Τι προβλέπουν τα άστρα από 31.8 έως 6.9.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Κάθε Κριός γνωρίζει τη σημασία της αυθόρμητης έκφρασης του «Εγώ» του. Με το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, σου δίνεται η δυνατότητα να πεις αυτό που θέλεις, να θέσεις τα όριά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου καθιστά την ανάγκη αυτή επιτακτική. Ο Ουρανός στο ζώδιό

σου εδώ και αρκετό καιρό σου έχει μάθει τη σημασία του να λες «Όχι» και να ακολουθείς τη δική σου πορεία, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστεί κάποιους ανθρώπους γύρω σου. Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας είναι δυναμικό. Έχεις την ψυχική δύναμη να δράσεις απρόβλεπτα και αντίθετα απ’ αυτό που οι άλλοι περιμένουν από εσένα. Μην αφήσεις συναισθηματικές ανασφάλειες να μπουν στο δρόμο σου. Η δράση συμπαρασύρει το συναίσθημα, όταν αυτό δειλιάζει.
Είμαστε λίγο πριν την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βγεις απ’ το συναισθηματικό κουκούλι σου. Η αλήθεια είναι πως θες να βγεις έξω στον κόσμο και ν’ απολαύσεις ό, τι έχει να σου προσφέρει. Ο Άρης και η Αφροδίτη σε καλούν να γευτείς την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Από το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσεις να νιώσεις ξανά σαν παιδί, κάτι που θέλεις πολύ αυτές τις μέρες. Μέχρι τότε όμως προσπάθησε να μην αγνοήσεις τους ανθρώπους δίπλα σου και τον/τη σύντροφό σου. Ο Ερμής συνεχίζει να ευνοεί τον τομέα των σχέσεών σου. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για το άνοιγμα που θες να κάνεις. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου θα είναι αυτός που θα σε ακολουθήσει στις χαρές που θες να γευτείς. Φυσικά και πρέπει να ακουστεί η φωνή σου, φυσικά και έχεις δικαίωμα στην ευτυχία. Μη στρέψεις όμως το βλέμμα σου μακριά από τον/τη σύντροφό σου και αν είσαι ελεύθερος/η, μην αγνοείς ένα άτομο που θέλει να γίνει κομμάτι της ευτυχίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Το σπίτι σου είναι το πεδίο των διεκδικήσεών σου. Ο Άρης διοχετεύει την ενέργειά σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Οικογένεια φυσικά δεν σημαίνει αποκλειστικά τους συγγενείς σου, σημαίνει και τους ανθρώπους που έχεις διαλέξει να είναι δίπλα σου, τους ανθρώπους στους οποίους ανοίγεις το σπίτι σου. Νιώθεις ότι ζωντανεύεις δίπλα στους κοντινούς σου ανθρώπους, ότι δίπλα τους είσαι πιο δυνατός/ή. Αυτό είναι σωστό, την περίοδο αυτή, η οικογένειά σου είναι η δύναμή σου. Όμως, φρόντισε να μη δημιουργήσεις αναταράξεις χωρίς λόγο και να μην απαιτήσεις περισσότερα από όσα χρειάζεσαι. Η Αφροδίτη θα είναι για λίγο ακόμα ανάδρομη, επίσης, στον τομέα της οικογένειας μαζί με τον Άρη. Η ενέργεια αυτή που θες να εκφράσεις στο σπίτι σου, προσπάθησε να είναι δημιουργική και όχι εγωιστική.
Σταδιακά απαλλάσσεσαι από τις πιέσεις του Κρόνου που μπορεί να σε ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό από την παραμονή του στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού. Αν στα μέσα της εβδομάδας νιώσεις κάποιες υποχρεώσεις να σε δυσκολεύουν, κάνε υπομονή. Κρόνος είναι, θα περάσει και μάλιστα πολύ σύντομα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα νιώσεις ότι τα πράγμα μπαίνουν σιγά-σιγά στη θέση τους. Η Αφροδίτη ορθοδρομεί και όχι μόνο ξεκλειδώνει πλήρως τις οικογενειακές σου υποθέσεις αλλά θα νιώσεις μέσα σου πως όλα βρίσκουν τη θέση τους. Στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, οι άνθρωποί σου θα γίνουν ξανά η πηγή της χαράς σου. Μέχρι τότε όμως, επειδή είναι μία ευαίσθητη περίοδος, προσπάθησε να μην ανάψεις τα αίματα και χρησιμοποίησε δημιουργικά την ενέργειά σου. Προσπάθησε να μην κάνεις το σπίτι σου πεδίο μάχης αλλά καταφύγιο. Το μυστικό είναι δίπλα στη δυναμικότητά σου να βάλεις την κατανόηση και την αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για έναν Δίδυμο, οι φίλοι είναι πάντα σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη και την Αφροδίτη στον τομέα της φιλίας και της επικοινωνίας, συνειδητοποιείς ότι οι φίλοι σου είναι το κλειδί της ευτυχίας σου. Ίσως να χρειαστούν κάποιες αναταράξεις για να το ξαναθυμηθείς. Το σίγουρο είναι ότι έχεις την ενέργεια να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους και να μάθεις περισσότερα για τους ανθρώπους που έχεις ήδη δίπλα σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως να προκαλεί δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά ο Άρης σε πεισμώνει να βρεις λύσεις σε όποια προβλήματα υπάρξουν. Προσπάθησε να αποφορτίσεις τον λόγο σου, οι αλήθειες που θες να πεις δεν χρειάζεται να πάρουν μορφή επίθεσης. Μη δημιουργήσεις παρεξηγήσεις με ανθρώπους που ξέρεις πως είναι σημαντικοί στη ζωή σου, χωρίς λόγο. Και το σημαντικότερο, άσε ανοιχτή την πόρτα σε νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.
Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, η επικοινωνία γίνεται και πάλι εύκολη υπόθεση, κάτι πολύ σημαντικό για κάθε Δίδυμο. Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις συζητήσεις για σοβαρά θέματα μέχρι τότε. Οι συζητήσεις οδηγούν συχνά σε αποφάσεις και δεν είναι αυτή η κατάλληλη περίοδος για κάτι τέτοιο. Στον επαγγελματικό τομέα, πρόσεχε, επίσης, προτάσεις που μπορεί να έρθουν και να μην είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν. Την περίοδο αυτή, οι άνθρωποι γύρω σου μπορούν εύκολα να διαβάσουν τα συναισθήματά σου. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο, αν οι άνθρωποι που σε πλησιάζουν δεν έχουν καλές προθέσεις. Όταν η Αφροδίτη θα μπει σε ορθή πορεία στο τέλος της εβδομάδας, θα είσαι σε καλύτερη θέση να κρίνεις προτάσεις και ανθρώπους. Η κριτική σου ικανότητα θα καθαρίσει από συναισθηματικά εμπόδια και ο λόγος σου θα βρει λύσεις σε προβλήματα που έμοιαζαν άλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προσοχή σου, εδώ και κάποιο καιρό, έχει στραφεί στα οικονομικά σου. Όχι επειδή είσαι φιλοχρήματος/η αλλά γιατί γνωρίζεις πως οι απολαύσεις της ζωής συνήθως περνάνε απ’ την τσέπη. Η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως σου έχει δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στον συγκεκριμένο τομέα. Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να βγεις απ’ αυτό το οικονομικό στρίμωγμα. Απέφυγε όμως να εκφράσεις τις απαιτήσεις σου στον χώρο της δουλειάς σου. Ίσως να μην είναι η κατάλληλη περίοδος, μιας και ο συναισθηματισμός σου ίσως να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις. Ίσως επίσης να αναρωτηθείς αν ο χώρος εργασίας σου σε εκφράζει πραγματικά. Και πάλι όμως ανέβαλε για λίγο τις αποφάσεις σου, μιας και αυτό που προέχει τώρα είναι το ταμείο.
Η οικονομική ευημερία είναι σίγουρα ένας δρόμος προς την ευτυχία. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο/η σύντροφός σου θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αν θα σε απασχολήσει θετικά ή αρνητικά, είναι και στο δικό σου χέρι να το αποφασίσεις. Προσπάθησε να μην εκφράσεις ανοιχτά τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες. Αν νιώθεις κτητικότητα που δεν βρίσκει ανταπόκριση, μην την εκφράσεις με ζήλεια και επιθετικότητα. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι κάτι δεν είναι όπως πρώτα στη σχέση σου, ίσως να νιώθεις πως έχει χαθεί ο ρομαντισμός. Αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, μιας και η Αφροδίτη ορθοδρομεί στα τέλη της εβδομάδας. Μέχρι τότε, ακολούθησε τη λύση που προτείνει ο Άρης και περνάει απ’ την κρεβατοκάμαρα. Το σεξ είναι το καλύτερο αφροδισιακό για τον ρομαντισμό, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα πάρει και πάλι τη θέση του στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, διαθέτεις και γοητεία και δυναμισμό που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Μπορείς να καταφέρεις ό, τι θέλεις, μιας και μπορείς να πείσεις τους πάντες να σε βοηθήσουν. Τι καλύτερο για έναν Λέοντα; Φυσικά θα πρέπει να προσέξεις να μη μεταφράσεις τη γοητεία σου σε αλαζονεία. Η Αφροδίτη είναι μεν στο ζώδιό σου, αλλά είναι ανάδρομη. Οπότε απέφυγε να τη χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με τον διεκδικητικό Άρη για να κερδίσεις περισσότερα απ’ όσα σου αναλογούν. Η αντιπάθεια και η συμπάθεια χωρίζονται αυτή την περίοδο από μια λεπτή γραμμή, την οποία δεν υπάρχει λόγος να περάσεις. Μετρίασε τον εγωισμό σου, δείξε καλές προθέσεις και θα κερδίσεις αυτό (ή αυτόν) που θες.
Την ίδια στιγμή, η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για τα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις ανοίγματα, αλλά με λογική. Ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται μαζί στον τομέα των χρημάτων σου και μπορεί να δεις τα οικονομικά σου να ευνοούνται ακόμη και με απροσδόκητο τρόπο. Επειδή όμως ο Δίας είναι και επιρρεπής στο ξόδεμα, καλό θα ήταν να αποφύγεις κάτι τέτοιο. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα δεις νέες ευκαιρίες να περνούν από μπροστά σου. Μη διστάσεις να κάνεις το τολμηρό βήμα αν χρειαστεί. Ίσως μια νέα πόρτα που θα ευνοήσει μακροπρόθεσμα την εξέλιξή σου να ανοιχτεί μπροστά σου. Οι προτάσεις από ανθρώπους με κύρος ευνοούνται, καθώς και τα ταξίδια και οι σπουδές. Αυτή θα είναι μία πρώτη δόση καλής τύχης, μιας και από το τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη ορθοδρομεί στο ζώδιό σου. Διεκδικείς, ευνοείσαι, και αν έδειξες κάποια αλαζονεία τις προηγούμενες μέρες, σου συγχωρείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δίας και Ήλιος έχουν μπει για τα καλά στο ζώδιό σου και φαίνεται πως τίποτα δε μπορεί να σε σταματήσει. Αν δεν υπήρχαν κι αυτές οι ανασφάλειες όμως… Ο Άρης επηρεάζει τον τομέα του ασυνειδήτου σου, προκαλώντας μια τρικυμία που ίσως να μην μπορείς να μεταφράσεις σε λέξεις. Μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη, ίσως να δημιουργούν φοβίες σε μια περίοδο που πρέπει να δείξεις τόλμη. Μην αφήσεις τέτοια συναισθήματα να ανακόψουν το δυναμισμό και τη διεκδικητικότητά σου. Ιστορίες του παρελθόντος ίσως να ξαναρθούν στη μνήμη σου. Ίσως ένα πρόσωπο που σου άφησε δυσάρεστες αναμνήσεις να επανέλθει αυτοπροσώπως ή απλά στο μυαλό σου. Όπως και να ‘χει, τα λάθη του παρελθόντος πρέπει κάποια στιγμή να τα αφήνουμε πίσω για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά μας.
