Τί προβλέπουν τα άστρα από 5.9 έως 11.9.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας ξεκινά με την επιρροή δύο όψεων που σας φέρνουν ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, ευνοεί συμφωνίες, σχέσεις με ανώτερους και εξέλιξη επαγγελματικών σχεδίων, ενώ παράλληλα γεφυρώνει χάσματα σε ερωτικές σας υποθέσεις. Στη συνέχεια, ο Δίας περνά στον

Ζυγό, απέναντι από το ζώδιό σας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου ενός έτους, κατά την οποία οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Επισημοποιήσεις υπαρχουσών σχέσεων, αλλά και σύναψη νέων, είναι στα σενάρια της διέλευσης, όπως και καινούριες επαγγελματικές συνεργασίες που σας απογειώνουν.

Από την άλλη, το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, κορυφώνει γεγονότα που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον, το αντικείμενο της δουλειάς σας και τις συναδελφικές σχέσεις, αλλά και θέματα που είχαν προκύψει αναφορικά με την υγεία, σωματική και ψυχική, και γενικά τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη, δεν αποκλείεται να ξεκινάτε ένα επαγγελματικό εγχείρημα, που αλλάζει σημαντικά την επαγγελματική σας πορεία ή μια αλλαγή στη ζωή του συντρόφου σας να επηρεάζει σημαντικά τη δική σας καθημερινότητα. Σε κάθε περίπτωση, έχετε στο νου σας ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον 6ο ηλιακό σας οίκο, δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα. Αντιθέτως, είναι ένα ιδανικό διάστημα να αναθεωρήσετε σχέδια και να προετοιμάσετε κάτι καινούριο, το οποίο θα προχωρήσει προς υλοποίηση μετά τις 22 του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις αρχές της εβδομάδας σας, το πλανητικό σκηνικό φέρνει στο δρόμο σας πρόσωπα που, με κάποιο τρόπο, θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Το γήινο τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 7 του μήνα, ευνοεί ιδιαίτερα και νέες ερωτικές γνωριμίες, αλλά και επαγγελματικά εγχειρήματα που εκτοξεύουν τη δημιουργικότητά σας. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο, φέρνει μια θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα που αφορά τη δουλειά σας ή τα οικονομικά του/της συντρόφου σας.

Στις 9/9, η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ζυγού, έρχεται να αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητά σας. Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, από τώρα και για χρονικό διάστημα ενός έτους, οι ευκαιρίες σας πολλαπλασιάζονται. Ακόμη, νέες συνεργασίες και βελτίωση των υπαρχουσών συναδελφικών σας σχέσεων, σας βοηθούν να μειώσετε το άγχος της επαγγελματικής καθημερινότητας και βγάζουν προς τα έξω το δημιουργικό εαυτό σας. Από την άλλη, το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 10 του μήνα, έρχεται να κλείσει ένα κεφάλαιο που αφορά μελλοντικούς στόχους σας, καθώς και θέματα συμβίωσης. Όσα μοιράζεστε με το ταίρι σας, συναισθηματικά και υλικά, αναθεωρούνται και ζητούν την άμεση προσοχή σας, ώστε μέσα από πρακτικές λύσεις να κάνετε τη σχέση σας πιο λειτουργική και ουσιαστική. Τέλος, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές προς τρίτους, να ασχοληθείτε με ρυθμίσεις χρεών και γενικά, να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, ώστε να επανέλθει το αίσθημα της υλικής ασφάλειας που χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας δημιουργεί την ανάγκη να κλείσετε ερωτικές υποθέσεις από το παρελθόν. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, φέρνει ένα πρόσωπο στο δρόμο σας, το οποίο θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν, αλλά και θα σας δώσει λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Από τις 9 του μήνα, η είσοδος του Δία στον Ζυγό, εκκινεί ένα διάστημα εξωστρέφειας, αυξημένης δημιουργικότητας και αυτοπεποίθησης. Το φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια δε θα λείψουν από τη ζωή σας, ενώ όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό θα αρχίσουν να σκέφτονται τον γάμο ή την απόκτηση απογόνων.

Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, το τελευταίο από τα τρία που ξεκίνησαν στο τέλος του 2015. Η όψη έρχεται να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στις σχέσεις σας και να απομακρύνει από τη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν κατάφεραν να περάσουν τις δοκιμασίες αντοχής. Η αλήθεια αποκαλύπτεται πλέον μπροστά σας και δε χωρούν ψέματα στις ερωτικές σας σχέσεις, ούτε εξιδανικεύσεις καταστάσεων. Από την άλλη, όσες σχέσεις κατάφεραν να σταθούν όρθιες, θα περάσουν σε ένα άλλο στάδιο και θα τις αντιμετωπίζετε πλέον με σοβαρότητα, ωριμότητα και με το βλέμμα στραμμένο στο κοινό σας μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, φέρνουν εύνοια στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας, και όσον αφορά τις σχέσεις σας αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιες συζητήσεις που κάνετε με το σύντροφό σας, βοηθούν τη σχέση να εξελιχθεί και επιλύονται προβλήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Οι όψεις ευνοούν και τις σχέσεις με ανώτερους στο χώρο εργασίας σας, αλλά και αλλαγές που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Ακόμη, οι σχέσεις με συναδέλφους ευνοούνται και η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη τις ημέρες αυτές, διότι θα σας βοηθήσει να ξεκλέψετε χρόνο για τον εαυτό σας.

Ο Δίας περνά στον Ζυγό και στο ηλιακό σας ναδίρ στις 9 του μήνα, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η εύνοια του πλανήτη σας βοηθά να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μετακομίσεις, ανακαινίσεις αλλά και θέματα συμβίωσης, ξεκινούν να σας απασχολούν και δρομολογούνται το επόμενο διάστημα.

Το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό, αλλά και θέματα σπουδών. Φαίνεται πως κλείνουν κεφάλαια που αφορούν τα παραπάνω τις ημέρες αυτές. Αν τώρα ξεκινάτε ένα εγχείρημα σε άλλη χώρα, καλό είναι να αποφύγετε σοβαρά ρίσκα και να προσέξετε τα άτομα που θα συνεργαστείτε.

ΛΕΩΝ

Ξεκινά μια εβδομάδα που θα αποτελέσει την αφετηρία αλλαγών και ανακατατάξεων για εσάς. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνονται στις 7 του μήνα, σας βοηθούν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας είχαν αγχώσει, ενώ παράλληλα ευνοούν νέες γνωριμίες, επαγγελματικές και ερωτικές που θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσωπική σας εξέλιξη.

Ο Δίας, που περνά στον Ζυγό, ενεργοποιεί το 3ο ηλιακό σας σπίτι και ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επαγγελματικές επαφές σας. Αυτό το διάστημα αποτελεί την αφετηρία μιας εποχής, κατά την οποία θα μάθετε καινούρια πράγματα, που θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον σας. Η πειθώ και η διπλωματία σας, θα σας βοηθήσουν ξεφύγετε από κακοτοπιές και να διεκδικήσετε αυτά που ζητάτε από τις σχέσεις σας. Στις 10 του μήνα κορυφώνεται επίσης το τελευταίο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, όψη που από την περασμένη χρονιά, έφερε ανακατατάξεις και σε ερωτικές σας υποθέσεις και σε οικονομικές σας συμφωνίες. Θέματα που αφορούν την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, όπως και επαγγελματικές συμφωνίες που ήταν στα σκαριά και παρουσιάζουν εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόκειται για μια εβδομάδα εξαιρετικά σημαντική για όλο το φάσμα της ζωής σας, αγαπητοί Παρθένοι. Ο Ήλιος από το ζώδιό σας σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 7 του μήνα, δημιουργώντας σας μια ψυχική ανάταση, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα, φέρνει μια θετική εξέλιξη σε μια συνεργασία σας και ευνοεί τα οικονομικά σας. Γενικά, η οικονομική σας κατάσταση έρχεται σε πρώτο πλάνο από τις 9/9, καθώς η είσοδος του Δία στο 2ο ηλιακό σας σπίτι για διάστημα ενός έτους, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη και βελτίωση του εισοδήματός σας. Ακόμη, ίσως θελήσετε να πραγματοποιήσετε μια αγοραπωλησία που θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε το αίσθημα της οικονομικής ασφάλειας. Επιτυχημένες συνεργασίες και επενδύσεις, είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 10 του μήνα, μια όψη ιδιαίτερα σημαντική για το ερωτικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Και στους δύο τομείς της ζωής σας, φαίνεται πως κλείνουν υποθέσεις που άρχισαν να σας απασχολούν από πέρσι και ξεκαθαρίζουν καταστάσεις που σας πήγαιναν πίσω. Η όψη φέρνει και την ολοκλήρωση ενός κύκλου που αφορά την ακίνητη περιουσία σας ή ένα θέμα που είχε ανακύψει με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Κρόνο από τον Τοξότη, χαρίζει ένα ευνοϊκό ξεκίνημα στην εβδομάδα σας. Κάποια σχέση ή συνεργασία σας φαίνεται να σταθεροποιείται, ενώ παράλληλα ευνοούνται οι συναδελφικές σας σχέσεις και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 9 του μήνα, το κλίμα γίνεται ακόμα πιο θετικό, καθώς υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιό σας. Ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για ένα χρόνο, προσφέροντας δώρα και ανοίγματα, που βοηθούν την εξελικτική σας πορεία. Οι υπάρχουσες ερωτικές σας σχέσεις βελτιώνονται και προχωρούν παρακάτω, νέες συνεργασίες και επαγγελματικές ευκαιρίες σας οδηγούν στην επιτυχία. Ακόμη, όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, πρόκειται να υποδεχθούν ένα πρόσωπο στη ζωή τους, με το οποίο θα έχουν πολλά να μοιραστούν και που άμεσα, η σχέση τους θα μπορέσει να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, κορυφώνεται στις 10 του μήνα και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, που αφορά είτε στην εργασιακή σας καθημερινότητα, είτε κάποιο ζήτημα που συνδέεται με αδέρφια ή έναν κοντινό σας συγγενή. Ακόμη, δεν αποκλείεται να μαθαίνετε κάτι καινούριο την εποχή αυτή, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία ή να αλλάζετε περιβάλλον εργασίας, κάτι που διαμορφώσει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας στις 7/9 και την ίδια μέρα, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο. Οι όψεις αυτές προσδίδουν ένα αίσθημα ισορροπίας στην εβδομάδα σας, και όσον αφορά τα οικονομικά σας αλλά και τις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές. Δύο μέρες αργότερα, ο Δίας εισέρχεται στον Ζυγό και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, για διάστημα ενός έτους. Η διέλευση αυτή θα φέρει τύχη σε ερωτικές υποθέσεις σας, με τις πιθανότητες να υπάρξουν στη ζωή σας ρομαντικά ειδύλλια και καρμικές σχέσεις, να είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Και ο επαγγελματικός τομέας θα παρουσιάσει ευκαιρίες το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται μια νέα συνεργασία σας, να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Παράλληλα, φαίνεται πως θα καταφέρνετε να ξεγλιστράτε από κακοτοπιές την περίοδο αυτή, αφού σε οποιοδήποτε ολίσθημα, θα έχετε έναν φύλακα άγγελο να σας προστατεύει.

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 10 του μήνα, επηρεάζει τις οικονομικές σας υποθέσεις και ολοκληρώνει έναν επαγγελματικό κύκλο που ξεκίνησε από πέρσι. Η οικονομική σας ανασφάλεια, ίσως να είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις ημέρες αυτές και να αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε το εισόδημά σας ή από την άλλη, ενδέχεται να μην σας ικανοποιεί πλέον το αντικείμενο της δουλειάς σας και να ψάχνετε διαφορετικά αντικείμενα, που θα σας κάνουν να νιώσετε δημιουργικοί. Θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή για ένα διάστημα, διότι δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόκειται για μια κρίσιμη εβδομάδα, αγαπητοί Τοξότες, που θα δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις και για τις ερωτικές και για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιό σας στις 7 του μήνα, δρα εξισορροπητικά για μια σημαντική σας σχέση, ενώ παράλληλα, σας φέρνει μια επαγγελματική ευκαιρία, πιθανότητα από ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σας κύκλο. Με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 9/9 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, ξεκινά γενικότερα ένα διάστημα, κατά το οποίο οι φιλικές σας επαφές και ο κοινωνικός σας κύκλος, θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για το μέλλον σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε φιλική σχέση μέχρι πρότινος, να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματά του και να θελήσετε να δοκιμάσετε μια ερωτική σχέση μαζί του.

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 10 του μήνα, αποτελεί την τελευταία από τις τρεις φορές που σχηματίστηκε η όψη από τον περασμένο Νοέμβριο. Οποιοδήποτε ζήτημα είχε ανακύψει από εκείνη την περίοδο, περνά σε τελική φάση και ολοκληρώνεται την περίοδο αυτή, είτε αφορούσε μια σχέση, είτε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, είτε καταστάσεις που αφορούσαν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην απογοητευτείτε από τις εξελίξεις, καθώς οποιαδήποτε αλλαγή και αν συμβεί, μπορεί τώρα να σας προβληματίσει, όμως μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ότι συνέβη για το δικό σας καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα σας ξεκινά σε θετικό κλίμα, καθώς αρχικά σχηματίζεται ένα τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας, μια όψη που βοηθά ιδιαίτερα επαγγελματικά σχέδια και δημιουργικά πλάνα σας. Ακόμη, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, φέρνει εύνοια σε μια επαγγελματική σας συνεργασία και προάγει ένα εγχείρημά σας, ενώ φαίνεται πως λαμβάνετε και κάποιου είδους αναγνώριση για τους κόπους σας. Αυτό το τελευταίο, θα παρατηρήσετε να συμβαίνει συνεχώς το επόμενο διάστημα, καθώς η είσοδος του Δία στο ηλιακό σας μεσουράνημα στις 9/9, εκκινεί μια περίοδο ενός έτους, κατά την οποία το στάτους και η δημόσια εικόνα σας βελτιώνονται σημαντικά. Σχέσεις με ανώτερους και αφεντικά ευνοούνται ιδιαίτερα, όπως και νέες συνεργασίες, που σας οδηγούν στην επιτυχία.

Από την άλλη, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 10 του μήνα, το τελευταίο εκ των τριών που σχηματίστηκαν από τον περασμένο Νοέμβριο, σας καλεί να επιδείξετε υπομονή και ουδέτερη στάση σε επαγγελματικές προκλήσεις ή σε ένα έντονο παρασκήνιο, που υπάρχει στη δουλειά σας. Η όψη ίσως να έχει φέρει στην επιφάνεια φόβους ή μια ανάγκη να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις που σας ταλανίζουν, όμως ακόμη δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή σας. Στις 7 του μήνα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα και θετική έκβαση σε μια συνεργασία ή ένα εγχείρημά σου που σχετίζεται με το εξωτερικό. Γενικά, η ενεργοποίηση του 9ου ηλιακού σας οίκου από τον Δία, από τις 9/9 και για διάστημα ενός έτους, προμηνύει σημαντικές επιτυχίες που σχετίζονται με ταξίδια και εξωτερικό. Νέα συνεργασίες που σας εξελίσσουν και επαναφέρουν το όραμά σας για το μέλλον, μακρινά ταξίδια και γνωριμίες με άτομα από άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, διευρύνουν τους ορίζοντές σας και σας επεκτείνουν.

Από την άλλη, το τελευταίο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 10 του μήνα, σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ανοίγματα, επενδύσεις, αγοραπωλησίες και δανεισμούς. Είναι μια όψη που κρύβει εξαπάτηση και κίνδυνο για οικονομικές απώλειες, για αυτό καλό είναι να έχετε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους σε κάθε επαγγελματικό σας εγχείρημα ή οικονομική συμφωνία. Προσέξτε επίσης, σχέσεις με φίλους και πρόσωπα από τον κοινωνικό σας κύκλο, που ενδέχεται να σας παραπλανούν.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα σας εμπεριέχει σημαντικά πλανητικά φαινόμενα, αγαπητοί Ιχθύες. Στις 7 του μήνα, η κορύφωση του τριγώνου Ήλιου – Πλούτωνα και του εξαγώνου Αφροδίτης – Κρόνου δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξελίξετε τα σχέδιά σας και να πραγματοποιήσετε έναν στόχο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας ευνοούνται ιδιαίτερα, όπως και κάποιο επαγγελματικό εγχείρημα, που φαίνεται να προχωρά με τη βοήθεια ενός προσώπου από το φιλικό σας κύκλο.

Η είσοδος του Δία στον Ζυγό από τις 9/9 και για διάστημα ενός έτους, πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές σε τομείς που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και κάποιες συμφωνίες σας. Οικονομικοί συνεταιρισμοί και νέες συνεργασίες θα ξεκινήσουν να σας απασχολούν έντονα το επόμενο διάστημα, ενώ φαίνεται πως θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να ρυθμίσετε οφειλές που θα σας ανακουφίσουν. Βέβαια, μέχρι τις 22 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, καλό θα είναι να μην υπογράψετε συμβόλαια και να μην λάβετε τελεσίδικες αποφάσεις για τέτοια ζητήματα. Σημαντικές αλλαγές έρχονται και στις σχέσεις σας, είτε μέσα από αποφάσεις για συμβίωση με το ταίρι σας είτε μέσα από νέες γνωριμίες που θα χαρακτηρίζονται από σεξουαλική χημεία.

Προσοχή χρειάζεται το τελευταίο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που σας έχει απασχολήσει έντονα από την προηγούμενη χρονιά και ίσως σας έχει φέρει εργασιακές αλλαγές που σας προβλημάτισαν. Τώρα ολοκληρώνεται αυτός ο κύκλος και σιγά-σιγά περνάτε σε μια νέα φάση, όσον αφορά την καριέρα σας, είτε μέσα από μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή στο αντικείμενό σας ή μια ειδίκευση που σας προάγει και μακροπρόθεσμα σας οδηγεί στην επιτυχία.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 5.9 έως 11.9.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επιρροή, επηρεάζει, νέα, φλερτ, εκκρεμότητες, ιχθύες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ομαδα διας, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αφροδιτη, δουλεια, δωρα, θεμα, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, οψη, παιχνιδια, προγραμμα, τυχη, υγεια, φλερτ, φυσικη, χημεια, ψεματα, αγχος, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βλεμμα, βοηθεια, βρισκεται, γεγονοτα, γινεται, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δωσει, εγχειρημα, ευκαιρια, υπαρχει, εκβαση, εκκρεμότητες, εβδομαδα, εξελιξη, επικοινωνια, επενδυσεις, επιρροή, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηλιος, υπομονη, θετικο, εικονα, οικο, κεφαλαιο, κυκλος, κλιμα, μυστικα, ναδιρ, ξεκινημα, ο ηλιος, οραμα, ωριμοτητα, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, ρυθμισεις, ρολο, συνεχεια, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, τετραγωνο, τρια, υλοποιηση, χατζηβασιλειου, ομορφα, χωρα, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιχθύες, μπροστα, οψεις, τοξοτη, θεματα, υλικα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα