Τι προβλέπουν τα άστρα από 24.8 – 30.8.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Εξαφανίστε τις νοσηρές σχέσεις από τη ζωή σας! Η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, φωτίζει τον ουρανό της ψυχής σας,βοηθώντας σας να πείτε αντίο σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που έχει πια τελειώσει οριστικά για σας. Σταματήστε να αναλογίζεστε το κακό παρελθόν σας και αναγνωρίστε

ότι πραγματικά βλάπτει το μέλλον σας.Χρησιμοποιήστε αυτό το σεληνιακό φως για να επιστρατεύσετε την εσωτερική δύναμή σας και να παραδοθείτε τελικά. Το φεγγάρι κατακλύζει την ψυχή σας με έντονα συναισθήματα και παραδίδεστε σε αυτή τη συναισθηματική ενέργεια, ακολουθείτε το φως. Η σύνοδος του φεγγαριού με το συμπονετικό Ποσειδώνα φέρνει στο πλάι σας άτομα με καλές προθέσεις τα οποία σας καθοδηγούν στο ένα και μοναδικό μονοπάτι: αυτό της άνευ όρων αγάπης και της συμπόνιας. Συμβουλή: Προσέξτε να μη γίνετε μάρτυρας και θύμα, καθώς μπορεί να βρεθούν κάποιοι οι οποίοι ίσως εκμεταλλευτούν τη γενναιόδωρη καρδιά σας.
Οι σημαντικές σχέσεις σας και η δέσμευση θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο εκφραστικός Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων. Για το παρορμητικό και παθιασμένο ζώδιό σας είναι εύκολο να ερωτευτεί, και τώρα ακόμα περισσότερο, καθώς έχετε ανοιχτή την καρδιά σας, είστε πρόθυμοι να υποδεχτείτε κάποιον/α για μια σταθερή σχέση στη ζωή σας. Μην κολλάτε σε ένα συγκεκριμένο τύπο ατόμου. Το μήνυμα του Ερμή; Τα αντίθετα έλκονται. Είστε ήδη σε σχέση; Φέρτε και πάλι την αρμονία στη σχέση σας και ξεκινήστε συζητήσεις για το μέλλον, κάνοντας όνειρα μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μοιραστείτε μια κοινή νίκη με την ομάδα σας! Η Πανσέληνος στο συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει σε εσάς και την ομάδα σας μια επιτυχία που την αξίζετε. Ή ίσως δημιουργήσετε μια συμμαχία, φιλική ή επαγγελματική, που σας βοηθά στα όνειρά σας. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τους σωστούς ανθρώπους για φιλία ή σε μια ομάδα,επωφεληθείτε από αυτή τη σεληνιακή ενέργεια που πλανάται πάνω σας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Βγείτε έξω και γνωρίστε νέα πρόσωπα, μιλήστε στο διαδίκτυο, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα προκύψουν οι ιδανικοί υποψήφιοι. Συμβουλή: Η Πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σας συνιστά να προσέξετε τις νέες γνωριμίες σας, να κάνετε επιλογές που είναικατάλληλες για εσάς.