Μην επιστρέψεις σε πρόσωπα που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν αλλά έχουν να πάρουν πολλά από ‘σένα. Η γενναιοδωρία έχει νόημα, όταν βρίσκει ανταπόκριση. Αν πάλι είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην πυροδοτήσεις καταστάσεις που αργότερα μπορεί να μην είσαι σε θέση να τις ελέγξεις. Ίσως να αναρωτηθείς αν ο άνθρωπος που είσαι μαζί του είναι όντως για ‘σένα, αν σε βοηθάει να γίνεις μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Όμως μην αφήσεις ανθρώπους του παρελθόντος να δημιουργήσουν τέτοιες σκέψεις και αμφιβολίες. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή μέχρι την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης για να εξαφανιστούν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Μέχρι τότε, δώσε σημασία στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και πρωτίστως στον εαυτό σου. Όταν ο Δίας μας ευνοεί, καλό είναι να στρεφόμαστε στον εαυτό μας και στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά μας.

ΖΥΓΟΣ
Η ερωτική σου ζωή περνάει σε μια νέα φάση. Είτε αποτελέσει δική σου απόφαση είτε του προσώπου που σε ενδιαφέρει, το ξεκίνημα της εβδομάδας υπόσχεται απρόβλεπτες αλλαγές. Αν νιώθεις πως σε χωρίζουν πολλά από τον/την αγαπημένο/η σου, ίσως να είναι η ώρα για ξεκαθαρίσματα. Μια σχέση δεν πρέπει να βασίζεται μόνο στο «μαζί» αλλά να εκφράζει και τη μοναδικότητα των δύο συντρόφων. Πάντως μιας και ο Ερμής είναι αυτό τον καιρό με το μέρος σου, προτού προχωρήσεις σε αλλαγές, επικοινώνησε ανοιχτά με τον/τη σύντροφό σου. Το συναίσθημα ότι ο/η άλλος/η δεν σε αφήνει να εκφράσεις τον εαυτό σου, ίσως να είναι μια παρεξήγηση που καλό θα ήταν να λυθεί με μια ειλικρινή κουβέντα. Επίσης αν είσαι δεσμευμένος/η, σκέψου διπλά πριν κοιτάξεις αλλού. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, έχε ανοιχτά τα μάτια σου, ένα νέο πρόσωπο μπορεί να έρχεται για να σου θυμίσει τη σημασία του έρωτα.
Αν τον τελευταίο καιρό είδες τις σχέσεις σου με κοντινούς σου ανθρώπους να χάνουν το ενδιαφέρον τους, αυτό οφείλεται στην επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης. Αναρωτιέσαι ίσως τι είναι αυτό που σε ενώνει με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και ίσως τώρα, λίγο πριν ορθοδρομήσει η Αφροδίτη, να είσαι έτοιμος/η να δώσεις τέλος σε σχέσεις που μοιάζουν ανώφελες. Επειδή όμως ο Άρης βρίσκεται και αυτός στον τομέα που επηρεάζει τους φίλους, τους συνεργάτες και γενικώς τους ανθρώπους που σας ενώνουν κοινοί στόχοι, απέφυγε να πάρεις τώρα τολμηρές αποφάσεις. Μην παρασυρθείς απ’ την εντύπωση πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος/η σου. Στο τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη ορθοδρομεί και θα δεις ξανά τι είναι αυτό που σε συνδέει με τους ανθρώπους που πορεύονται δίπλα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλεις ν’ αλλάξεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τετριμμένες ασχολίες και μηχανικές συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στη ζωή σου. Είναι ένα έντονο συναίσθημα αυτό, ότι θέλεις να απελευθερωθείς απ’ τη ρουτίνα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ανοίγει μια βδομάδα που θες να φέρεις τα πάνω κάτω. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις αλλά με μέτρο. Μην ξεχνάς πως ο Κρόνος βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου. Σε πολύ λίγο καιρό, θα σε απελευθερώσει από τα άγχη και τις υποχρεώσεις που σου έφερε και τότε ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ανατρεπτικές αλλαγές. Επειδή όμως ο Κρόνος είναι δάσκαλος, φρόντισε να πάρεις κάτι απ’ το μάθημά του και μην προχωρήσεις σε επιπόλαιες ενέργειες που στη συνέχεια μπορεί να μετανιώσεις. Φυσικά είναι δικαίωμά σου ν’ ανοίξεις νέους δρόμους, κανείς δε μπορεί να το αρνηθεί αυτό στους Σκορπιούς που για αρκετό καιρό τώρα ταλαιπωρήθηκαν από την επιρροή του Κρόνου. Φρόντισε όμως οι ανατροπές που θα κάνεις να βασίζονται περισσότερο στη λογική παρά στο συναίσθημα.
Στον εργασιακό σου τομέα, νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις όλα και να τα φέρεις με επιτυχία εις πέρας. Έχεις τη δύναμη να το κάνεις. Απέφυγε όμως να δυσκολέψεις τους συνεργάτες σου, λόγω της ορμητικότητάς σου. Ο Άρης επηρεάζει τον επαγγελματικό σου τομέα. Εδώ δεν απαιτείται μόνο δυναμισμός και τόλμη αλλά και πειθαρχία και υπομονή. Ιδίως μιας και η Αφροδίτη είναι ακόμα ανάδρομη στον ίδιο τομέα, απέφυγε να δημιουργήσεις συγκρούσεις χωρίς λόγο με συναδέλφους. Γνωρίζεις την αξία σου και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Δείξε όμως υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας και τότε θα μπορέσουν να δουν όλοι την αξία σου. Είσαι ικανός/η να καταφέρεις το ακατόρθωτο αλλά περίμενε την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στο τέλος της εβδομάδας και θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις περισσότερα όταν οι συνεργάτες είναι με το μέρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος ετοιμάζεται να μπει ξανά στο ζώδιό σου και αυτές τις μέρες νιώθεις ότι πρέπει να τις αδράξεις πριν έρθουν οι υποχρεώσεις που φέρνει μαζί του ο Κρόνος. Είναι μια εβδομάδα που καλό θα ήταν να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου, διάβασε το βιβλίο που έχεις αφήσει, κάνε την εκδρομή που ανέβαλες. Θέλεις να δημιουργήσεις χώρο για κάτι καινούριο στη ζωή σου και ο Άρης θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω και καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός/η σε αυτές. Όταν μάλιστα οι ευκαιρίες αυτές υπόσχονται να σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου, μην τις αγνοήσεις. Είπαμε, ο Κρόνος μπορεί να έρχεται σιγά-σιγά να φέρει τα όριά του αλλά μέχρι τότε υπάρχουν τρόποι να επεκταθείς. Είναι κάτι που θα το χρειαστείς το επόμενο διάστημα. Αυτές οι μέρες είναι οι διακοπές σου πριν από μια περίοδο σκληρής δουλειάς.
Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στο τέλος της εβδομάδας. Τότε μπορεί να δεις την τύχη να σου κλείνει το μάτι. Άρης και Αφροδίτη θα συνεργαστούν τέλεια για να σου ανοίξουν νέες πόρτες. Προς το παρόν, ίσως η αισιοδοξία σου να είναι περιορισμένη, ίσως να μην βλέπεις κάτι άλλο, καλύτερο να είναι εφικτό στο μέλλον. Αλλά αυτή είναι η φάση της ανάδρομης Αφροδίτης που σύντομα θα πάρει τέλος. Ακόμα κι αν όλα μέσα σου λένε πως επιλογές δεν υπάρχουν, μη γυρνάς την πλάτη σου στην ελπίδα. Ο Άρης σου προτείνει να δημιουργήσεις νέες ελπίδες και να κάνεις νέα όνειρα. Αν ακολουθήσεις την τόλμη του Άρη, θα δεις τις νέες αυτές ευκαιρίες. Απέφυγε όμως να κλειστείς στον εαυτό σου τώρα που είναι επιτακτικότερο από ποτέ να ανοιχτείς στον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σου ζωή είναι ξανά στο επίκεντρο. Θέλεις να εξερευνήσεις τα βάθη του έρωτα και να δεις πόσο κοντά είσαι με τον/τη σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, θέλεις να βρεις τον άνθρωπο αυτόν που θα πετύχετε το πιο ισχυρό ερωτικό δέσιμο. Ίσως να μην είσαι εσύ αυτός/ή που θα πάρει τις πρωτοβουλίες. Όμως ο ερωτικός σου σύντροφος θα σου δείξει τη σημασία που έχει ο δυνατός έρωτας στη ζωή σου. Ίσως αυτή η ερωτική ένταση να μην εκφραστεί εξαρχής ευχάριστα και εκεί είναι που πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική σου. Όμως οι συγκρούσεις είναι αυτές που συχνά φέρνουν το ζευγάρι πιο κοντά. Μη δεις τις διαφορές σας ως αφορμή για να διαλυθεί μια σχέση αλλά ως αφορμή για να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που συμπληρώνει ο ένας στον άλλον.
