Τι προβλέπουν τα άστρα από 21.9 έως 27.9.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Έχετε τα κίνητρα να ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση, χάρη στον Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας. Ανεξάρτητα του πόσο πολύ αγαπάτε την οργάνωση και την τάξη, ο Άρης σας

δίνει τόλμη και δύναμη να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να βγείτε για λίγο έξω από το πρόγραμμά σας. Αν υπήρχε συσσωρευμένη απογοήτευση στην εργασία σας, τώρα θα μπορούσατε να ξεσπάσετε, δεν μπορείτε να είστε μόνο εσείς που κουβαλάτε το βάρος των ευθυνών. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για να τελειοποιήσετε ένα έργο σας και να στερείτε από τον εαυτό σας τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού,προβληματιστείτε σχετικά με το γιατί και απευθυνθείτε για βοήθεια στο χώρο της εργασίας σας. Κανείς δεν πρόκειται να νομίσει ότι είστε ανίκανοι ή αντιεπαγγελματικοί, όταν προφανώς χρειάζεστε μια χείρα βοηθείας.
Από την αντίθετη πλευρά, δεν πρέπει να φοβάστε να θέσετε όρια με κάποιον δύσκολο και απαιτητικό συνάδελφό σας, τολμήστε! Μήπως έχετε εμπλακεί σε έναν μεγάλο έρωτα από απόσταση; Μια διαπολιτισμική σχέση ή από μακριά θα μπορούσε να ζεσταθεί, καθώς η Αφροδίτη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον αυθόρμητο Κριό. Μπορείτε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνετε για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς μνηστήρες, ο μαγνητισμός και η γοητεία σας κάνουν εντύπωση. Είστε σε σχέση;Εκδηλώνετε την πύρινη ενέργειά σας, κάνετε κάτι διαφορετικό και μπορεί ακόμα και να αποφασίσετε να πάτε διακοπές. Θα μπορούσατε να εκπλήξετε τον αγαπημένο σας με μια ειλικρινή δήλωση αγάπης (ή το αντίστροφο).

ΤΑΥΡΟΣ
Η ρουτίνα είναι ο δολοφόνος του έρωτα κι αυτό σας το υπενθυμίζει ο Άρης στον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, ο οποίος σας σπρώχνει να κεντρίσετε το ενδιαφέρον της αγάπης σας, ειδικά αν η σχέση σας ήταν τον τελευταίο καιρό σε τέλμα. Ίσως κάνετε μια έκπληξη στον αγαπημένο σας με μια κράτηση για δείπνο ή εισιτήρια για μια παράσταση. Η αλλαγή του τοπίου μπορεί να βοηθήσει να φέρει πίσω τη σπίθα του έρωτά σας, μην αφήσετε την πρακτικότητά σας και τη λογική σας να εξουδετερώσουν το πάθος σας. Είστε μόνοι και έχετε στο μυαλό σας κάποιον/α; Η γοητεία σας και η σεξουαλικότητά σας σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή, αλλά παίξτε και λίγο τους δύσκολους, το κυνήγι είναι η μισή διασκέδαση. Ώρα να καλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι και να διασκεδάσετε όλοι μαζί, είναι το κάλεσμα της Αφροδίτης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό.Εάν έχετε ήδη εξετάσει την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου, τα πράγματα θα μπορούσαν να κινηθούν γρήγορα. Ή μπορεί ξαφνικά να νιώσετε την επιθυμία να αλλάξετε σπίτι ή να αναδιακοσμήσετε την κατοικίασας. Η ασφάλεια είναι για το ζώδιό σας στενά συνδεδεμένη με τη δημοσιονομική σταθερότητα, έτσι έξυπνες επενδυτικές κινήσεις μπορεί να αποφέρουν εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα. Τι καλύτερο …ένας καλόςτραπεζικός λογαριασμός και μια ευτυχισμένη καρδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην ενεργείτε παρορμητικά και απερίσκεπτα! Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας σπρώχνει σε τεταμένες και απερίσκεπτες ενέργειες, κάνετε ό, τι θέλετε χωρίς να σκέφτεστε! Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από κάποιες υποχρεώσεις, προσέξτε, δεν υπάρχει τίποτα και κανένας που μπορεί να σας κρατήσει αλυσοδεμένους, ακόμα κι αν κάποιοι σας κάνουν να αισθανθείτε ενοχές. Τώρα παραγκωνίζετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, δεν ακολουθείτε το πρόγραμμά σας. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια διαμάχη με κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο, γι’ αυτό προσέξτε τους τρόπους σας… Δεν χρειάζεται να γίνεστε οξύθυμοι.
Τολμήστε να εκφράσετε τις ιδέες σας σε ένα ολόκληρο ακροατήριο, καθώς η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σχηματίζοντας ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον προοδευτικό Ουρανό στον Κριό, σας χαρίζει έμπνευση και σας κάνει εύγλωττους και ομιλητικούς. Οι ζωντανές συζητήσεις είναι αυτό που γεμίζει το μυαλό και την ψυχή σας και σας δίνουν την έμπνευση που χρειάζεστε. Μια συνομιλία, για λόγους επαγγελματικούς ή προσωπικούς,θα μπορούσε να πάει εξαιρετικά καλά και μπορεί εντελώς ξαφνικά να βρείτε τον τέλειο συνεργάτη για τα σχέδιά σας. Ή ίσως ο καταιγισμός των ιδεών σας, σας φέρει σε επαφή με άτομα που μοιράζεστε κοινά ιδεώδη και φιλοσοφία ζωής. Προβάλετε το ελεύθερο πνεύμα σας και έχετε εμπιστοσύνη στα λόγια σας, γράφετε το δικό σας σενάριο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέξτε τα ανταγωνιστικά και επιθετικά λόγια σας. Το κλίμα θα είναι τεταμένο και οξύθυμο, καθώς ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει διασπαστικούς και επιθετικούς. Θα μπορούσατε να εκσφενδονίσετε ύβρεις που ακόμα κι εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί ενεργήσατε με αυτόν τον τρόπο. Το κίνητρο θα μπορούσε να είναι ένα τραύμα που είναι θαμμένο στο υποσυνείδητό σας ή ίσως κάποια δικιά σας ασάφεια, έτσι σκεφτείτε προτού αντιδράσετε. Δεν χρειάζεται να δημιουργείτε δράμα και μετά να σας καταλαμβάνουν ενοχές και ντροπή, όσο μπορείτε, διατηρήστε την ειρήνη. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σας ζητά να μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, κάντε κάτι διαφορετικό αλλάζοντας την καθημερινή ρουτίνα σας, θα μπορούσαν να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αφήστε το αυτοκίνητο στο σπίτι σας και πηγαίνετε μια βόλτα με τους φίλους σας, πιείτε τον espresso σας σε ένα διαφορετικό μέρος, καλέστεένα συνάδελφο που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα για γεύμα. Ίσως παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη ή φυτέψετε τους σπόρους γιαμια νέα φιλία. Βγείτε έξω από το σπίτι σας και μιλήστε με όλο τον κόσμο.Σταθερότητα και αυθορμητισμό σας προσφέρει η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, του χρήματος, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καινοτόμοΟυρανό στον Κριό. Ίσως ένα άτομο έχει μια έξυπνη ιδέα για την αύξησητης παραγωγικότητάς σας και τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Ή ίσως μια αυθόρμητη γνωριμία, τελικά αποδειχθεί ότι δεν ήταν τυχαία, καθώς σας δίνει μια πολύτιμη οικονομική καθοδήγηση.Απολαύστε μια οικονομικά ευημερούσα ζωή!

ΛΕΩΝ
Τα οικονομικά σας υπολείπονται για να ζήσετε όπως θέλετε τη ζωή; Μη φθείρεστε στις απαισιόδοξες σκέψεις σας, ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τρόπους για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε για να αγοράσετε το αντικείμενο που θέλετε, περιμένετε και μην ενεργείτε παρορμητικά, ίσως τελικά αποδειχτεί ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Θα μπορούσατε να συναντήσετε εμπόδια, καθώς προσπαθείτε να λύσετε ένα δύσκολο οικονομικό πρόβλημα, νιώθετε την οικονομική σας σταθερότητα να κλονίζεται. Ίσως η παρούσα οικονομική σας κατάσταση αποτελεί εμπόδιο για να ζήσετε ένα μεγάλο όνειρό σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Ή ίσως κάποιος φίλος σας καλεί για διασκέδαση κι αυτό απαιτεί να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη και θα πρέπει να υποκύψετε σε ένα σημαντικό δείπνο που δεν αντέχει το πορτοφόλι σας. Σκεφτείτε το εξής: Βρείτε έναν τρόπο να μην ξεφύγετε από τα όριά σας, χωρίς να διαταράξετε την ισορροπία του προϋπολογισμού σας, δεν είναι και πολύ δύσκολο. Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις και μεγαλεία χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τονΟυρανό στον Κριό. Το να πούμε ότι απλά είστε φωτιά, είναι πολύ λίγο.Χρησιμοποιήστε αυτή τη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που έχετεγια να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να ολοκληρώσετε τους σημαντικότερους προσωπικούς στόχους σας. Είστε έτοιμοι νααλλάξετε τα πράγματα, για τα καλά. Είστε ο δημιουργός των ονείρων σαςκαι τώρα εξορμάτε στη δράση, αφήνοντας τη γοητεία σας και τομαγνητισμό σας να οδηγήσουν το δρόμο. Όλα τα μάτια είναι πάνω σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στα όνειρά σας είναι σε όλη τους τη δόξα, χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας που σας γεμίζει με ένα καυτό κύμα ενέργειας. Αντί να αναλώνεστε στις λεπτομέρειες και να αγχώνεστε,διοχετεύστε την ενέργεια που σας χαρίζει ο κόκκινος πλανήτης σε πιο θετικές επιδιώξεις. Προσελκύστε την προσοχή εκφράζοντας το πάθος σας ή φέρτε στο φως ένα θέμα που ήδη σιγοβράζει μέσα σας. Μόνο σκεφτείτε ένα πράγμα: πριν εξαπολύσετε την επιθετική και ανταγωνιστική πλευρά σας, λάβετε υπόψη σας τα αποτελέσματα που θα ακολουθήσουν.
Αν δεν το κάνετε, θα μπορούσατε να προκαλέσετε εξέγερση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και χάος στη ζωή σας. Ίσως κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σας πάνε στραβά ή ίσως πάρετε προσωπικά κάποιες συζητήσεις που κάνετε, καθώς τις αναλύετε μέσα στο μυαλό σας κι αυτό σας δημιουργεί οργή και θυμό. Η Αφροδίτη στον ασαφή και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον προοδευτικό Ουρανό στον Κριό, σας κάνει να ταλαντεύεστε μεταξύ δύο αντίθετων καταστάσεων: θέλετε να διασκεδάσετε ή να μείνετε στο σπίτι σας για να χαλαρώσετε; Η καλύτερη αξιοποίηση αυτής της δυναμικής ενέργειας είναι να αφήσετε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει. Εάν χρειάζεστε έναν υπνάκο, κάντε το. Αν θέλετε να πάτε για χορό μέχρι το πρωί, σίγουρα αυτό θα σας ανανεώσει. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι προφητικά, οπότε μην τα παραβλέψετε.

ΖΥΓΟΣ
Μειώστε το φορτίο της ψυχής σας. Ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας παροτρύνει να αντιμετωπίσετε τους κρυφούς φόβους σας και τις ενοχές σας. Σταματήστε να βασανίζετε τον εαυτό σας υποφέροντας σιωπηλά. Συζητήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε, μοιραστείτε την ιστορία σας και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας, απομακρύνοντας αυτό το βαρύ φορτίο. Και ποτέ δεν ξέρετε: τη στιγμή που αφήσετε όλα τα αρνητικά πίσω σας, μπορείτε να δείτε τη ζωή από άλλη προσέγγιση. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν είστε μόνοι. Αφήστε το άγχος σας και τις αναλυτικές σκέψεις σας και διαλογιστείτε στην άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα, μόνο αν πιστεύετε στον εαυτό σας. Ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα αναζητάτε τη μοναξιά σας και τις ήσυχες στιγμές, η Αφροδίτη στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για νέες γνωριμίες και αυθεντικούς φίλους. Χαίρεστε βρισκόμενοι με πολλούς ανθρώπους, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, το σύμπαν αυξάνει τις πιθανότητες για μια εντελώς ξαφνική και συναρπαστική σχέση αλλά και επαγγελματική επιτυχία. Δεν μιλάτε με τους ανθρώπους μόνο και μόνο για να διασκεδάσετε, αλλά για να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Απολαμβάνετε συνομιλίες με άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα κι αυτό σας ενθουσιάζει, έχετε τόσα πολλά να μάθετε. Περιμένετε κάποια πνευματώδη πειράγματα και ευχάριστες εκπλήξεις που σας αναζωογονούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πόση σημασία έχουν για σας οι φιλίες σας; Θα μπορούσατε να εκπλήξετε τους φίλους σας με μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά σας, χάρη στον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Αν κάποιοι φίλοι σας δεν ικανοποιούν τα συμφέροντά σας, ίσως σκεφτείτε ακόμα και να απομακρυνθείτε. Από τη θετική πλευρά, τώρα θέλετε να βρίσκεστε με πολλά και ποικίλα άτομα, αυτό σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει μια έντονη διάθεση να αγωνιστείτε για μια ομαδική εργασία ή να είστε ο ηγέτης σε ένα ομαδικό πρόγραμμα ή προσπάθεια. Η αίσθηση ότι είστε υπόχρεοι απέναντι σε αυτή τη συλλογική εργασία, σας κάνει πιο δυναμικούς και αποτελεσματικούς. Αν δημιουργηθούν ανταγωνιστικές ενέργειες μέσα σε μια ομάδα, μην τσιμπήσετε το δόλωμα, με ήπιους τόνους γίνετε ο μεσολαβητής ή απέχετε εντελώς, δεν είναι προς το συμφέρον σας.
Η Αφροδίτη στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό στον Κριό, δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Ένα άτομο με εξουσία θα μπορούσε να σας προσφέρει κάποια ξαφνική και μη αναμενόμενη υποστήριξη ή νιώθετε αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Κάνετε τη δουλειά που σας δίνει αξία; Αν όχι, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε το πως θα συμβεί αυτό, πως θα φτάσετε πιο γρήγορα στη σκάλα της επιτυχίας. Έχετε υψηλούς στόχους, το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας που θα σας ανεβάσουν στο βάθρο της δόξας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμαστείτε για έναν καταιγισμό ιδεών στην εργασία σας! Ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, ανοίγει την πόρτα για πρακτικές και οργανωτικές ιδέες, είστε γρήγοροι στον τρόπο σκέψης σας, προβάλλετε μια ιδέα, αφού προηγουμένως την έχετε αναλύσει μέσα στο κεφάλι σας, εξερευνώντας ενδελεχώς τα πάντα. Η επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας θα είναι πολύ πιο εύκολη με τους σωστούς συνεργάτες. Νέες συμμαχίες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη πορεία και κοινωνική άνοδο. Συμβουλή: Θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι μια σχέση ή περίσταση στην εργασία σας, σας εκνευρίζει και σας δημιουργεί άγχος, ενώ παράλληλα σας κάνει να νιώθετε άβολα. Ίσως χρειάζεστε έναν εμπειρογνώμονα ο οποίος θα αναλάβει κάποιες από τις ευθύνες σας στην εργασία. Ή ίσως το αυταρχικό αφεντικό σας, σας αναθέσει για το σπίτι μια εργασία, ακριβώς τη στιγμή που αποφασίζατε να περάσετε το απόγευμά σας με τον αγαπημένο σας. Με τόσες υποχρεώσεις και απαιτήσεις, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείτε να κάνετε, απλά αναπνεύστε, το άγχος είναι ανώφελο. Κοιτάξτε τι μπορείτε να αλλάξετε από το πρόγραμμά σας και την καθημερινή σας ρουτίνα και περιμένετε. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, δημιουργεί μια ανέμελη διάθεση, αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Προχωρήστε: σχεδιάστε ένα ταξίδι, μάθετε μια νέα γνώση ή ξεκινήστε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.Αυτή η επιρροή είναι σύντομη, έτσι επωφεληθείτε από αυτή την προσωρινή θετική συμπαντική ενέργεια για να πετάξετε στη σφαιρα της επιτυχίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλετε να εκφράσετε αυτό που πιστεύετε! Ο Άρης στον ειλικρινή ένατο οίκο σας θα μπορούσε να σας κάνει δογματικούς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε γύρω σας αρκετές προκλήσεις. Να είστε άμεσοι και αυθεντικοί σε ό, τι λέτε, αλλά μην ξεχνάτε τη συμπόνια. Αν θέλετε οι άνθρωποι να μη σας επιτεθούν και να ακούσουν πραγματικά το μήνυμά σας, μαλακώστε τη συμπεριφορά σας και ρίξτε τους τόνους. Πριν προσφέρετε αυτόκλητες συμβουλές, σκεφτείτε αν οι άλλοι είναι έτοιμοι να τις δεχτούν. Ίσως υπάρξει ένα εμπόδιο στον προγραμματισμό ενός ταξιδιού σας, μια μικρή λεπτομέρεια που έχετε παραβλέψει, όπως για παράδειγμα το αγαπημένο σας ξενοδοχείο δεν είναι διαθέσιμο για τις ημέρες που θέλετε. Ή θα μπορούσε ακόμη και να υπάρξει ένα ζήτημα υγείας που ματαιώνει κάποιο άλλο σχέδιό σας, όπως, για παράδειγμα, γράφετε ένα μυθιστόρημα και νιώθετε πόνο στο χέρι σας ή είστε έτοιμοι για ένα νέο εγχείρημα μόνο και μόνο για να μάθετε αργότερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μην πανικοβληθείτε. Αυτές οι προκλήσεις έχουν σχεδιαστεί από το σύμπαν για να σκεφτείτε πιο αναλυτικά και σε πρακτικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, των άκρων, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, σας κάνει να αισθάνεστε μια ξαφνική επιθυμία να πάτε τη σχέση σας σε ένα νέο, βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης,όπως με μια εγκυμοσύνη ή τη συγχώνευση των οικονομικών πόρων σας.Εάν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να νιώσετε ένα απρόσμενο πάθος με έναν μυστηριώδη, σαγηνευτικό άγνωστο. Έχετε μια επιθυμία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα κοινωνικά πρότυπα, έτσι αφήστε το σύμπαν να σαςοδηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα σαγηνευτικό υπόγειο ρεύμα διαπερνά τις αισθήσεις σας, χάρη στον Άρη στον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Αν είστε μόνοι, κάποιος θα μπορούσε να σας στείλει κάποια σοβαρά και σέξι μηνύματα. Αντί να ενεργείτε άμεσα και ίσως παρορμητικά, παίξτε και λίγο τους δύσκολους, λίγο μυστήριο μπορεί να αυξήσει την ένταση του πάθους. Συμβουλή: Τα φαινόμενα μπορεί να απατούν, καθώς, ναι, μεν ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να σας φέρνει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αλλά δεν μπορείτε τώρα να ξέρετε τι κρύβουν στο βάθος της ψυχής τους. Σίγουρα για το εγκεφαλικό ζώδιό σας ένα όμορφο μυαλό είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ανάψει τη φωτιά σας, αλλά μη εφησυχάζετε, ψάξτε σε βάθος τα πάντα. Είστε σε σχέση; Μια παθιασμένη συζήτηση ανάβει το πάθος στη σχέση σας αλλά μπορεί και να επιτεθείτε στον αγαπημένο σας εξαιτίας της ζήλιας σας ή για λόγους οικονομικούς. Η διάθεσή σας γίνεται αυθόρμητη και ζωντανή, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό στον Κριό.Έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, ιδιαίτερα με τον αγαπημένο σας ή ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Απολαύστε την παρέα όλων αυτών των ατόμων που σας προσεγγίζουν, ενώ μπορεί ακόμα να βρείτε ένα νέο συνεργάτη ή να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσω ενός φίλου ή του διαδικτύου. Όποια και αν είναι η περίπτωση, έχετε τη διάθεση να είστε με τους ανθρώπους. Δεν περνάτε απαρατήρητοι!

ΙΧΘΥΣ
Οι εκπλήξεις είναι σέξι, έτσι κάντε κάτι διαφορετικό με την αγάπη σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο ερωτικός Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ξεφύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας και κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Σκεφτείτε: αφήστε ένα σέξι μήνυμα, κλείστε ένα τραπέζι για δύο σε ένα μέρος που ξέρετε ότι τον/την ενθουσιάζει. Εάν καταλήξετε να μείνετε στο σπίτι σας, κλείστε την τηλεόραση και ταρακουνήστε τα πράγματα,ενεργοποιώντας την έμφυτη φαντασία σας και την έμπνευσή σας. Αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του αγαπημένου σας, δεν χρειάζεται να εκλιπαρείτε, αλλάξτε το σενάριο. Διασκεδάστε με τους φίλους σας, είναι ένας τρόπος να υπενθυμίσετε στην αγάπη σας ότι έχετε κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας. Συμβουλή: Όσο και να θέλετε να έχετε μια χαλαρή και ήρεμη ατμόσφαιρα με το σύντροφό σας ή ένα συνεργάτη σας, κάποιες ανεξέλεγκτες συγκρούσεις θα μπορούσαν να εμφανιστούν από το πουθενά. Ίσως υπάρχει μια κατάσταση που την αναλύετε συνεχώς στο μυαλό σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο χρειάζεται την προσοχή και τη βοήθειά σας κι αυτό ματαιώνει τα σχέδια με τον αγαπημένο σας. Ή ίσως αλλάξει το πρόγραμμα στην εργασία σας, κι εσείς είστε αναγκασμένοι να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της τάξης και της απόδοσης, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τονεπαναστατικό Ουρανό στον Κριό, σας βάζει σε οργανωτικό ρόλο, ίσως αποφασίσετε να καθαρίσετε το σπίτι σας και το γραφείο σας ή να αναμορφώσετε το καθημερινό πρόγραμμά σας, κάνοντας κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά σας. Πηγαίνετε εκεί όπου οι άνεμοι της αλλαγής σας πάνε, καθώς αυτός ο φρέσκος αέρας στο καθημερινό περιβάλλον σας είναι αναγκαίος για την ευεξία σας, είναι μια βαθύτερη, υπαρξιακή ανάγκη σας.Ανοίξτε τα παράθυρα… ήρθε η ώρα να αφήσετε λίγο καθαρό αέρα να μπειμέσα!

Keywords
αστρα, αρης, βγείτε, εισιτήρια, σπιθα, δραμα, πηγαίνετε, πιείτε, espresso, νέα, δραση, φως, επιρροή, σφαιρα, μυστήριο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, διακοπες ρευματος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, δεη διακοπες ρευματος, αξια, απολυσεις στο δημοσιο, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, βγείτε, αυτοκινητο, αφροδιτη, γνωση, δουλεια, εγκυμοσυνη, εγκεφαλικο, εργασια, ηγετης, θεμα, καθημερινη, ονειρα, ονειρο, προγραμμα, σφαιρα, τηλεοραση, φιλια, φυσικη, φως, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγορα, αγχος, απλα, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δευτερο, δυναμη, δειτε, δηλωση, δοξα, δικτυο, δολωμα, εγχειρημα, ευκαιρια, υπαρχει, ειρηνη, εισιτήρια, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ευεξια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, θετικη ενεργεια, οικο, ισορροπια, κυμα, κυνηγι, κλιμα, λεπτομερειες, λογια, μακρια, ματια, μεχρι το πρωι, μηνυματα, μυστήριο, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυθιστορημα, ντροπη, ξενοδοχειο, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ορια, παθος, περιβαλλον, πιείτε, πιθανοτητες, πορτα, πρωι, ψυχη, ρευμα, ρολο, σεναριο, σεξουαλικοτητα, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, τολμη, των ακρων, φαντασια, χερι, χαος, αφεντικο, αγνωστο, ασφαλεια, βηματα, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, καρδια, οψεις, οργη, πωληση, ταξιδι, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα