Τί προβλέπουν τα άστρα από 2.5 έως 8.5.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Μια ανέλπιστη τύχη έρχεται στο δρόμο σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Βελτιώνεται η οικονομική σας κατάσταση, αυξάνονται τα κέρδη της επιχείρησής σας, το μυαλό σας παίρνει στροφές για να

έχετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Ξεκινά μια εξάμηνη χρονική περίοδος οικονομικής ανάκαμψης. Μήπως σκοπεύετε να καθίσετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μιας οικονομικής συμφωνίας; Αν δεν εκτιμάτε τον εαυτό σας, οι άλλοι πώς θα δουν την αξία σας; Ξεκινήστε με μια εντυπωσιακή παρουσίαση έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να αντιληφθούν την αυτοπεποίθησή σας από τη στιγμή που θα μπείτε στο χώρο. Αν ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας, αυτή είναι η τέλεια χρονική περίοδος για να στείλετε το βιογραφικό σας και να προβάλετε τα προσόντα σας. Ο Ήλιος επίσης στο δεύτερο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία στην Παρθένο, σας χαρίζει ευκαιρίες εκτός της πόλης σας.

Ένα νέο συναρπαστικό άνοιγμα για δουλειά σε άλλη περιοχή ή ακόμα και χώρα θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας. Ίσως ακόμα ταξιδέψετε για δουλειά ή σκεφτείτε τη μετεγκατάσταση, όλα είναι μέσα στη σφαίρα των δυνατοτήτων σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον δυναμικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας χαρίζει δύναμη και τόλμη να εκφράσετε τις απόψεις σας, ιδιαίτερα στην εργασία σας, να αφοπλίσετε τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας και να σας αναγνωρίσουν ως ηγέτη. Με την πίστη στις δυνατότητές σας, θα ανοίξετε τα μάτια των ανθρώπων σε κρυφές καταστάσεις στον χώρο της εργασίας σας και θα τους κατευθύνετε στη νίκη. Ο Πλούτωνας σας χαρίζει αντοχή και αποφασιστικότητα για να εργαστείτε εξυπνότερα, ακόμα και το πιο δύσκολο έργο μπορεί να σας αποφέρει πολλά χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευτυχισμένο το νέο κοσμικό έτος σας! Η ετήσια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας παροτρύνει να φυτέψετε τους σπόρους στον δικό σας κήπο της ευτυχίας και της ευημερίας και θα δείτε τις νέες παραφυάδες κατά τους επόμενους έξι μήνες. Τι θέλετε να πετύχετε; Μια νέα αγάπη; Χρήμα και επαγγελματική άνοδο; Το φεγγάρι θα σας ανοίξει νέες πόρτες. Μήπως θέλετε να βελτιώσετε τον πνευματικό εαυτό σας; Επενδύστε στη δική σας εξέλιξη: αυτό είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας. Παράλληλα σκεφτείτε: Προβάλετε τον αυθεντικό εαυτό σας; Η προσωπική σας ταυτότητα εναρμονίζεται με το πώς σας βλέπουν οι άλλοι;

Ο Ήλιος επίσης στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Δία στην Παρθένο, σας δίνει τα κότσια να ζητήσετε από τα πλησιέστερα σε σας πρόσωπα την άποψή τους για σας. Μέσα από τους άλλους, θα αντιληφθείτε τη μέγιστη δύναμή σας και τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε έναν συγκεκριμένο τομέα στη ζωή σας που έχει μείνει στάσιμος και χρειάζεται μεταρρύθμιση. Οι πιθανότητες είναι οι απαντήσεις τους να σας βοηθήσουν, έχετε τα κίνητρα για να κάνετε μια θετική αλλαγή.Επίσης, ο Δίας ίσως σας φέρει δημόσιο κύρος και οικονομική ανάκαμψη. Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας κρατούν πίσω από την προσωπική σας εξέλιξη, ο Ήλιος επίσης στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας χαρίζει τόλμη και δύναμη για να απελευθερωθείτε. Εφαρμόστε το αχαλίνωτο πάθος σας και οδηγείστε με τέρμα το γκάζι σε ό, τι κάνετε. Με αυτή την έντονη ενέργεια και τη δύναμη ζωής, θα έχετε επιτυχία σε ό, τι κι αν επιθυμείτε να καταφέρετε. Μεγάλα επιτεύγματα σας περιμένουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να αφήσετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας είναι γνώριμα και οικεία, σίγουρα δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν δεν μπορείτε να δείτε τι υπάρχει στην άλλη πλευρά αυτής της απελευθέρωσης. Αλλά η νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας καθοδηγεί προς μια αργή και ανακουφιστική απελευθέρωση. Συνειδητοποιείτε ότι κάτι από το παρελθόν έχει ημερομηνία λήξης, δεν το χρειάζεστε πια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος που απαιτείται να έχετε πίστη στη βούληση του σύμπαντος και να αφεθείτε στη ροή των γεγονότων. Όταν είστε ανοιχτοί, το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθείτε, να έχετε μια εντελώς νέα ζωή. Ο Ήλιος επίσης στο δωδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία στην Παρθένο, αυξάνει τη συμπόνια σας και τη γενναιοδωρία σας, ωστόσο, ίσως γίνετε αρκετά περήφανοι και εγωιστές για να αποδεχθείτε βοήθεια και υποστήριξη.

Δεν πειράζει να ζητήσετε βοήθεια, ειδικά αν νιώθετε ότι αγωνίζεστε μόνοι σας να ξεπεράσετε έναν πόνο του παρελθόντος. Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να αποδεχθείτε την βοήθεια, στην πραγματικότητα, αποκαλύπτοντας τα τρωτά σας σημεία, σας φέρνει πιο κοντά με τους άλλους. Αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στη δική σας δύναμη, αφήστε κάποιον άλλον να πάρει τα ηνία, η συνεισφορά του θα είναι ανεκτίμητη. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας ζητά να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τους ποιους θα επιλέξετε να περάσετε το χρόνο σας. Ίσως τώρα δημιουργηθούν έντονες συναισθηματικές εξαρτήσεις ή ανακαλύψετε ότι κάποιοι έχουν ψυχολογικά συμπλέγματα. Καλύτερη η μοναξιά σας ή η παρέα του στενού σας κύκλου παρά άτομα που δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία, τα ραντάρ σας πιάνουν τα άτομα τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν διασκέδαση αλλά και ασφάλεια. Η Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, σας ωθεί να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Τα ενδιαφέροντά σας εξελίσσονται, έτσι ήρθε η ώρα να βρείτε άτομα που μιλούν στα ιδανικά και τις αξίες σας. Ίσως συμμετέχετε σε μια κοινωνική ομάδα όπου υπηρετεί έναν ανθρωπιστικό σκοπό, καθώς τώρα ενισχύονται ο αλτρουισμός αλλά και η γενναιοδωρία σας. Τι πιο όμορφο από το να προσπαθείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους και να κάνετε τον κόσμο καλύτερο; Και με τον Ήλιο επίσης στον ενδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία στην Παρθένο, η θετική ενέργειά σας είναι μεταδοτική, έτσι κάθε συνάντηση που κάνετε σας βοηθά να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

Βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, δοκιμάστε να μιλήσετε με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας, ίσως ακόμη και με κάποιον που ζει μακριά σας ή στο εξωτερικό. Με το ανοιχτό μυαλό σας και την προθυμία σας να αφήσετε ελεύθερη την εκκεντρική πλευρά της προσωπικότητάς σας, σίγουρα θα μάθετε πολλά από αυτά τα άτομα. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μπορεί να γίνετε ο ηγέτης ή το επίσημο μέλος μιας ομάδας. Αν ανακαλύψετε ότι κάποιοι μέσα σε αυτή την ομάδα αμφισβητούν την ηγεσία σας, μην αντιδράτε και δώστε προσοχή στο κοινό όραμά σας. Πώς μπορούν να ικανοποιηθούν οι κοινοί στόχοι σας, για το καλό όλων των εμπλεκομένων;

ΛΕΩΝ

Τί πρέπει να κάνετε για να ανεβείτε το επόμενο σκαλοπάτι στη σκάλα της επιτυχίας; Η Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας παροτρύνει να φυτέψετε τους σπόρους των φιλοδοξιών σας, καθοδηγώντας σας να ξεφύγετε από το παλιό. Κοιτάξτε μπροστά: Σε έξι μήνες από τώρα, πού θα θέλατε να είστε; Είτε πρόκειται για το δικό σας γραφείο, είτε για μια νέα ηγετική θέση στην εταιρεία σας ή το ξεκίνημα της δικής σας επιχείρησης, έχοντας ένα σαφές όραμα θα σας βοηθήσει να επιταχυνθεί η εκδήλωση των ονείρων σας. Επισήμανση: ένας έμπειρος και χρήσιμος άνθρωπος μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάβασή σας. Επιπλέον, ο Ήλιος επίσης στο δέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία στην Παρθένο, σας βοηθά να φτάσετε πιο γρήγορα ψηλά, σας ωθεί στη σκάλα της επιτυχίας χάρη στην αυτοπεποίθηση και το σεβασμό που αποπνέετε.

Οι άλλοι εκπλήσσονται από τη σύνεσή σας και την υπευθυνότητά σας, τα ραντάρ σας συλλαμβάνουν μια ευκαιρία που σας βάζει σε μια υψηλότερη θέση στην εργασία σας ή μια ευκαιρία να καθιερωθείτε ως ηγέτης στον τομέα σας. Ίσως πάρετε μια μεγάλη απόφαση στην καριέρα σας, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, θα βρείτε χρυσό! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας χαρίζει υψηλές επιδόσεις και αποτελεσματικότητα στην εργασία σας χάρη στην οργάνωση και τον προγραμματισμό που έχετε και νιώθετε ανεβασμένοι ψυχολογικά από την αποδοχή και την εκτίμηση των άλλων. Ίσως ένα υψηλού προφίλ άτομο σας βοηθήσει σε έναν επαγγελματικό στόχο σας. Όντας συνετοί και προσγειωμένοι είναι το κλειδί για την ραγδαία αύξηση της παραγωγικότητάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρυθμίστε το GPS σας για μια νέα πόλη ή χώρα. Η Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης, σας καλεί σε ένα ενθουσιώδες ταξίδι, παρασύρεστε από ένα παλιρροϊκό κύμα περιπλάνησης. Μελετήστε τα ταξιδιωτικά blogs και απευθυνθείτε στους φίλους σας για να συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι σας. Θέλετε τώρα να εξερευνήσετε όλες τις γωνιές του πλανήτη, δεν σας ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα ξοδέψετε αρκεί να απολαύσετε την περιπέτεια. Μπορεί επίσης να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τις καλοκαιρινές διακοπές σας, έχετε τον ενθουσιασμό να εξερευνήσετε νέα μέρη που δεν τα έχετε δει ποτέ. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί επίσης την έναρξη μιας επιχειρηματικής επιχείρησης ή τη δημοσίευση ενός νέου έργου ή την εγγραφή σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο εντός των προσεχών έξι μηνών.

Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής, χάρη στο τρίγωνο του Ήλιου επίσης στον ένατο οίκο σας με τον επεκτατικό Δία στην Παρθένο, ο οποίος σας ωθεί να βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας στο όνομα της διερεύνησης μιας νέας δραστηριότητας ή εγχειρήματος. Αν θα βγείτε νικητές ή όχι, δεν είναι αυτό που μετράει, η ικανοποίησή σας προέρχεται μόνο από την απλή ανάληψη τολμηρών ρίσκων. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλάζει τις πεποιθήσεις σας σε αυτό το ταξίδι της ζωής, έχετε πάθος για γνώση ή για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Ενώ το ζώδιό σας αναζητά συνήθως τα σταθερά σχέδια, τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε ενεργώντας με αισιοδοξία και συμβουλευόμενοι τη διαίσθησή σας. Ακούστε ό, τι σας λέει το ένστικτό σας, δεν θα σας διαψεύσει!

ΖΥΓΟΣ

Εκδηλώστε αυτά τα που κρατάτε κρυμμένα στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας. Η Νέα Σελήνη στον παθιασμένο και σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, αναζωογονεί τη διάθεσή σας, νιώθετε πιο οικεία με την αγάπη σας και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τη σχέση σας σε ένα πολύ πιο βαθύτερο επίπεδο κατά τους επόμενους έξι μήνες. Νιώθετε την ανάγκη να γίνετε «ένα» νου-σώμα-ψυχή, κάνετε το πρώτο μικρό βήμα για να νιώσετε πιο άνετα και οικεία στη σχέση σας και πάλι. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τις επενδύσεις. Κάποιο άτομο μπορεί να θέλει να επενδύσει πάνω στα όνειρά σας.

Εξερευνήστε τα πάντα, αργά αλλά σταθερά. Επίσης, ο Ήλιος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στην Παρθένο, σας χαρίζει μια ευκαιρία για παθητικό εισόδημα και σας βοηθά να βρείτε τρόπους να κερδίσετε χρήματα ενώ κοιμάστε. Απλά μην περιμένετε να σας έρθουν πλούτη αν δεν αδράξετε τις ευκαιρίες. Κάντε κάποια έρευνα και διερευνήστε σε βάθος κάποιες επιλογές που θα σας παρουσιαστούν. Και με το τρίγωνο του Ήλιου με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είστε αποφασισμένοι να κάνετε μια σημαντική οικονομική κίνηση, ίσως ακόμα να ενδιαφερθείτε για την αγορά ή την πώληση κάποιου ακινήτου. Μπορεί επίσης ένα μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο να σας βοηθήσει πώς να κινηθείτε στρατηγικά για να έχετε επενδυτικές αποδόσεις και παθητικές ευκαιρίες εισοδήματος. Κάνοντας βήματα προς την εδραίωση της οικονομικής σας ασφάλειας καταπραΰνει την ψυχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά η ερωτική αναγέννηση μόνο για σας! Η Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ξεκινά μια συναρπαστική φάση έξι μηνών για την ερωτική σας ζωή. Αναζητάτε τώρα τη σταθερότητα και την ασφάλεια, φιλτράρετε τα πάντα με το διαισθητικό μυαλό σας και μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε επίσημες μια ερωτική σχέση ή συνεργασία, νιώθετε έτοιμοι να πάτε από το «εγώ» στο «εμείς». Το φεγγάρι σας εμπνέει να δώσετε στη σχέση σας την φροντίδα και την προσοχή που της αξίζει. Επισήμανση: ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να εξομαλύνετε μια ένταση που σας έκανε να είστε χώρια. Ανοίξτε τώρα ειλικρινή διάλογο και φέρτε πίσω την αγάπη. Ο Ήλιος επίσης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στην Παρθένο και τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργούν μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση στη σχέση σας, είστε επικοινωνιακοί και ομιλητικοί, κάνετε αστεία και έχετε χιούμορ.

Θέλετε να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας, να μπείτε στην καρδιά του θέματος, να επιλύσετε τις διαφωνίες είτε με ένα συνεργάτη ή συνάδελφο. Μια απλή κουβέντα σας ευχαριστεί πάρα πολύ. Δεδομένου ότι έχετε επίσης τη διάθεση του «όλα ή τίποτα», μπορεί να θέλετε να κάνετε κινήσεις προς μια βαθύτερη δέσμευση. Εμπρός λοιπόν, πείτε τι πραγματικά σημαίνει αυτό το άτομο στη ζωή σας, αλλά είναι συνετό να μη βιάζεστε και τρομάξετε τον αγαπημένο σας. Είστε μόνοι; Πλήθος θαυμαστών συρρέουν γύρω σας αλλά να είστε επιλεκτικοί, δείτε σε βάθος τις προθέσεις του καθενός και μετά αποφασίστε σε ποιον θα χαρίσετε την καρδιά σας. Μην παίζετε στη ρουλέτα της αγάπης, μπορεί και να χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγει ο δρόμος για μια καλή υγεία και ευεξία χάρη στη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας. Τι πρέπει να κάνετε για να νιώθετε ακμαίοι στο σώμα σας και ηρεμία στην ψυχή σας; Τρώγοντας υγιεινά και με σωστή άσκηση φυσικά, αλλά είναι επίσης απαραίτητη και η ξεκούραση. Κάντε το καλύτερο για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να μη δουλεύετε παραπάνω από οκτώ ώρες και κάντε περικοπές σε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Αυτή η νέα Σελήνη θα μπορούσε επίσης να σας ζητήσει να ασχοληθείτε με ένα θέμα υγείας. Διευθετήστε το τώρα που είναι αρχή, δεν θέλετε βάσανα αργότερα.

Ο Ήλιος επίσης στον έκτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στην Παρθένο, σας ωθεί να ασχοληθείτε μανιωδώς με την καθαριότητα, την τάξη και τη δίαιτα. Οι επεκτατικές όμως προθέσεις του Δία μπορεί να σας ωθήσουν να το παρακάνετε. Αν έχετε μόλις αρχίσει δίαιτα και έχετε εξαλείψει τη ζάχαρη από τη διατροφή σας, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο αυστηροί, αφεθείτε περιστασιακά στην απόλαυση ώστε να μην αισθάνεστε ότι στερείται ο εαυτός σας. Να είστε μετριοπαθείς και θα επιτύχετε τα αποτελέσματα που ποθείτε. Παράλληλα, ο Ήλιος σχηματίζει και ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βοηθώντας σας να αναδιοργανώσετε τη ρουτίνα σας και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Έχετε τώρα περισσότερες αντοχές στο γυμναστήριο, ακολουθείτε μια πιο υγιεινή διατροφή καθώς έχετε βάλει στόχο ένα καλύτερο σώμα και μια πιο γαλήνια συναισθηματική και ψυχική διάθεση. Σκοπός σας είναι «νους υγιής, εν σώματι υγιή».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να ξαναγεμίσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας με αγάπη; Η Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο έξι μηνών στην ερωτική σας ζωή. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας να δεχθεί αυτή τη θετική ενέργεια του φεγγαριού και να αφήσετε ελεύθερη την μαγνητική και ερωτύλα φύση σας. Γίνετε πιο εξωστρεφείς και απλοί, περιποιηθείτε τον εαυτό σας κάνοντας μια μικρή αλλαγή της εξωτερικής σας εμφάνισης, όλα αυτά θα βοηθήσουν το βέλος του έρωτα να στοχεύσει στην καρδιά σας. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέες ερωτικές επιλογές ή να αναβιώσετε τις σπίθες του έρωτα με κάποιον/α που ήδη τον/την νιώθετε ότι είναι το άλλο σας μισό. Γίνετε πιο διασκεδαστικοί και παιχνιδιάρικοι, γεμίστε με θετική ενέργεια τη σχέση σας.

Σε αυτό σας βοηθά το τρίγωνο του Ήλιου επίσης στον πέμπτο οίκο σας με τον χαρούμενο Δία στην Παρθένο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, ξέρετε ότι η σχέση σας θα εμβαθύνει ασχολούμενοι από κοινού με ευχάριστες δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και συζητώντας πιο ανάλαφρα και ευχάριστα. Είστε μόνοι; Με γνώμονα τον Πλούτωνα, τώρα δεν θέλετε μια περιστασιακή σχέση, αναζητάτε βάθος συναισθημάτων, κάποιον/α που ταρακουνά το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Εάν δεν έχετε κάποιον/α στο μυαλό σας, αυτή η έντονη και μαγνητική δύναμη που αποπνέετε, μπορεί να προσελκύσει μια καταλυτική για τη ζωή σας γνωριμία. Η ίδια δύναμη θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε ένα δημιουργικό έργο σας, ο τρόπος που εκφράζεστε ξεσηκώνει το κοινό σας. Είτε στο κρεβάτι, είτε μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση, έχετε κάτι μοναδικό: πάθος και δύναμη ζωής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σχέση σας με μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας ή ένα μέλος της οικογένειάς σας ξεκινά από την αρχή υπό την επήρεια της νέας Σελήνης στον οικείο και οικογενειακό τέταρτο οίκο σας. Αν δεν κάνετε επανένωση, τότε αναζωπυρώνεται η σχέση σας. Ή, ίσως αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον με σκοπό το αμοιβαίο οικονομικό όφελος. Εάν σκέφτεστε την πώληση ή αγορά ενός ακινήτου ή τη μετεγκατάσταση, αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να σας αποκαλύψει το τέλειο μέρος για να μείνετε. Περνάτε το χρόνο σας μελετώντας προσεκτικά όλα τα ακίνητα που έχετε στη διάθεσή σας ή απλά έχετε έμπνευση για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να το κάνετε πιο λειτουργικό. Με το τρίγωνο του Ήλιου επίσης στον τέταρτο οίκο σας με τον επεκτατικό Δία στην Παρθένο, έχετε μια χαρούμενη διάθεση με τους οικείους σας, είστε πρόθυμοι να προσφέρετε τις σωστές συμβουλές σας, έχετε την επιθυμία να κάνετε μικρές αλλαγές στο σπίτι σας.

Παράλληλα, θέλετε να πάτε στα βαθιά με τους αγαπημένους σας, τα συναισθήματά σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και νιώθετε τις συναισθηματικές και ψυχικές δονήσεις γύρω σας καθώς ο Ήλιος βρίσκεται επίσης σε ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τώρα δεν αναζητάτε τους φίλους σας και την κοινωνικοποίηση, απλά θέλετε χρόνο μόνο για σας ή με το στενό κοινωνικό κύκλο σας, Υπάρχουν φορές που αυτή η εσωτερική ενδοσκόπηση σας φοβίζει λίγο, αλλά τώρα το σύμπαν σας βοηθά να αναγεννηθείτε συναισθηματικά. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας και σκεφτείτε πώς θα έχετε σταθερά θεμέλια στις οικείες σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ζωή σας είναι γεμάτη με νέες δραστηριότητες χάρη στη νέα Σελήνη στο τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας. Συμμετέχετε σε ποικίλες και ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις, ενδιαφέρεστε για τα τοπικά δρώμενα της πόλης σας, επιθυμείτε να εμπλακείτε σε κοινοτικές υποθέσεις. Θα μπορούσατε να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να συμμετέχετε σε διάφορες ομάδες ή να έχετε πολλές προσφορές για συνεργασίες οι οποίες είναι θετικές για το εισόδημά σας. Σε έξι μήνες από τώρα, θα μπορούσατε να είστε στο κοινωνικό προσκήνιο ή να δρέψετε τους καρπούς από το ξεκίνημα ενός νέου έργου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Δία στην Παρθένο ενισχύει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, καθιστά πιο εύκολο να εκφραστείτε αποτελεσματικά. Εάν έχετε μια νέα ιδέα για να ρίξετε ή ένα προϊόν για να προβάλετε, στηριχτείτε στη δύναμη της ευγλωττίας σας.

Ο χαρούμενος τρόπος επικοινωνίας σας και ο ενθουσιασμός σας κάνουν τους άλλους ενδιαφερόμενους ενθουσιασμένους με τις προσφορές σας. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γαλουχήστε μια διαπολιτισμική σχέση ή απλά διασκεδάστε με τους φίλους σας, μπορεί και να συναντήσετε την αδελφή ψυχή. Ο Ήλιος σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βοηθά να συναντήσετε τα κατάλληλα άτομα που σας βοηθούν τόσο στην προσωπική σας εξέλιξη όσο και την ανάπτυξη μιας ιδέας. Είστε σαφείς και ειλικρινείς στις ιδέες σας, δεν σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας αλλά και τι είναι καλύτερο σε μια ομάδα. Ίσως παρασύρετε τους φίλους σας σε μια ανθρωπιστική αποστολή καθώς τώρα κινήστε από τα ιδανικά σας και έχετε πάθος για μια εξιδανικευμένη ιδέα.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 2.5 έως 8.5.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, συγκεκριμένο, ηνία, βγείτε, εταιρεία, gps, blogs, σημαίνει, νους, υγιή, γνώμονα, επήρεια, προσφορες, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, ημερομήνια, βγείτε, ηνία, ακινητα, βημα, γκαζι, γνωση, γυναικα, γωνιες, διατροφη, δουλεια, εργασια, ζαχαρη, ηγεσια, ηγετης, θεμα, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, περιοδος, σεληνη, σφαιρα, τυχη, υγεια, υγιεινη διατροφη, φυσικη, ωρα, blogs, gps, αγαπη, αγκαλια, αγορα, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, αλτρουισμος, αναγεννηση, ανθρωπος, απλα, αστεια, ατομο, αυτοπεποιθηση, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γνώμονα, γνωριμια, δευτερο, δεξαμενες, δυναμη, δημοσιο, δειτε, δικη, δωσει, δρομος, δρωμενα, δυναμικο, δωρο, εαυτος, εγγραφη, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκτιμηση, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενθουσιασμος, ενστικτο, εξελιξη, εξι, επενδυσεις, επήρεια, επιτυχια, επιθυμια, ερευνα, ερχεται, εταιρεία, ετος, ευεξια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, υγιης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ηλιος, ηρεμια, θετικη ενεργεια, οικο, κεφαλαιο, κυμα, κινηση, μακρια, ματια, μηνες, μικρο, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νικη, ντροπη, ξεκινημα, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, οικος, οκτω, ονομα, οντας, οραμα, οφελος, παθος, παρουσιαση, πιστη, πιθανοτητες, πλουτωνας, ροη, πορτες, ψυχη, ρανταρ, σιγουρα, συγκεκριμένο, συζητηση, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, ταυτοτητα, τι ειναι, τολμη, φεγγαρι, φυση, φυσικα, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χρημα, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, ωρες, ασφαλεια, βηματα, ειλικρινεις, γινετε, χωρα, ιδιαιτερα, κηπο, καρδια, κρεβατι, μεινει, μπροστα, ομαδες, οψεις, πωληση, σημαίνει, ταξιδι, υγειας
Τυχαία Θέματα