Στον τομέα τον οικονομικών σου, δώσε ιδιαίτερη προσοχή. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να ξοδέψεις περισσότερα απ’ όσα αντέχεις, ίσως θελήσεις να κάνεις ανοίγματα που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι η κατάλληλη για τολμηρές αποφάσεις στον τομέα αυτό. Όταν στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει, είναι πολύ πιθανό να δεις σιγά-σιγά τα οικονομικά σου να εξομαλύνονται. Αν είσαι σε σχέση, θα συνειδητοποιήσεις πόσο ωφέλιμο είναι το από κοινού όχι μόνο στον έρωτα αλλά και στο ταμείο. Γενικώς, αυτή την εβδομάδα ο/η σύντροφος επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωής σου. Ο ερωτικός τομέας είναι πάντα πολύ σημαντικός και αν δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να προκαλεί προβλήματα σε φαινομενικά ασύνδετες πλευρές της ζωής σου. Στην περίπτωσή, σου όμως, δεν χρειάζεται να υπάρξουν συγκρούσεις. Όταν ο ένας δίνει στον άλλον αυτό που του λείπει, τότε η σχέση είναι επιτυχής. Αυτό θα μπορέσεις να το αξιολογήσεις καλύτερα από την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο. Η ειλικρίνεια είναι πάντα ζητούμενο για έναν/μία Υδροχόο. Το ξεκίνημα της εβδομάδας υπόσχεται μια συναισθηματική τρικυμία που θα την εκφράσεις σε λεκτική ευθύτητα. Τόλμησε το, ακόμα και αν κάποιοι φοβηθούν απ’ τη συναισθηματική σου τόλμη. Το να λες τι αισθάνεσαι, πάντα είναι προς όφελός σου, ακόμα και αν στο άμεσο μέλλον δεν μπορείς να το δεις. Ο Υδροχόος όμως ξέρει να κοιτάει μπροστά και θα ήταν έξυπνο να πεις τώρα τις αλήθειες που πρέπει, γιατί θα επωφεληθείς μακροπρόθεσμα. Αυτή η τάση μπορεί να εκφραστεί δυναμικά στη σχέση σου. Ζητάς ανεξαρτησία αλλά και συναισθηματικό δέσιμο. Πώς μπορείς να το καταφέρεις; Ξεκαθαρίζοντας τα όριά σου και σεβόμενος/η τα όρια του ερωτικού σου συντρόφου.
Θα ήταν άδικο να απαιτείς ελευθερία χωρίς να μπορείς να την προσφέρεις και στον άνθρωπό σου. Επιθυμείς κι εσύ ο σύντροφός σου να σου ανήκει, αν το παραδεχτείς αυτό στον εαυτό σου, τότε η σχέση σας θα αποκτήσει την ειλικρίνεια την οποία θες και μέσα από την ειλικρίνεια έρχεται και η ελευθερία. Επειδή ο Άρης επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου πες ό, τι θες να πεις χωρίς εντάσεις που δεν ωφελούν τη σχέση σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη επίσης στον ίδιο τομέα ίσως να περιπλέκει λίγο περισσότερο τα πράγματα. Μπορεί να νιώθεις ότι ο σύντροφος σε δεσμεύει, χωρίς να υπάρχει και η ευχάριστη πλευρά του έρωτα. Δες όμως πως μπορεί να έχεις βοηθήσει κι εσύ να πάρει αυτή την κατεύθυνση η σχέση και δείξε θάρρος να αναλάβεις τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν. Η ειλικρίνεια πυροδοτεί ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει μια σχέση.

ΙΧΘΥΣ
Δώσε προσοχή στο σώμα σου και την υγεία σου. Απέφυγε να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας περισσότερα απ’ όσα αντέχουν οι δυνάμεις σου. Το πιο πιθανό είναι πως αυτή την εβδομάδα ίσως φέρεις τον εαυτό σου στα άκρα, καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Το σώμα σου χρειάζεται προσοχή, όχι μόνο για να μπορείς να διεκπεραιώνεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις αλλά το κυριότερο για να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Θα ήταν έξυπνο, λοιπόν, αντί για δράση να ακολουθήσεις τη χαλάρωση, ακόμη και αν αυτό σου φαίνεται παράλογο τη δεδομένη στιγμή. Κράτα λοιπόν τις ισορροπίες, γιατί έτσι μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα. Και μιας και μιλάμε για ισορροπίες, μην εκπλαγείς αν ένα πρόσωπο μπει στη ζωή σου προκαλώντας αναταραχή στην καθημερινότητά σου. Γενικά αυτή την περίοδο ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις συνήθειες και πράξεις που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου.
Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ίσως να είναι αυτός που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις αυτές τις νέες ισορροπίες. Η αλλαγή της καθημερινότητάς σου πρέπει να οδηγήσει σε μια πιο υγιή κατάσταση και όχι σε αναταραχή που μπορεί να σε βλάπτει. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου το βλέπει αυτό και καλό θα ήταν να μην απορρίψεις συμβουλές που μπορεί να σου προσφέρει. Μέσα σου νιώθεις ότι πρέπει να παλέψεις για κάτι καλύτερο αλλά στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να βλάψεις τον εαυτό σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου προσφέρει απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις στον εαυτό σου. Στόχος σου είναι ένας νέος τρόπος ζωής που επίκεντρο θα έχει την ευεξία. Ιδιαίτερα με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης την επόμενη εβδομάδα, αυτό γίνεται πιο εφικτό. Μέχρι τότε άσε τον σύντροφό σου να σε ξεκουράσει όταν ετοιμάζεσαι να δώσεις μια προσωπική σου μάχη.

Keywords
αστρα, δραση, θες, αρης, σημαίνει, νέα, συγκεκριμένο, λύση, επηρεάζει, μνήμη, οφείλεται, επιρροή, ειλικρίνεια, υγιή, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, ωροσκοπιο, ομαδα διας, έκλειψη σελήνης, αξια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, ξανα, μνήμη, αφροδιτη, βημα, ζηλεια, θαρρος, κριος, ονειρα, οριζοντες, περιοδος, σεληνη, τυχη, υγεια, υδροχοος, ωρα, αγαπη, αισιοδοξια, ανθρωπος, αναμνησεις, αμφιβολιες, απλα, ατομο, αφορμη, βδομαδα, βιβλιο, βλεμμα, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γοητεια, δασκαλος, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δικη, δρομος, διδυμο, δυναμικο, ευκολα, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκφρασεις, ελευθερια, ελπιδα, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, επιτυχια, ερμης, ερχεται, ευεξια, ευημερια, εξυπνο, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδια, ιδιο, ηλιος, υπηρχαν, υπομονη, υποθεση, η φωνη, θες, κρονος, λαθη, λειπει, λύση, λογο, μακρια, ματια, ματι, μυστικο, μορφη, μπορεις, μυαλο, νοημα, ξεκινημα, ομαδα, παντα, ο ηλιος, ουρανος, οικογενεια, ορια, οφελος, οφείλεται, ωφελιμο, παιδι, πεδιο, πηγη, πειθαρχια, πορτες, προβληματα, πορτα, ρομαντισμος, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμένο, συνεχεια, συντομα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, στα ακρα, ταξιδια, ταση, τι ειναι, τολμη, φαντασματα, φυσικα, φοβιες, φωνη, χερι, αφιερωσεις, αιματα, ανηκει, δικαιωμα, δωσε, δωσεις, ειπαμε, εκδρομη, φιλοι, ιδιαιτερα, κομματι, λεξεις, μπροστα, νιωθεις, οψεις, σημαίνει, σωστο, θεματα, θεσεις, θετικα, ξεχνας, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα