Τί προβλέπουν τα άστρα από 24-30.9.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τον τετράγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη, που επηρεάζει τον τρόπο που αντιδράς και συμπεριφέρεσαι στην καθημερινότητα σου. Καλό θα ήταν να μην είσαι απόλυτος και απότομος σε συζητήσεις που συμμετέχεις στην εργασία ή με άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν

εντάσεις από την συμπεριφορά σου. Η κάθετη στάση σου δεν θα βοηθήσει στο να αντιμετωπίσεις εύκολα καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Ξαφνικές και απρόβλεπτες συναντήσεις ή συνεργασίες μπορεί να προκύψουν και θα ήταν φρόνιμο να μην ενθουσιαστείς γιατί η καλοπροαίρετη στάση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Αισθηματικά, είναι πιθανό να προκύψουν ιδέες ή επιθυμίες που να θέλεις να πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου, που να μην είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες και να απογοητευτείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει ξαφνικά, είναι όμως προτιμότερο να μην παρασυρθείς και να δώσεις χρόνο για να δεις αντικειμενικά και καθαρά.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις στις σχέσεις σου αλλά και στις συνεργασίες σου. Η διάθεσή σου είναι διπλωματική και εξισορροπητική, αφού επιθυμείς να λύνεις τυχόν θέματα που προκύπτουν με τρόπο που δεν θα αφήσεις κανέναν δυσαρεστημένο. Προσοχή την ίδια μέρα σε νέες γνωριμίες, εσύ που δεν έχεις ταίρι, που λόγω καλής προαίρεσης και ωραιοποίησης μπορεί να απογοητευτείς. Εσύ που έχεις ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγάλε τον φαντασία σου για να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη και χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα αφού μπορεί να γίνεις απότομος και απόλυτος με το ταίρι σου ή με κάποια νέα γνωριμία εσύ που δεν έχεις ταίρι και να δημιουργηθούν τριβές και προβλήματα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να είσαι διαλλακτικός σε ότι σου προτείνουν αφού είναι πιθανό να παρεξηγήσεις πράγματα που θα ακούσεις χωρίς να υπάρχει πραγματικά λόγος.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό. Ξαφνικές εντάσεις ή προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην εργασία και καλό θα ήταν να γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους για να εκφράσεις άποψη, διαφορετικά είναι πιθανό να υπερασπιστείς άτομα ή καταστάσεις που δεν πρέπει και να εκτεθείς. Αισθηματικά, καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να σου χαλάσουν την διάθεση και να υπερβάλλεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον γιατί η διαφορετικότητα που μπορεί να έχει είναι πιθανό αργότερα να σε απογοητεύσει.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και είναι κατάλληλη εποχή για να λύσεις θέματα καθημερινότητας ή να γίνουν συζητήσεις που να σε ευνοήσουν σε εργασιακό επίπεδο. Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ωραιοποιεί άτομα και καταστάσεις και καλό θα ήταν να προσέξεις γιατί η υπερβολική ευαισθησία που έχεις θα σε κάνει να είσαι ευάλωτος σε νέες γνωριμίες. Δώσε χρόνο για να κρίνεις αντικειμενικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη, που σε επηρεάζει άμεσα, ειδικά εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Καλό θα ήταν να μην είσαι κάθετος και απόλυτος στην στάση σου για θέματα που μπορεί να προκύψουν στην οικογένεια ή στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου γιατί η αδιαλλαξία σου και η τάση να παρεξηγείς αυτά που ακούς θα φέρεις αντιδράσεις. Θα ήταν ότι καλύτερο να αντιμετωπίζεις με θετική διάθεση το ταίρι σου σε ότι σου λέει, γιατί διαφορετικά μπορεί να προκύψουν τριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι προσεκτικός και δεκτικός γιατί η απότομη διάθεσή σου μπορεί να σου στοιχίσει σε νέες γνωριμίες.