Τι προβλέπουν τα άστρα από 28.3 έως 3.4.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες πρόβλεψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Μήπως υπάρχουν ανατροπές στα μεγάλα οράματά σας; Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης και σκέψης. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα,

σας ζητά να σκεφτείτε σε βάθος ποιοι από τους στόχους σας είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν και ποιοι όχι. Παράλληλα, χρειάζεται στ’ αλήθεια να γίνεστε αυστηρότεροι με κάποια άτομα; Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα με κάποιους, κυρίως στην καριέρα σας, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με προκλήσεις, ίσως χρειαστεί να υποκύψετε και να θυσιάσετε τον εγωισμό σας σε μια συλλογική προσπάθεια ή σας αρνηθούν το ρόλο σας ως ηγέτη και αρχηγό. Μην έχετε άγχος, θα εξακολουθήσετε να εντυπωσιάζετε τις μάζες.
Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του μετασχηματισμού και της εξουσίας, σας κάνει αυταρχικούς και εξουσιαστικούς, γίνεστε ο …”δικτάτορας” που δεν έχει καμία διάθεση να χάσει τη δύναμή του και την εξουσία του, δεν μπορείτε τώρα να είστε συμβιβαστικοί και καλοπροαίρετοι. Τα λόγια σας είναι απότομα, ακόμα και σκληρά, πληγώνετε και απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας. Ακόμα κι αν καταφέρετε να επιβάλετε τις ιδέες σας και τις αποφάσεις σας στους άλλους και έχετε τις αποδείξεις και τα επιχειρήματα για να υποστηρίξετε τις απόψεις σας, αναγκάζοντας τους άλλους να σας ακολουθήσουν, δεν θα έχετε ευτυχισμένο μέλλον μαζί. Αντί να ενεργείτε εγωιστικά, σταματήστε να το «παίζετε» έξυπνοι και γίνετε πιο δεκτικοί με τις ιδέες των άλλων, τότε μόνο θα κερδίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση και ηρεμία. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον απατηλό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας ωθεί να πείτε πολλά από αυτά που κρατούσατε καιρό κλειδωμένα στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας. Ίσως αφήσετε να σας ξεφύγουν κάποιες άκρως απόρρητες πληροφορίες σε κάποιον που δεν έχει και τις πιο καλές προθέσεις. Αν δεν είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι αυτό το άτομο δεν πρόκειται να προδώσει τις εκμυστηρεύσεις σας, βάλτε φερμουάρ στο στόμα σας. Εάν η διαίσθησή σας, σας λέει ότι τα κίνητρά του δεν είναι αγνά, διερευνήστε σε βάθος τα πράγματα, κάνοντας ερωτήσεις οι οποίες θα αποκαλύψουν όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.
Το σύμπαν εφιστά επίσης την προσοχή σας στα λόγια που βγάζετε προς τα έξω. Είστε επιρρεπείς στο να στέλνετε αντιφατικά μηνύματα, αφήνοντας την αίσθηση στους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν, να βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα για σας και να μην μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης σας. Αν έχετε κάνει τα στραβά μάτια σε κάτι που σας δημιουργεί πόνο και θλίψη, τώρα εγείρετε το ζήτημα. Μην επιτίθεστε όμως με κακεντρέχεια και εξουσία, μιλήστε με συμπόνια και ευαισθησία, και θα βρεθεί λύση. Επίσης, ίσως τώρα χρειαστεί να θυσιάσετε τον προσωπικό χρόνο σας για κάποιους που σας χρειάζονται κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερική δυσαρέσκεια. Θέστε τα όριά σας και πριν … ξεφύγετε, εκφράστε την εκτίμησή σας, αλλά κάντε τους να καταλάβουν ότι θέλετε χρόνο μόνο για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας! Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον φιλελεύθερο, φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας εμπνέει να ξεφύγετε από την πεπατημένη, δημιουργώντας αλλαγές στη ρουτίνα σας. Ταρακουνάτε τα πράγματα και δεν φοβάστε να προβάλετε τις ιδέες σας, όσο πρωτότυπες και σοκαριστικές κι αν είναι. Ή απλά καλείτε τους φίλους σας σε δείπνο σε αυτό το …περίεργο εστιατόριο που ποτέ δεν έχετε πάει. Έχετε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης όσον αφορά το ερωτικό παιχνίδι, απλά τώρα θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αν συνήθως αντιστεκόσασταν στις προσπάθειες των φίλων σας να σας γνωρίσουν κάποιον/α, τώρα τους το επιτρέπετε να σας συστήσουν. Ίσως ακόμα φλερτάρετε μέσα από το διαδίκτυο ή δοκιμάσετε ένα dating site.
Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Σκεφτείτε ότι αρκεί μόνο ένα άτομο για να καταστρέψει μια ομάδα. Έχετε αυτό κατά νου πριν την αποδοχή ενός νέου ατόμου στην υφιστάμενη ομάδα σας, ειδικά αν δεν το γνωρίζετε καλά και δεν έχετε κάνει ακόμα έλεγχο του ιστορικού του. Επίσης, το σύμπαν θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική κατάσταση με έναν φίλο σας ή εντός ενός υφιστάμενου οργανισμού όπου είστε μέλος. Αν κάποια μέλη συγκρουστούν μεταξύ τους, προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε και δημιουργηθούν μπερδέματα. Αν έχετε κάποιες διαφωνίες με ένα φιλικό σας πρόσωπο, δεν χρειάζεται να ρίξετε τις βολές σας, δείξτε την καλή σας πλευρά και οι άλλοι θα σας αναγνωρίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ξεχνάτε ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητές σας. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας βάζει σε ένα φρενήρη ρυθμό στην εργασία σας, είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε επιπλέον ώρες για να έχετε την αναγνώριση και την άνοδο που επιδιώκετε. Έχετε όμως σκεφτεί ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα χρειάζονται κι αυτά κάποια προσοχή; Θα μπορούσατε να υποθέσετε ότι όλα πάνε καλά, ίσως διότι κανείς δεν σας έθεσε τέτοιο ζήτημα. Σκεφτείτε όμως ξανά… Μήπως κάποιες καταστάσεις σιγοβράζουν κάτω από την επιφάνεια και είναι έτοιμες να εκραγούν; Το σύμπαν σας ζητά να δείξετε στους φίλους σας, στην οικογένειά σας και τον αγαπημένο σας ότι είναι σημαντικοί στη ζωή σας.
Αν οι υποχρεώσεις της εργασίας σας, έχουν αναλώσει τον τελευταίο καιρό τις ημέρες σας, σχεδιάστε μια προσωπική συνάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο και μην την ακυρώσετε για τίποτα! Μια επισήμανση: Μήπως έχετε βάλει τους συμμάχους στην εργασία σας στο περιθώριο; Ίσως πάλι μπορεί να συμπεριφέρεστε δικτατορικά και εξουσιαστικά στην εργασία σας, η ηγετική σας στάση δημιουργεί συγκρούσεις. Το σύμπαν σας καλεί να είστε επικοινωνιακοί και ευαίσθητοι, μόνο έτσι θα σας αναγνωρίσουν. Μπορείτε να βάλετε την εργασία σας στο σωστό δρόμο, αρκεί να μην κάνετε τους άλλους να νιώθουν περιθωριοποιημένοι. Συντονιστείτε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και μην υποτιμάτε τη δύναμη μιας καλής κουβέντας ή απλά σωστών συμβουλών. Δώστε απλόχερα έναν καλό λόγο.

ΛΕΩΝ

Είστε ο ηγέτης και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, κάνετε τα πάντα να είστε στο προσκήνιο, αλλά με ποιό κόστος; Το φλογερό ζώδιό σας λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχετε την τάση να είστε υπερβολικοί κάποιες φορές. Και κάτω από την επιρροή του Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αυτό ενισχύεται περισσότερο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μιλάτε τόσο πολύ για τον εαυτό σας για να τραβήξετε την προσοχή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιδείξετε τις έμφυτες ικανότητές σας και να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν επιλέγοντας αυτούς που εναρμονίζονται με τις πεποιθήσεις και τις ιδέες σας. Παράλληλα, τα αστέρια σας δίνουν μια λαχτάρα για εξερεύνηση και περιπέτεια, θέλετε να μάθετε για κάθε πολιτισμό, για κάθε φιλοσοφία και θρησκεία στη γη.
Έχετε μια βαθιά ανάγκη να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να μάθετε, κάθε εμπειρία που θα βιώσετε τώρα, σας φέρνει ένα ριζικό μετασχηματισμό της υφιστάμενης φιλοσοφίας της ζωής σας. Ίσως ακόμα και να θέλετε να ξεφύγετε με ένα ταξίδι σε άλλη πόλη, ακόμα και χώρα, αλλά λάβετε υπόψη σας και τον προϋπολογισμό σας. Τα τρέχοντα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι αρκετά για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, αλλά ακόμα και ένα γραφικό μικρό ξενοδοχείο με θέα το βουνό μπορεί να ανανεώσει τη ζωή σας και να εμποτίσει το μυαλό σας με χαρά και αισιοδοξία. Αν τελικά δεν καταφέρετε να φύγετε και μείνετε στο σπίτι σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας με άλλους τρόπους. Μελετήστε ένα βιβλίο, σχεδιάστε ένα μελλοντικό ταξίδι, παρακολουθήστε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή απλά κάντε κάτι διαφορετικό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε ανεμοδαρμένα ύψη, εμμονές και φόβοι καταλαμβάνουν το μυαλό σας, καθώς ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας πιέζει να μάθετε αν υπάρχει ένα βαθύτερο συναισθηματικό επίπεδο στη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας, και ίσως του αγαπημένου σας. Εάν ο σύντροφός σας έχει κάποιες επιφυλάξεις, μην τον πιέζετε. Αν είστε σε μια σχέση που δεν νιώθετε να υπάρχει καλή επικοινωνία και σεξουαλική έλξη, ίσως ήρθε η ώρα να γίνετε φίλοι. Χρειάζεται να υπάρχει καυτή ερωτική χημεία για να είστε και οι δυο σας ικανοποιημένοι. Αν ψάχνετε καιρό την αγάπη, αποστασιοποιηθείτε από τα ίδια φιλικά στέκια που πάτε ξανά και ξανά.
Εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο, μιλήστε στο διαδίκτυο, παρακολουθήστε μια διάλεξη, θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες και πνευματώδεις ανθρώπους. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά τα απόκρυφα και τα μυστικά, ίσως αναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να αποκαλύψετε ένα μυστικό. Εκδηλώστε την ευαίσθητη πλευρά σας κι αυτό θα μπορούσε επίσης να κάνει κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο να σας απογυμνώσει την ψυχή του. Αλλά το βαθύτερο μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν είναι να μη βιάζεστε να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Αν συναντήσετε κάποιον που έχει ένα επιβεβαρυμμένο παρελθόν, σκεφτείτε πως ό, τι συνέβη στο παρελθόν, δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η ανάπτυξη που έχει επακολουθήσει. Ζούμε και μαθαίνουμε.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε ότι σας έχουν βάλει στην άκρη τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Ο προκλητικός συνδυασμός του Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε κάποια σημαντικά καρμικά μαθήματα στις σχέσεις σας. Να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συγκρατημένοι στις συζητήσεις σας με τον αγαπημένο σας, την οικογένειά σας, τους συγγενείς σας και τους συνεργάτες σας. Ίσως εμπλακείτε σε μια πάλη για την εξουσία, τα λόγια σας έχουν δύναμη, θέλετε να έχετε την ηγεσία και να περάσετε τις απόψεις σας. Μην ενεργείτε γρήγορα και παρορμητικά, ελέγξετε τι λέτε, συγκρατηθείτε και έχετε ψυχραιμία. Θα είναι εύκολο να επαναστατήσετε αν νιώθετε απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά τους, αλλά μπορείτε να αντισταθείτε και να μη φτάσετε μέχρι εκεί.
Άσχετα του γεγονότος ότι θα δημιουργηθούν προκλήσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Εξάλλου, δεν θέλετε να κόψετε τις γέφυρες. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να διατηρήσετε την αρμονία και την ειρήνη στις σχέσεις σας, παρά το γεγονός ότι θα αγωνίζεστε μέσα σας να μη ρίξετε την πρώτη γροθιά. Αν έχετε δώσει πάρα πολλά σε μια σχέση, κάντε πίσω, προκειμένου να υπάρξει ισορροπία του «δούναι και λαβείν». Προβληματιστείτε σχετικά με το αν είστε σε στασιμότητα στη δική σας ανάπτυξη, απορρίπτοντας καλοπροαίρετα οποιαδήποτε κριτική ή επίθεση σας γίνει. Βάλτε το «εγώ» σας στην άκρη και δείξτε ότι έχετε υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Παραδεχτείτε τις αδυναμίες σας, αυτό είναι δύναμη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εργαστείτε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό σε σχέση με τις υποχρεώσεις σας, αλλά αναδιοργανώνοντας το πρόγραμμά σας και ακολουθώντας ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των καθηκόντων σας, σίγουρα θα τα καταφέρετε. Απευθυνθείτε σε εξειδικευμένα μέλη της ομάδας σας για να σας βοηθήσουν, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αναθέσει συγκεκριμένα καθήκοντα, έτσι ώστε να ξέρετε τι θα κάνουν. Καλέστε ενισχύσεις, αν βλέπετε να πνίγεστε στο άγχος σας, παρά το γεγονός ότι προτιμάτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.
Σίγουρα, θα πρέπει να επενδύσετε και στη φροντίδα του εαυτού σας, θέλετε λίγο χρόνο για σας, μακριά από τα καθήκοντά σας. Μοιράζοντας τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σας. Συμβουλή: Στην προσπάθειά σας να είστε ειλικρινείς, μπορεί να γίνετε αδέξιοι και δογματικοί, ιδιαίτερα στην εργασία σας. Τίποτα δεν σας φοβίζει να διαφωνήσετε με τις απόψεις των συναδέλφων σας και δύσκολα θα κάνετε πίσω ή θα συμφωνήσετε με τους άλλους γύρω σας. Μην φοβάστε να πείτε «όχι» σε δραστηριότητες και υποχρεώσεις που σας κουράζουν και μειώνουν την απόδοσή σας ή δεν πρόκειται να πάρετε ανταμοιβή, αλλά χρησιμοποιήστε τη διπλωματική οδό. Μην πνίγεστε με τις λεπτομέρειες και χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με σύνεση, χαράζοντας ένα σχέδιο δράσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να νιώθετε ασφαλείς στο γνώριμο και δεδομένο και να είστε κολλημένοι σε μια αποτελμάτωση. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας ζητά να ανανεώσετε τη σχέση σας, βγαίνοντας από τη ρουτίνα σας. Εάν έχετε τα μετρητά, βγείτε για λίγο έξω από την πόλη σας για μια ημερήσια εκδρομή. Όμως, προσοχή! Στην προσπάθειά σας να μάθετε που πάει η σχέση σας, ίσως γίνετε πιεστικοί και αυταρχικοί. Θέλετε να μάθετε την αλήθεια, δεν μπορείτε να ζείτε στις αμφιβολίες, αλλά προσέξτε την επικοινωνία σας!
Τα λόγια σας είναι φωτιά, ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας, φτάνοντας στο δράμα και στα άκρα. Είστε μόνοι; Πάρτε μια διαφορετική διαδρομή για να βρείτε την αγάπη, δοκιμάστε νέα στέκια και τρόπο προσέγγισης, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και καλέστε τους φίλους σας για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Θα ξεθάψετε πολύτιμους θησαυρούς και θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Μιλήστε σε αγνώστους, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει από αυτό. Αλλά κυρίως για να νιώσετε ευτυχισμένοι, θα πρέπει να μην είστε αντιφατικοί, αλλά ευέλικτοι και επικοινωνιακοί. Μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό της πρώτης γνωριμίας να ξεχάσετε ότι έχετε την τάση να θέτετε τον πήχη ιδιαίτερα ψηλά, γεγονός που θα σας κάνει αργότερα να συνειδητοποιήσετε ότι αυτός ο άνθρωπος υπολείπεται των προσδοκιών σας. Τέλειος σίγουρα δεν είναι κανείς, έτσι αφήστε ελεύθερο και χαλαρό τον εαυτό σας. Αν δεν το κάνετε, μπορεί να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένειά σας και το σπίτι σας, σας χρειάζονται. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας. Μήπως τους έχετε παραμελήσει για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις; Μπορεί να δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ, αλλά τώρα δεν θα είστε σε θέση να εγκαταλείψετε έναν φίλο ή ένα προσφιλές σας πρόσωπο που έχει ανάγκη τις λογικές συμβουλές σας. Προσφέρετε τους στιβαρούς ώμους σας και τη συμπόνια σας, αλλά μόνο μέχρι ένα σημείο. Αντί να αφήσετε κάποιον να κλαίει όλη τη νύχτα, συζητήστε και μιλήστε για τις εμπειρίες σας, αλλά αφήστε τον να καταλάβει μόνος του ότι είναι προς το συμφέρον του να αποδεχτεί την αλήθεια της ζωής.
Σίγουρα ο καθένας μόνος του μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του καλύτερα, έτσι δεν πρέπει να κακομάθετε αυτούς που λατρεύετε. Να ξέρετε ότι υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της μητρικής συμπεριφοράς και της πνιγηρής αγάπης. Λυπάστε βέβαια να βλέπετε τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα να υποφέρουν, αλλά μόνα τους πραγματικά θα μάθουν και θα αναπτυχθούν. Το σύμπαν σας προκαλεί να δώσετε τις συμβουλές σας αλλά να μη δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης, κάνοντας ένα μικρό βήμα προς τα πίσω, προκειμένου να βρουν μόνα τους το δρόμο τους, ακόμη και αν αυτό σας στεναχωρεί. Η πίστη σας στο θεσμό της οικογένειας είναι αξιέπαινη, αλλά μερικές φορές εις βάρος σας. Άλλωστε, αξίζετε προσωπικό χρόνο για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να βρείτε κι εσείς τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τα λόγια σας προτού ανοίξετε το στόμα σας. Έχετε ένα έμφυτο ταλέντο να είστε ειλικρινείς και δεν φοβάστε να πείτε την αλήθεια, αλλά ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας ζητά να κρατήσετε κρυφές κάποιες πληροφορίες και ειδήσεις, ειδικά εάν δεν ξέρετε κάποια άτομα πολύ καλά. Ενώ μπορεί εσείς να πιστεύετε ότι κάποια ανάλαφρα λόγια και σχόλια θα σπάσουν τον πάγο, οι λέξεις σας θα μπορούσαν να προσβάλουν το άλλο πρόσωπο, αν δεν λάβετε σοβαρά υπόψη σας την ιδιοσυγκρασία του και τον τρόπο σκέψης του. Δείτε αυτό το γεγονός ως μια ευκαιρία για να εκδηλώσετε την ευαίσθητη πλευρά της προσωπικότητάς σας και όχι μόνο την εγκεφαλική και έξυπνη πλευρά σας.
Από την αντίθετη πλευρά, ίσως αποκαλύψετε ότι κάποιοι σας σχολιάζουν αρνητικά, ίσως ακούσετε περίεργα υπονοούμενα και προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε τι κρύβεται πίσω από κάθε τους λέξη. Εάν πάλι έχετε απομακρυνθεί από κάποιον, απευθυνθείτε στο κοινωνικό σας δίκτυο ή στείλτε ένα μήνυμα, το εύστροφο μυαλό σας θα βρει δημιουργικές λύσεις. Επίσης, ίσως κάποιοι γύρω σας να προκαλέσουν συγκρούσεις και μικροπρεπείς καυγάδες. Ενώ εσείς το μόνο που πραγματικά θέλετε είναι να συμφωνήσετε, τώρα θα είναι κάπως δύσκολο να συμβεί. Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι είναι φυσιολογικό και υγιές να υπάρχουν στις ανθρώπινες σχέσεις διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Εάν σταματήσετε να παίρνετε τις διαφωνίες με βαριά καρδιά, θα ανακαλύψετε ότι κάποιες από αυτές τις αντίθετες με τις δικές σας ιδέες, μπορούν πραγματικά να σας ωφελήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Δεν θέλετε να νιώθετε περιορισμένοι οικονομικά στη ζωή σας, ούτε και να σας λένε και τσιγκούνηδες, αλλά με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μπορεί να χρειαστεί να θέσετε όρια στα οικονομικά σας. Ίσως οι φίλοι σας, σας παρασέρνουν σε διασκεδάσεις και οικονομικές ατασθαλίες που δεν μπορεί να αντέξει η τσέπη σας ή απλά διάγετε μια πολυτελή και έντονη ζωή. Όταν πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια, παίρνετε οικονομικά το μερίδιο που σας αντιστοιχεί; Μπορεί να ανακαλύψετε και να συνειδητοποιήσετε ότι ένας φίλος σας ή μέλος μιας ομάδας σας εκμεταλλεύεται οικονομικά, αλλά δεν χρειάζεται να εκραγείτε και να δημιουργήσετε σύγκρουση.
Ξεκινήστε διάλογο και η ένταση θα εξαφανιστεί γρήγορα. Ίσως πάλι διακατέχεστε από φόβους και ανασφάλειες, δεν νιώθετε σταθερότητα για την πορεία της οικονομικής σας κατάστασης. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, κάντε ένα συνετό προϋπολογισμό, προγραμματίστε και αποταμιεύσετε για να έχετε αργότερα. Μπορεί επίσης να κάνετε μια σημαντική γνωριμία που σας υπόσχεται μια νέα πηγή εσόδων αλλά σκεφτείτε και διερευνήστε τα πάντα σε βάθος πριν κάνετε το μεγάλο βήμα. Προσοχή: Μπορεί να έχετε μια ιδέα για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, αλλά οι συνεργάτες σας να μη συμφωνούν όλοι. Αν έχετε πρόβλημα να κάνετε τους άλλους να ακολουθήσουν τις απόψεις σας, εξηγήστε τους καλύτερα πώς μπορεί να αξιοποιηθεί αυτή η ιδέα σας και μην επιβάλλετε τη γνώμη σας, ούτε και να εκδηλώνετε την αυταρχική πλευρά σας.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 28.3 έως 3.4.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, σημαίνει, αποδειξεις, θλίψη, λύση, site, υφιστάμενη, επιρροή, βγείτε, δραμα, νέα, πήχη, ώμους, ειδήσεις, υγιές, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, φωτια, αλλαγη ωρας 2013, ανεμοδαρμενα υψη, ξανα, βγείτε, θλίψη, βημα, γνωμη, δουλεια, εργασια, ηγεσια, ηγετης, ημερησια, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, οψη, περιεργα, προγραμμα, χημεια, ωρα, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, ανθρωπος, αμφιβολιες, αξιοπρεπεια, απλα, αρμονια, αστερια, ατομο, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βραδυ, βρειτε, γεγονος, γινει, γνωριμια, γροθια, δεδομενο, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δωσει, διαδικτυο, δικτυο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, ειρηνη, εκτιμηση, ελξη, εβδομαδα, εμμονες, επικοινωνια, επιρροή, ερμης, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ηρεμια, θεα, θρησκεια, οικο, ισορροπια, λεπτομερειες, λύση, λογια, λογο, μακρια, ματια, μεχρι το πρωι, μηνυματα, μυστικο, μικρο, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, μονα, νυχτα, ξενοδοχειο, ξερετε, ξεφαντωμα, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ορια, οραματα, πηγη, πιστη, πλουτωνας, πρωι, ψυχη, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμενα, σκεψεις, σπιτι, στα ακρα, στομα, συμπαν, σχεδιο, σχολια, ταση, τετραγωνο, τοις εκατο, το βουνο, υφιστάμενη, φερμουαρ, φυσικα, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, ωρες, ειλικρινεις, εκδρομη, ερωτησεις, φιλοι, γινετε, γνωσεις, χωρα, ιδιαιτερα, καρδια, λεξεις, οψεις, παιχνιδι, πήχη, πληροφοριες, σημαίνει, site, σωστο, ταξιδι, υγιές, βουνο, ώμους
Αναζητήσεις
πλουτωνας στον δεκατο οικο και αλλαγη εργασιας
Τυχαία Θέματα