Μην κρέμεστε από τις συμβουλές των φίλων σας σε ένα σημαντικό ζήτημα, εξάλλου έχετε έμφυτες τη λογική και την πρακτικότητα, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, με τον Ερμή στο σχολαστικό και αγχωτικό έκτο οίκο σας, ζητώντας από σας να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες. Για τις επόμενες εβδομάδες βάλτε τάξη στην ακαταστασία της ζωής σας, ολοκληρώστε έργα που εκκρεμούν και καθαρίστε τον αέρα από ανθρώπους που σας στέλνουν αρνητική ενέργεια, προκειμένου να περάσετε ειρηνικά και αρμονικά τις διακοπές σας και να έχετε ηρεμία στην καθημερινότητά σας. Καθώς ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την ευεξία σας, βάλτε πρόγραμμα να πάτε στο γυμναστήριο ή ξεκινήστε δίαιτα, τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανθίζουν οι σπόροι της επιτυχίας! Η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, είναι ορόσημο για την καριέρα σας και την πρόοδό σας. Αν έχετε ρίξει αίμα, ιδρώτα και δάκρυα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών,τώρα όλη αυτή η σκληρή δουλειά θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς.Είναι επίσης η κατάλληλη χρονική περίοδος για να ζητήσετε μετρητά και ρουσφέτια από άτομα με κοινωνική ισχύ. Μια μικρή βοήθεια από αυτά τα δυνατά άτομα θα την χρειαστείτε. Σας δίνεται επίσης η ευκαιρία να συσφίξετε μια σχέση με έναν σημαντικό άντρα στη ζωή σας. Το κλειδί για την ενίσχυση του συναισθηματικού δεσμού σας είναι η συμπόνια και η ειλικρίνεια. Μπορεί επίσης να προχωρήσετε σε πιο προσωπικό έδαφος με έναν συνάδελφο ή πελάτη. Αλλά καθώς αυτή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας συνιστά να μη βιάζεστε να προωθήσετε τους στόχους σας και να προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε τους συμμάχους από τους εχθρούς σας. Δεν θέλετε να μπείτε σε μπελάδες αργότερα, έτσι κινηθείτε αργά και με οδηγό τη διαίσθησή σας.
Αν νιώθατε κακοδιάθετοι ή ήσασταν σε μελαγχολία κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, όπου ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, ήταν στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, τώρα το κλίμα γίνεται πιο χαρούμενο και πιο εορταστικό, καθώς ο Ερμής κινείται στον χαρούμενο και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας. Είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε όλες τις κοινωνικές προκλήσεις, επιστρέφετε πίσω στη δράση. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να γελάσει και να παίξει. Έχετε να πάρετε τόσα πολλά από τους νέους ανθρώπους που θα γνωρίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δράση, περιπέτεια και μεγάλα όνειρα σας φέρνει η Πανσέληνος στον επεκτατικό και διαπολιτισμικό ένατο οίκο σας. Μια ευκαιρία, ερωτική, φιλική ή επαγγελματική έξω από λημέρια σας, θα μπορούσε να προκύψει.Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να εδραιώσετε τα ταξιδιωτικά σας προγράμματα ή ακόμα να μάθετε κάτι καινούργιο, μια γνώση που μιλάει στην ψυχή σας. Αυτή η Πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σας συμβουλεύει: Σταματήστε να κάνετε σαμποτάζ στον εαυτό σας και τα όνειρά σας! Κάντε σχέδια στο πώς να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας. Οι ιδέες σας είναι πραγματικά μεγάλες, έτσι μην τις εγκαταλείψετε, αν τώρα βρίσκεστε σε σύγχυση. Το φεγγάρι σας βοηθά να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μπορείτε να μετακινήσετε βουνά, αν το θέλετε πραγματικά.
Με τον εκφραστικό Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, εκφράζετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θέλετε να δημιουργήσετε έναν άνετο και κομψό προσωπικό χώρο. Είστε ο κοινωνικός διοργανωτής, συγκεντρώνετε τους φίλους σας στο σπίτι σας για λεκτικές αναμετρήσεις ή ασχολείστε με νέες δραστηριότητες μαζί με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αλλά μια προειδοποίηση: Ο Ερμής φέρνει στο προσκήνιο την κυκλοθυμική πλευρά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σας στο πρόγραμμά σας, διαφορετικά θα καταλήξετε να απομακρύνετε τους αγαπημένους σας από κοντά σας.

ΛΕΩΝ
Σκέφτεστε πολύ; Η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, δεν πρόκειται να σας αφήσει να κοιμηθείτε από τις πολλές σκέψεις! Είστε στις δικές διερευνητικές, χαοτικές σκέψεις, μπορεί να αφήσετε κάποιους ανθρώπους με ένα μεγάλο κενό. Αν αγωνίζεστε, τον τελευταίο καιρό, να ξεπεράσετε μια δύσκολη σχέση ή κατάσταση, έχετε την υποστήριξη του φεγγαριού. Συντονιστείτε με το ένστικτό σας και το διερευνητικό μυαλό σας και αφήστε στην άκρη τους φόβους σας και τις εμμονές σας που βάζουν εμπόδια στην ευτυχία σας. Το φεγγάρι κάνει εκκαθάριση στην ψυχή σας από ανεκπλήρωτες καταστάσεις και ανοίγει ένα νέο δρόμο πολύ πιο ικανοποιητικό κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Εναλλακτικά, καθώς αυτή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, συνειδητοποιείτε ότι έχετε δίπλα σας άτομα που με τα συμπονετικά λόγια τους και τη σοφία τους, σας βοηθούν να δείτε ένα πιο φωτεινό δρόμο.
Ο Ερμής στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας κάνει μαγνητικούς στα λόγια σας, το κοινό σας είναι το κλειδί για την επιτυχία σας. Παράλληλα, ο αγγελιοφόρος των θεών σας βοηθά να προβάλετε τις δημιουργικές σας ικανότητες. Αντί να κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή σας, ανεβάστε ταχύτητα και ενδιαφερθείτε για μια νέα γνώση, μάθετε τις τελευταίες ειδήσεις, ασχοληθείτε με τη μουσική και τη τεχνολογία. Όχι μόνο θα ανοίξει το μυαλό σας αλλά θα κάνετε εντύπωση με τις γνώσεις σας στον περίγυρό σας. Επίσης, κάντε μια μικρή ταξιδιωτική εξερεύνηση, θα γνωρίσετε πολλούς νέους φίλους ή μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα που ανάβει τη …φλόγα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκπληρώνονται τα όνειρά σας στις στενές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, χάρη στην Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων. Αν έχετε αγωνιστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών να έχετε σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σας, μπορείτε να περιμένετε μια μεταστροφή αυτού του δεσμού κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Ίσως πάλι αναζητήσετε τη μοναξιά σας και περισσότερο προσωπικό χρόνο, αυτό θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα.Πηγαίνετε με τη φυσική ροή των πραγμάτων και μη πιέζετε τις καταστάσεις. Είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία, θα μπορούσε να γίνει επίσημη αφού τώρα θέλετε να νιώσετε πιο ασφαλείς. Παράλληλα, η Πανσέληνος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα καθιστά κορυφαία σας προτεραιότητα να έρθετε πιο κοντά με την αγάπη σας, να ενωθείτε σώμα-μυαλό-ψυχή.
Ο Ερμής αναχωρεί από το ζώδιό σας και εγκαθίσταται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, απαιτώντας συστηματοποίηση και ορθολογισμό στη διαχείριση των χρημάτων σας, κάτι που δεν είναι και τόσο δύσκολο για τα οργανωτικό και τακτικό ζώδιό σας. Αντί να αγχώνεστε για να έχετε ισορροπία στα οικονομικά σας, αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας.Είναι πάρα πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε ψώνια στις διακοπές σας,έτσι πριν πάτε στα εμπορικά κέντρα ή αγοράσετε ακριβά αναμνηστικά από το ταξίδι σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας.Μην κάνετε ακριβά δώρα αν νομίζετε ότι δεν θα έχετε χρήματα να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Βάλτε στην άκρη την έντονη ζωή και ασχοληθείτε με πιο υγιείς συνήθειες, είναι το αίτημα της Πανσελήνου που φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας. Αν έχετε κάνει αρκετές διατροφικές ατασθαλίες ή έχετε υποκύψει στον πειρασμό να κάνετε αρκετά ξενύχτια κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, το φεγγάρι σας ζητά να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η μετριοπάθεια και η εγκράτεια είναι το κλειδί της ευεξίας σας. Μην αρνηθείτε βέβαια στον εαυτό σας την ευχαρίστηση, απλά βεβαιωθείτε ότι η πλειοψηφία των τροφίμων που καταναλώνετε είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο, ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σας αρέσει, θα σας ανανεώσει. Καθώς αυτή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ο έκτος οίκος κυβερνά την εργασία, θα μπορούσατε επίσης να είστε σε αμφιταλάντευση σχετικά με μια δελεαστική ευκαιρία εργασίας. Εξετάστε όμως κατά πόσον πραγματικά αξίζει το χρόνο σας. Θα προωθήσει την ανάβασή σας στη σκάλα της επιτυχίας χωρίς να θυσιάσετε τους αγαπημένους σας; Αν όχι, προσπεράστε την.
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, προβάλλει την ευγένεια και τη διπλωματία σας, έχετε το δώρο της ευγλωττίας για να μαγέψετε όλους με τα λόγια σας.Έχετε γοητεία στην επικοινωνία σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάποια διαπραγμάτευση ή θέλετε να συζητήσετε ένα σημαντικό ζήτημα, δεν υπάρχει καλύτερη εβδομάδα από αυτήν. Να είστε τολμηροί, όχι μόνο σε ό, τι λέτε, αλλά στο πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Αν θέλετε να κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σας, τολμήστε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο θεός Έρωτας σας ρίχνει ένα βέλος με το όνομά σας! Η Πανσέληνος φωτίζει τον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, καθιστώντας αδύνατο να κρατήσετε τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας στο σκοτάδι. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το να ζήσετε το παρόν! Και μην εκπλαγείτε αν ένας μυστικός θαυμαστής σας αποκαλύψει τα ρομαντικά συναισθήματά του. Αν είστε ήδη σε σχέση, κάντε έκπληξη στην αγάπη σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό βράδυ για δυο. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδιαίτερα γόνιμες, είναι ιδανικές για να κάνετε σχέδια για εγκυμοσύνη.Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη φήμη, οπότε βεβαιωθείτε ότι προβάλλετε την καλύτερη πλευρά σας!
Αυτή η Πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σας ζητά να τραβήξετε το μυστήριο πέπλο της ψυχής σας και να φανερώσετε το τι κρύβετε μέσα στην καρδιά σας. Σταματήστε να το παίζετε δύσκολοι και με τόλμη εκφράστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Εκδικητικοί ή μεγαλόψυχοι; Με τον Ερμή στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, πνίγεστε στον πόνο σας και τη θλίψη σας, θέλετε να ανταποδώσετε το χτύπημα, αλλά τότε θα έχετε καθαρή συνείδηση; Δώστε ένα τέλος μέσα σας για να προχωρήσετε μπροστά και αφήστε τη συμπονετική και μεγαλόψυχη φύση σας να λάμψει. Σταματήστε να σκέφτεστε να τιμωρήσετε ένα άτομο το οποίο έχει μετανοήσει για ένα λάθος του παρελθόντος. Η συγχώρεση είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, θα σας απελευθερώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικογενειακά ζητήματα είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, βάζοντας τις υποχρεώσεις σας σε αναμονή. Μια παρελθούσα αρνητική οικογενειακή κατάσταση ή μια επισκευή στο σπίτι σας θα μπορούσαν να απαιτήσουν την άμεση προσοχή σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, αναζητάτε περισσότερο την ηρεμία του σπιτιού σας, λέτε «όχι» σε κοινωνικές προσκλήσεις και εκδηλώσεις. Νιώθετε πιο άνετα στη φωλιά σας, είστε δημιουργικοί στην κουζίνα ή καλείτε στο σπίτι σας λίγους εκλεκτούς φίλους.
Καθώς αυτή Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, κατακλύζεστε από τις αναμνήσεις σας, ξεφυλλίζετε άλμπουμ από παλιές οικογενειακές φωτογραφίες, κάνετε οτιδήποτε ζεσταίνει τις καρδιές των αγαπημένων σας. Περάστε το βράδυ σας με τον αγαπημένο σας αγκαλιά στον καναπέ και θυμηθείτε τα παλιά. Κάντε το σπίτι σας το δικό σας καταφύγιο, ανακαινίστε το χώρο σας, αλλάξτε τα έπιπλά σας και σιγουρευτείτε ότι έχετε χρόνο για να γαλουχήσετε το σώμα και την ψυχή σας. Άλλωστε το σώμα σας είναι ο ναός όπου κατοικεί η ψυχή σας. Ο Ερμής στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει μια εύθυμη διάθεση, γνωρίζετε νέο κόσμο αλλά θα έχετε την τάση να εμπιστεύεστε πολύ γρήγορα, έτσι επιλέξτε προσεκτικά τα άτομα που θέλετε να μπουν στη ζωή σας. Τώρα δεν είναι ώρα να έχετε αμφιβολίες και ενδοιασμούς. Οι άνθρωποι που σας προσκαλούν στον κοινωνικό κύκλο τους, θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και να μην περιορίζουν την ελευθερία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήνετε στην άκρη το σοβαρό ύφος σας και γίνεστε πιο ανέμελοι και ανεξάρτητοι, χάρη στην Πανσέληνο στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Περιμένετε να κάνετε πολλές νέες γνωριμίες οι οποίες θέτουν τις βάσεις για θετικές προοπτικές. Σίγουρα μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα μόνοι σας, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα συνεργαζόμενοι με τους άλλους. Το φεγγάρι σας προτρέπει να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους ομοϊδεάτες σας και θα δείτε τότε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Αν βρείτε κάποιον που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας και τη δημιουργική ψυχή σας, εντός των προσεχών έξι μηνών μπορεί να ανθίσει μια νέα σχέση, ερωτική ή επαγγελματική. Η Πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και βάζει φτερά στη φαντασία σας και την έμπνευσή σας. Συμβουλή: Αν αυτή η μικρή φωνή στο κεφάλι σας, σας ψιθυρίζει να μη μιλήσετε κάνοντας αρνητικά σχόλια,ακούστε την.
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσετε ενθουσιασμένοι και κινηθείτε για τη δημιουργία μιας ζωής που κάνει χώρο σε περισσότερη διασκέδαση και λιγότερες υποχρεώσεις. Ετοιμαστείτε να πετάξετε στα ύψη στην καριέρα σας, χάρη στον Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, ο οποίος σας δίνει την ευκαιρία να απογειωθείτε στη σφαίρα της επιτυχίας. Αν εργάζεστε μόνοι σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε νέες συνεργασίες και βρείτε τρόπους να κάνετε τη δουλειά σας πολύ πιο ευχάριστη, θα είστε πιο παραγωγικοί. Ο Ερμής σας καλεί επίσης να συναντηθείτε με τους σημαντικούς άνδρες στη ζωή σας. Η επικοινωνία θα είναι τόσο ευχάριστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ώρα να αποκομίσετε τα οφέλη από τη συνετή και ορθολογιστική δημοσιονομική σας διαχείριση. Η Πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, φέρνοντας αναγνώριση για όλο αυτό το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα που ρίξατε τους τελευταίους έξι μήνες. Θα μπορούσε επιπλέον να σας προσφερθεί αυτή η πολυπόθητη προώθηση στην εργασία σας ή ακόμα να βρείτε έναν πλούσιο πελάτη. Αν νιώθετε ότι δεν βαδίζετε πουθενά στην τρέχουσα εργασία σας, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να τραβήξετε γι’ αλλού. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και να κοινωνικοποιηθείτε, θα μπορούσατε να κάνετε μια ανεκτίμητη γνωριμία που θα είναι επωφελής για τα οικονομικά σας.
Αυτή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σας υπενθυμίζει ότι μόνο σταθερά και με στρατηγική θα απογειωθείτε στη σφαίρα της επιτυχίας. Κάντε ένα σχέδιο δράσης και δημιουργήστε ένα όραμα του τι επιθυμείτε. Παράλληλα, να είστε δεκτικοί σε ό, τι σας αξίζει. Αν είχατε περιορίσει τις δαπάνες σας τον τελευταίο καιρό, έχετε την κοσμική άδεια να αγοράσετε ορισμένα luxe μικροαντικείμενα που είχατε βάλει στο μάτι. Ο Ερμής στον διεθνή ένατο οίκο σας, ανοίγει το δρόμο για μια πιο παγκόσμια επέκταση. Κοιτάξτε πέρα από την πόλη σας ή τη χώρα σας και κάντε προσπάθειες βάζοντας όλο το πάθος σας σε ένα έργο σας. Ένας κόσμος νέων δυνατοτήτων σας περιμένει, τολμήστε και εξερευνήστε. Επίσης, επικοινωνήστε και συναντηθείτε με φίλους που έχετε σε μακρινές περιοχές. Πόσο καιρό έχετε να τους δείτε;

ΙΧΘΥΣ
Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Είστε στο επίκεντρο, λάμπετε σαν διαμάντι με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Είτε θέλετε να γίνετε ο ηγέτης, είτε να ψυχαγωγήσετε τις μάζες είτε να χαράξετε νέα μονοπάτια, προβάλλετε τον καλύτερό σας εαυτό. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω σας, βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα στην εργασία σας, γίνονται αποδεκτές οι εμπνευσμένες ιδέες σας ή σκέφτεστε να φορέσετε δαχτυλίδι. Καθώς αυτή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, σας ζητά να γίνετε λίγο πιο συναισθηματικοί με τους γύρω σας. Ενώ είναι πραγματικά χρήσιμο να χαρίζετε στους αγαπημένους σας τις συμβουλές σας, θα είναι ακόμα καλύτερο αν μπορέσετε να κάνετε τους άλλους να σας εκδηλώσουν όλα τα έντονα συναισθήματά τους. Φροντίστε μόνο να μη γίνετε ο σωτήρας τους ή το θύμα. Μπορεί ακόμα να έχετε τάσεις φυγής ή και μοναξιάς. Απευθυνθείτε σε κάποιον που εμπιστεύεστε για να φύγει αυτό το βάρος από το στήθος σας.
Με τον Ερμή να κινείται στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, η σέξι γοητεία σας, σας κάνει απλά ακαταμάχητους. Θα έχετε δίπλα σας πολλούς ανθρώπους να επικοινωνήσετε, αλλά μην καταχράστε αυτό το κοσμικό δώρο διαρρέοντας μυστικά. Ο χειρισμός των άλλων προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας θα γυρίσει εναντίον σας. Πριν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, εξασφαλίστε ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά για σας. Αν όχι, δεν χρειάζεται να ασκείτε πίεση ή ακόμα να εκσφενδονίζετε κακεντρεχή λόγια.

Keywords
αστρα, το φως, φως, συγκεκριμένο, βγείτε, νέα, εκκρεμότητες, ισχύ, ειλικρίνεια, δραση, ειδήσεις, πηγαίνετε, προβάλλει, ευγένεια, μυστήριο, θλίψη, βασεις, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, βγείτε, δυνατα, επιθυμιες, θλίψη, αγγελιοφορος, αδεια, γνωση, δουλεια, δωρα, εγκυμοσυνη, επιπλα, εργασια, ηγετης, καριερα, μουσικη, ονειρα, οροσημο, περιοδος, πιεση, προγραμμα, σφαιρα, τηλεοραση, τυχη, φιλια, φυσικη, φωτογραφιες, φως, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αιμα, αξιζει, αναμνησεις, αμφιβολιες, απλα, αρμονια, ατομο, πηγαίνετε, εβδομαδες, βοηθεια, βουνα, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, γοητεια, δακρυα, δευτερο, δυναμη, δειτε, διαδικτυο, δικτυο, δωρο, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκαθαριση, εκκρεμότητες, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονες, εμπνευση, ενεργεια, εργα, ενστικτο, εμφάνιση, εξι, επικοινωνια, επιτυχια, ερθετε, ερμης, ευεξια, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρεμια, υφος, θεος, οικο, ισορροπια, κουζινα, κλιμα, χτυπα, λαθος, λεπτομερειες, λογια, ματι, μηνες, μυστήριο, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νικη, προβάλλει, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, ονομα, οραμα, οραματα, παθος, ροη, προγραμματα, ψυχη, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμένο, σκεψεις, σωμα, σοφια, σπιτι, στην κουζινα, σφραγιδα, σχεδια, σχεδιο, σχολια, ταση, τελευταιες ειδησεις, τολμηστε, τολμη, το φως, υγιεις, ισχύ, φαντασια, φεγγαρι, φυση, φτερα, φημη, φωλια, φωνη, ψωνια, αδυνατο, ασφαλεια, δαχτυλιδι, ειλικρινεις, ευγένεια, γινετε, γνωσεις, χωρα, ιδιαιτερα, καρδιες, καρδια, μπροστα, ναος, οψεις, ταξιδι, υγειας
Αναζητήσεις
τι προβλεπουν τα αστρα για τις εκλογες του σεπτεμβριου 2015
Τυχαία Θέματα