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό, μία αστρολογική συγκυρία που θα επιδράσει θετικά σε εσένα, αρκεί να βρεις μέτρο και να προσπαθείς να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται σε αισθηματικά θέματα αλλά και φιλικές σχέσεις. Θα είναι ιδανικό να βάλεις νέους πρωτοποριακούς στόχους με το ταίρι σου, κάτι που θα σας ωθήσει σε έναν κοινό στόχο, που αν τον αντιμετωπίσεις μαζί με το ταίρι σου ρεαλιστικά, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω του φιλικού περιβάλλοντος ή ακόμα και φίλος μπορεί να εκδηλώσει ξαφνικά το ενδιαφέρον του, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δεις αντικειμενικά το άτομο αυτό.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και η διάθεσή σου ανεβαίνει και το επικοινωνείς και στους γύρω σου. Προσπάθησε μόνο να μην υπερβάλλεις και βγάζεις απολυτότητα. Την ίδια μέρα καλό θα ήταν να προσέξεις γιατί η τάση σου να ωραιοποιείς τα άτομα γύρω σου μπορεί να σου κοστίσει σε συναισθηματικό επίπεδο και να απογοητευτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη, που σε επηρεάζει στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον αλλά και στην καθημερινότητά σου. Η τάση σου να είσαι απόλυτος και σκληρός με αδέρφια, στενούς συγγενείς, φίλους αλλά και συναδέλφους είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και αντιδικίες. Καλό θα ήταν να είσαι δεκτικός σε αυτά που ακούς και να μην βγάζεις πείσμα.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό είναι πολύ πιθανό να φέρει ξαφνικά γεγονότα στην εργασία ή στο σπίτι που να σε επηρεάσουν και να αντιδράσεις υπερβολικά. Προσπάθησε να έχεις την πλήρη εικόνα για καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να υπερασπιστείς λάθος άτομα και καταστάσεις, κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει ξαφνικά μέσα από το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον και η υπερβολική καλοσύνη και αισιοδοξία σου να μην σε αφήσει να δεις ξεκάθαρα συμπεριφορές που μετέπειτα μπορεί να σε ενοχλήσουν. Προσπάθησε να δώσεις χρόνο για να έχεις καθαρή άποψη.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται πιο έντονα σε οικογενειακά θέματα αφού προκύπτουν συζητήσεις ή εκκρεμότητες που θέλεις να λύσεις και εκφράζεσαι στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσοχή την ίδια μέρα σε τάση ωραιοποίησης ατόμων που έχεις γιατί μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, μέσα από φιλικές παρέες και θα είναι εύκολο, αν δεν αφήσεις χρόνο, να απογοητευτείς. Εσύ που έχεις ταίρι, είναι ιδανική μέρα για ρομαντικές αποδράσεις με τον σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην είσαι αδιάλλακτος και απόλυτος γιατί μπορεί να προκύψουν θέματα κυρίως οικονομικά αλλά και αισθηματικά που θα ήταν προτιμότερο να τα αντιμετωπίσεις με ανοιχτό μυαλό και θετική διάθεση για να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα. Μην αντιμετωπίζεις σκληρά και εχθρικά το ταίρι σου και μην προσπάθησε να μην παρεξηγείς αυτά που έχει να σου πει γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, τυχόν νέα γνωριμία μπορεί να μην ευδοκιμήσει λόγω των απόλυτων αντιδράσεων σου, πρόσεχε.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό, μία αστρολογική συγκυρία που ευνοεί ξαφνικές αποδράσεις ή ταξίδια ή επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό. Αισθηματικά, θα ήταν εξαιρετικό να εκπλήξεις το ταίρι σου με μία ξαφνική εκδρομή στην εξοχή, κάτι που θα σε βάλει σε διαδικασία εγρήγορσης αλλά και αισιοδοξίας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει από φιλικές παρέες και εξόδους, που θα σε ξαφνιάσει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δεις ξεκάθαρα αυτά που μπορεί να σου προσφέρει, γιατί η τάση να υπερβάλλεις ως προς τα θετικά του άλλου μπορεί να φέρει αργότερα απογοητεύσεις.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και η επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με το στενό σου περιβάλλον είναι έντονη. Εξίσου έντονη είναι και η επιθυμία του περιβάλλοντός σου να βρίσκεται μαζί σου, γι’ αυτό ετοιμάσου για μία περίοδο έντονη με εξόδους και επικοινωνία με κάθε τρόπο. Προσοχή την ίδια μέρα σε οικονομικά θέματα κυρίως, γιατί η ευαισθησία και η καλοσύνη σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και να εμπιστευτείς άτομα που δεν πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Τοξότη που επηρεάζει άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Καλό θα ήταν να μην είσαι απόλυτος στο πως εκφράζεις τις αυτά που πιστεύεις ή αντιμετωπίζεις οικογενειακά θέμα γιατί η σκληρή και αδιάλλακτη στάση σου θα φέρουν συγκρούσεις με το περιβάλλον και την οικογένειά σου. Καλό θα ήταν να μην προκαταλαμβάνεσαι αλλά και να είσαι δεκτικός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν για να αποφύγεις τις έντονες παρεξηγήσεις.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό και είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείς ξαφνικά. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός γιατί η τάση σου να βλέπεις τα πράγματα θετικά για όλους μπορεί να σε κάνει να εμπιστευτείς άτομα που δεν θα έπρεπε. Αισθηματικά, ξαφνικές αναστατώσεις και εντάσεις μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου αφού σε πιάνει έντονη επαναστατικότητα αλλά και ζήλια. Προσπάθησε να ελέγξεις αυτά τα συναισθήματά σου και να στρέψεις την τόση ενέργεια σε θετικές αισθηματικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ξαφνικά που να σε κάνει να νιώσεις απίστευτα έντονα, κάνοντάς σε να υπερβάλλεις ως προς τις προθέσεις του ατόμου που γνωρίζεις. Προσπάθησε να δεις αντικειμενικά την κατάσταση για να μην απογοητευτείς αργότερα.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και η προσοχή σου στρέφεται πιο έντονα στο να δώσεις λύσεις για οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε ωθείς να ωραιοποιείς καταστάσεις και να μην βλέπεις ξεκάθαρα αρνητικά σημεία στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Η έντονη συναισθηματικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές, γι’ αυτό άσε τον χρόνο να περάσει για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη και η περίεργη διάθεσή σου σε κάνει να αντιμετωπίζεις απόλυτα και αδιάλλακτα στενούς φίλους και συγγενείς. Η τάση σου να παρεξηγείς αυτά που ακούς δεν βοηθά στην επικοινωνία σου και είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με το στενό σου περιβάλλον.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό μία όψη που είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές συνεργασίες ή και σχέσεις στο προσκήνιο που μπορεί να σε ξεσηκώσουν, κρύβουν όμως τον κίνδυνο να εμπιστευτείς και να στηρίξεις άτομα που δεν το αξίζουν λόγω της πολύ αισιόδοξης και ανοιχτόκαρδης στάσης σου. Αισθηματικά, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σου που να υπερβάλλεις γι’ αυτές, θα ήταν όμως προτιμότερο να προσπαθήσεις με ηρεμία και λογική να τις διαχειριστείς για να μην πάρουν μεγάλη έκταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ξαφνική νέα γνωριμία μέσα από τις συνεργασίες σου, καλό θα ήταν όμως να μην είσαι ευκολόπιστος γιατί η τάση σου να αυτή μπορεί να γρήγορα να σε απογοητεύσει.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να εκφράσεις αυτά που θέλεις και με τον τρόπο σου να στρέψεις το ενδιαφέρον των γύρω σου σε εσένα. Προσοχή την ίδια μέρα σε γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν που είναι πιθανό να σε εκθέσουν αφού η έντονη συναισθηματικότητα που νιώθεις δεν σε αφήνει να έχεις καθαρό κριτήριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη και σε επηρεάζει στις φιλικές σχέσεις αλλά και σε οικονομικά ζητήματα. Η τάση σου να είσαι αδιάλλακτος και απόλυτος στις θέσεις σου μπορεί να φέρει συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα ή να δημιουργήσει ρήξεις σε τυχόν οικονομικές διευθετήσεις που θέλεις να πετύχεις. Θα ήταν προτιμότερο να είσαι θετικός σε αυτά που μπορεί να ειπωθούν για να μην προκληθούν εντάσεις από το πουθενά.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό και ξαφνικές εντάσεις με πρόσωπα στην καθημερινότητα ή στην εργασία σου είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Θα πρέπει όμως να μην παρασύρεσαι από τις επαναστατικές σου διαθέσεις, γιατί μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις δυσάρεστες για εσένα. Αισθηματικά, προσπάθησε να ξεφύγεις από την στείρα καθημερινότητα με το ταίρι σου, διαφορετικά έντονα ξεσπάσματα και υπερβολές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, καλό θα ήταν όμως να μην βγάζεις συμπεράσματα εύκολα γιατί είναι πιθανό να απογοητευτείς.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και περνάς σε ένα πιο έντονο κύκλο εσωστρέφειας αφού βρίσκεσαι σε περίεργη διάθεση ανακαλώντας μνήμες του παρελθόντος που σου βγάζουν ανασφάλειες και φόβους. Την ίδια μέρα προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τον έντονο ρομαντισμό σου για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή σε νέες γνωριμίες γιατί ωραιοποιώντας καταστάσεις μπορεί να πληγωθείς. Άσε τον χρόνο να κυλήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και επηρεάζει άμεσα εσένα που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο. Η απόλυτη και αδιάλλακτη στάση σου αλλά και η τάση να παρεξηγείς τα λεγόμενα των άλλων μπορεί να δημιουργήσουν έντονες συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο περιβάλλον σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι ανοιχτός και θετικός σε αυτά που μπορεί να ειπωθούν για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό και μπορεί να προκύψουν ξαφνικά πρωτότυπα σχέδια μέσα από συλλογικές αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες που καλό θα ήταν να μην σε συνεπάρουν αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μπεις σε περιπέτειες εμπιστευόμενος άτομα χωρίς να έχεις πλήρη εικόνα. Αισθηματικά, μία επαναστατική διάθεση σε καταλαμβάνει και είναι πιθανό να οδηγηθείς σε υπερβολές που θα δημιουργήσουν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να στρέψεις θετικά αυτή την ενέργεια και να ξαφνιάσεις ευχάριστα τόσο τον σύντροφό σου όσο και τον εαυτό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει υπερβολικά συναισθήματα, καλό θα ήταν όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που αργότερα αναιρέσεις και απογοητευτείς.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις με φίλους ή σε ομάδες που συμμετέχεις για να προχωρήσεις στους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου και να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Προσοχή την ίδια μέρα σε λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να οδηγηθείς σε επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά θέματα γιατί η αντίθεσή της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε κάνει να εμπιστεύεσαι άτομα που μπορεί αργότερα να σε πληγώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη και βγάζεις απότομη και απόλυτη συμπεριφορά σε θέματα φιλοσοφίας ή στάσης ζωής και αυτή σου η στάση σε φέρνει αντιμέτωπο με αντιδράσεις και προβλήματα. Φόβοι και ανασφάλειες λειτουργούν ανασταλτικά στο να δεις με αισιοδοξία το μέλλον και αυτό βγαίνει στο περιβάλλον σου προκαλώντας συγκρούσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι διαλλακτικότερος και πιο θετικός σε ότι ακούς.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό και σε επηρεάζει άμεσα αφού ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και στον επαγγελματικό σου χώρο σε βάζουν σε μία διαδικασία έντασης αλλά και υπερβολής που καλό θα ήταν να προσέξεις για να μην εκτεθείς. Αισθηματικά, μην βγάζεις ένταση και υπερβολική αντίδραση στο ταίρι σου γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Προσπάθησε να κάνεις πρωτότυπα και διαφορετικά πράγματα μαζί του και να εκτονώσεις εκεί την επαναστατική σου διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει είναι πιθανό να μην ανταποκρίνεται σε αυτά που υποθέτεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην υπερβάλλεις γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται πιο έντονα σε επαγγελματικά θέματα και σε συζητήσεις στο πως να πετύχεις τους στόχους σου σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, την ίδια μέρα καλό θα ήταν να προσέξεις να μην ωραιοποιείς καταστάσεις στα αισθηματικά θέματα, γιατί αργότερα είναι πολύ πιθανό να πληγωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη και είναι πολύ πιθανό η απόλυτη στάση και αμετακίνητη συμπεριφορά σου να φέρουν έντονες συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα. Ο ιδιαίτερος εκνευρισμός που νιώθεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάθετες συμπεριφορές που να σε φέρουν σε ρήξη με τα φιλικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι θετικός και όχι καχύποπτος σε αυτά που ακούς.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό, μία θετική συγκυρία για εσένα αφού μπορεί να φέρει πρωτοποριακές και πολύ αισιόδοξες ιδέες σε επιμορφωτικό επίπεδο αλλά και σε θέματα επικοινωνίας και ταξιδιών. Αισθηματικά, θα ήταν προτιμότερο να στρέψεις την τόση ενέργεια σε πρωτότυπες δραστηριότητες με το ταίρι σου ή ξαφνικά ταξίδια, κάτι που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την επαναστατική σου ενέργεια και να κάνεις διαφορετικά πράγματα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον ή και από μακρινούς γνωστούς που μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά, καλό θα ήταν όμως να κρατήσεις το μέτρο γιατί η υπεραισιοδοξία σου και η θετική σου διάθεση μπορεί να σε κάνουν να εμπιστευτείς άτομα που θα σε απογοητεύσουν.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται πιο έντονα σε επιμορφωτικά και νομικά θέματα και προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε αυτά. Την ίδια μέρα καλό θα ήταν να προσέξεις στις οικονομικές σου συναλλαγές και συμφωνίες γιατί είναι πιθανό να πληγωθείς από άτομα λόγω της έντονης τάσης ωραιοποίησης που σε διακρίνει. Μην βιαστείς και δώσε χρόνο για να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη που επηρεάζει άμεσα ειδικά εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του 3ουδεκαημέρου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να περιορίσεις την απολυτότητα και την αδιαλλαξία που μπορεί να σε διακρίνει γιατί είναι πολύ πιθανό να φέρει αντιδράσεις τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείχνοντας θετική και ανοιχτοί στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις τυχόν προστριβές.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό που μπορεί να φέρει ξαφνικά οικονομικά θέματα η συναλλαγές με τρίτους που πρέπει να διευθετήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην υπερβάλλεις γιατί μπορεί εμπιστευόμενος άτομα που θεωρείς διαφορετικά είναι πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος ή εμπλεκόμενος σε δύσκολες καταστάσεις. Αισθηματικά, η ένταση που νιώθεις μπορεί να διοχετευτεί σε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό η υπερβολική ένταση να φέρει συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σου φαίνεται διαφορετική από όλες τις άλλες, όμως μην υπερβάλλεις και αισιοδοξείς γιατί είναι πιθανό να απογοητευτείς.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία πιο έντονη περίοδο εσωστρέφειας αλλά και καχυποψίας και αυτό βγαίνει και στο περιβάλλον σου. Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με το Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να σε βάλει σε συναισθηματικές περιπέτειες αφού η έντονη τάση ωραιοποίησης που σε διακατέχει δεν σε αφήνει να είσαι αντικειμενικός και είναι πιθανό να πληγωθείς. Άφησε τον χρόνο να περάσει για να δεις την πραγματικότητα.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 24-30.9.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα