεινει, νιωθεις, ομαδες, ουρανια, ποδια, σκηνη, ταξιδι, θεματα, υπεροχη
Τυχαία Θέματα