Τι προβλέπουν τα άστρα από 17.8-22.8.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.
ΚΡΙΟΣ
Τα δημιουργικά ταλέντα σας είναι σε πλήρη ισχύ χάρη στην ανάδρομη Αφροδίτη στο δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό. Μπορείτε να δημιουργήσετε απίστευτα πράγματα και να κάνετε

εντύπωση. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να επιτύχετε αν συνενώσετε τις δυνάμεις σας με παρόμοια μυαλά, άτομα που δεν φοβούνται να ρισκάρουν στη ζωή. Ίσως ήδη να έχετε βρει κάποιους εντυπωσιακούς και καινοτόμους στοχαστές, αλλά αν όχι, ξεκινήστε μια on – line έρευνα, θα βρείτε τους σωστούς ανθρώπους. Στο μέτωπο της αγάπης, αυτή η όψη σας εμπνέει με κάποιες αντισυμβατικές και πρωτότυπες ιδέες για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, ίσως μια έκπληξη στο αντικείμενο του πόθουσας. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας υπενθυμίζει ότι η ρουτίνα είναι δολοφόνος της αγάπης, έτσι, εντελώς απρόσμενα διοργανώστε μια εντελώς διαφορετική νύχτα που ανοίγει νέους ορίζοντες και για τους δυο σας. Αν δεν υπάρχει ρίσκο, δεν υπάρχει και κανένα κέρδος.
Ο Ήλιος επίσης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας βάζει σε προβληματισμό: Πόσο αυθεντική και σταθερή είναι η σχέση σας; Θα εκπληρωθούν οι υποσχέσεις αγάπης; Τώρα είναι η ώρα να μάθετε την αλήθεια. Καλές είναι η διασκέδαση και οι ονειροπολήσεις σας αλλά ακόμα καλύτερα αν ξέρετε τις προθέσεις του αγαπημένου σας, δεν θέλετε άλλωστε να χάνετε χρόνο. Ίσως πάλι ήρθε η ώρα να εκφράσετε τα αληθινά συναισθήματά σας. Ή, εάν το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι πραγματικά η αδελφή ψυχή σας (ή μη διαθέσιμος/η), να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθετε συναισθηματικά καταβεβλημένοι; Μπορεί να αισθάνεστε υποτονικά ή ακόμα και να νιώθετε αντιφατικά συναισθήματα καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον ειλικρινή Ουρανό, μειώνει τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Η υποτονική σας διάθεση σας ωθεί στον καναπέ, να κάνετε κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σας στην ηρεμία του σπιτιού σας. Επίσης, σας προειδοποιεί να κρατήσετε τις συναισθηματικές εξάρσεις σας υπό έλεγχο. Όσο και αν θέλετε να αποδείξετε την αφοσίωσή σας σε ένα φίλο ή ακόμα και στον αγαπημένο σας, μη βάζετε κατά μέρος τον εαυτό σας, αυτό θα σας επιφέρει συναισθηματική εξουθένωση. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους για το τι μπορείτε να αντέξετε πραγματικά. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς παρά να υπόσχεστε κάτι που αργότερα ίσως να μην μπορέσετε να προσφέρετε. Υπό την επίδραση αυτής της κοσμικής όψης,ακόμη και μια ελάχιστη απόδειξη της αφοσίωσής σας θα σας εκνευρίσει.
Ο Ήλιος, επίσης, στον τέταρτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας κάνει να αναζητάτε το δικό σας προσωπικό χώρο, είστε πιο πρακτικοί με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, ίσως και να σκεφτείτε κάποιες αισθητικές αλλαγές στο σπίτι σας που εξυπηρετούν ένα λειτουργικό σκοπό. Η ομορφιά και η λειτουργικότητα δεν αποκλείουν το ένα το άλλο,αλλά αν έχετε πρόβλημα με τους συγκατοίκους σας λόγω διάστασης ιδεών, καλύτερα να αναβάλετε την ανακαίνιση για το φθινόπωρο. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα και ίσως τελικά απογοητευτείτε

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Το ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ της ανάδρομης Αφροδίτης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, με τον καινοτόμο Ουρανό, ταρακουνά την καθημερινή ρουτίνα σας και φέρνει νέες ευκαιρίες στον κόσμο σας. Δοκιμάστε κάτι έξω από τα συνηθισμένα.Απολαύστε τον πρωινό καφέ σας σε ένα διαφορετικό μέρος και φροντίστε να μην τρέχετε σαν τρελοί για όλα τα θελήματα. Πηγαίνετε σε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη ή μιλήστε με έναν παλιό φίλο που έχετε να δείτε καιρό. Επισκεφθείτε μια έκθεση ή δείτε την αγαπημένη σας ταινία για δεύτερη φορά. Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη, έτσι μπορείτε ακόμη και να ξεσηκώσετε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι όλο αυτιά!
Το τετράγωνο του Ήλιου επίσης στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας με το σοβαρό Κρόνο, σας υπενθυμίζει ότι οι πραγματικές φιλίες είναι χτισμένες σε κάτι πολύ περισσότερο από τη διασκέδαση και τη χαλαρή επικοινωνία.Σίγουρα αυτό κατά βάθος το ξέρετε, αλλά σκεφτείτε: ο κοινωνικός σας κύκλος περιλαμβάνει άτομα με τα οποία συμβαδίζουν οι ιδέες σας; Έχετε τα ίδια γούστα; Ο μεγάλος δάσκαλος, ο Κρόνος, σας παροτρύνει να μη βιαστείστε να δημιουργήσετε νέες φιλίες αλλά να κινηθείτε αργά. Μπορεί να δώσετε σε κάποιον πλήρη πρόσβαση στη ζωή σας, μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε αργότερα ότι είχε ιδιοτελή κίνητρα. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σιγά-σιγά και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, με την πάροδο του χρόνου θα καταλάβετε ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πού και πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας; Το ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ της ανάδρομης Αφροδίτης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, με τον Ουρανό, σας κάνει μια κλήση αφύπνισης σχετικά με την ισχυρή δύναμη του χρήματος. Αν θέλετε να έχετε οικονομική αφθονία, να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να συμβεί όταν σπαταλάτε άσκοπα τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Αυτή η κοσμική όψη σας παροτρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τα οικονομικά σας. Επανεκτιμήστε τις τρέχουσες δαπάνες σας, σκεφτείτε αν πρέπει να προσεγγίσετε το αφεντικό σας για αύξηση ή εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο που αργότερα θα αυξήσει το μισθό σας. Επίσης, εστιάστε στην κοινωνική δικτύωση, ίσως βρεθείτε με ελίτ κόσμο ή θα μπορούσε να σας παρουσιαστεί μια συναρπαστική ευκαιρία να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Μπορεί, στην καλύτερη περίπτωση, να επιλέξετε να δωρίσετε ένα μέρος από τα κέρδη σας σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να βοηθήσετε οικονομικά τους φίλους σας ή να λάβετε ένα ποσό που σας χρωστούσαν.
Το τετράγωνο του Ήλιου επίσης στο δεύτερο οίκο σας με τον Κρόνο, σας υπενθυμίζει ότι η ποιότητα είναι καλύτερη έναντι της ποσότητας. Μπορεί να σας αποσπαστεί η προσοχή από ένα φανταχτερό αντικείμενο ή απλά να ξοδέψετε χρήματα για τη στιγμιαία ικανοποίησή σας. Αλλά ο Κρόνος συνιστά λογική στη ζώνη των οικονομικών σας και σας ζητά να επενδύσετε τα μετρητά σας σε αντικείμενα που είναι διαχρονικά και έχουν αντοχή στο χρόνο. Επενδύστε σε αντικείμενα που δεν θα βγουν ποτέ έξω από τη μόδα και τα οποία είναι χρήσιμα. Αν κάνετε μια παρορμητική αγορά χωρίς να εστιαστείτε σε μακροπρόθεσμα οφέλη, μπορεί και να μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ
Ταρακουνήστε τα πράγματα! Το ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Ουρανό, σας κάνει άρχοντα του σύμπαντος και σας ζητά να διασκεδάσετε και να ζήσετε τη ζωή. Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, σκεφτείτε και ενεργείστε με διαφορετικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα, αλλά δεν πρέπει να φοβάστε να προκαλέσετε μερικές …μικρές σεισμικές δονήσεις. Εμπνεύστε τους γύρω σας και τηλεφωνήστε σε έναν παλιό φίλο ή συνάδελφο να βρεθείτε, ιδιαίτερα αν έχει περάσει πολύς καιρός.Συμβουλή: η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας βάζει στο προσκήνιο για να πάρετε τη μερίδα του λέοντος αλλά σε ανάδρομη πορεία, φροντίστε να μη τα θέλετε όλα για τον εαυτό σας, διερευνήστε σε βάθος τις νέες γνωριμίες σας και ακούστε τις απόψεις του αγαπημένου σας και των άλλων ανθρώπων.
Αν κάνετε ένα βήμα πίσω και υπολογίσετε τους άλλους, θα λάμπετε σαν διαμάντι. Επιδείξτε τις ικανότητές σας, προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας και συναναστραφείτε άτομα που δεν έχουν προκαταλήψεις ούτε για σας, ούτε για την εργασία σας. Εάν έχετε ήδη κρύψει κάποια πράγματα στη σχέση σας, το τετράγωνο του Ήλιου επίσης στο ζώδιό σας με τον Κρόνο, σας υπενθυμίζει ότι αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της σχέσης σας. Μην πανικοβάλλεστε αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας, δεν σας χωρίζουν, αντίθετα σας συμπληρώνουν. Ο Κρόνος απαιτεί να μιλήσετε ξεκάθαρα και να πείτε την αλήθεια. Μόλις ξεκινήσετε τη συζήτηση και τραβήξετε το πέπλο της αμφιβολίας, θα ενδυναμώσει η σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε υπεύθυνοι και εξυπηρετικοί από τη φύση σας αλλά τώρα κάνετε μεταβολή καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στον πνευματικό και θολό δωδέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον τολμηρό και επαναστατικό Ουρανό, σας βοηθά να αλλάξετε ταχύτητες. Αν και μπορεί να αισθάνεστε λίγο αγανακτισμένοι που κάποιες φορές γίνεστε θύμα ή μεταφέρετε εσείς όλο το φορτίο των αγαπημένων σας προσώπων, μην αντιδράτε με θυμό.Απλά κάντε γνωστά στους άλλους τα όριά σας και τα αιτήματά σας και θα είστε κάτι περισσότερο από ευτυχισμένοι. Στόχος σας πρέπει να είναι να μην επιτρέψετε στους άλλους να σας ποδοπατούν. Συμβουλή: Εάν η κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ, κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε το εν λόγω πρόσωπο να λειτουργήσει μόνο του. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθει τα καρμικά του μαθήματα.
Καθώς ο Ήλιος βρίσκεται επίσης στο δωδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, κάποια άτομα απευθύνονται σε σας για να σας πουν εκτενώς την ιστορία τους. Μπορεί να έχετε την υπομονή να τους ακούσετε, αλλά αυτό ίσως σας κουράσει ή ακόμα να σας δημιουργήσει κατάθλιψη. Αποστασιοποιηθείτε από άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας και σκοπός τους είναι να επωφεληθούν από τη γενναιόδωρη καρδιά σας. Η έμφυτη εξυπηρετική και συμπονετική φύση σας προσελκύει εύκολα τις πληγωμένες ψυχές αλλά η συναναστροφή μαζί τους θα μπορούσε να χαλάσει ολόκληρη την ημέρα σας. Προτείνετε λύσεις και προσφέρετε λίγα λόγια ενθάρρυνσης, αλλά αφήστε τους να δουν τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής.

ΖΥΓΟΣ
Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τα πράγματα, να κάνετε κάτι διαφορετικό καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό, φέρνει μια πνοή αλλαγής στην κοινωνική σας ζωή, θέλετε να ασχοληθείτε με διαφορετικές από τις συνήθεις δραστηριότητές σας ενώ παράλληλα νιώθετε την επιθυμία να βοηθήσετε τους άλλους να περιηγηθούν μέσα από τις Συμπληγάδες με επιτυχία. Μοιραστείτε τις πρωτότυπες και τολμηρές ιδέες σας,παρουσιάστε ένα διαφορετικό προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στους γύρω σας. Μπορεί και να αλλάξουν οι απόψεις σας για ένα φίλο σας ή μια ομάδα ριζικά ή ακόμα και να απομακρυνθείτε από κάποιες φιλίες σας.
Συμβουλή: σκεφτείτε δύο φορές σε σχέση με το τι μοιράζεστε με τον κόσμο, είτε πρόσωπο με πρόσωπο είτε στο διαδίκτυο. Ίσως μετανιώσετε αργότερα για τη συμπεριφορά σας ή επειδή χρησιμοποιήσατε το…κομπόδεμά σας για να κάνετε μια ακριβή και μη αναστρέψιμη on-lineαγορά. Ο Ήλιος βρίσκεται επίσης στον ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, και σας καλεί να συνειδητοποιήσετε ότι κανείς δεν πρόκειται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι οι φιλίες θέλουν χρόνο για να ανθίσουν ή αντίθετα ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιες που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους ή έχουν ιδιοτελείς σκοπούς. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός σας παροτρύνει να είστε σοβαροί και υπεύθυνοι όταν μοιράζεστε τις ιδέες σας και προβάλετε στο διαδίκτυο την εικόνα σας. Θυμηθείτε: ο τρόπος που προβάλλεστε, προσελκύει και τα ανάλογα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πώς ορίζετε εσείς την επιτυχία; Ως φιλόδοξο ζώδιο αλλά και με επιθυμία για χρήμα και δύναμη, δεν περιορίζετε τις φιλοδοξίες σας στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της σκάλας της επιτυχίας αλλά και με το ποσό των χρημάτων που έχετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό, σας χαρίζει τολμηρές και μπροστά από την εποχή τους ιδέες για να πάτε μπροστά στην καριέρα σας. Εκσυγχρονίζετε την εργασία σας, ανοίγοντας την πόρτα σε νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν παρόμοιες απόψεις με τις δικές σας. Μια ιδέα σας η οποία φαίνεται να είναι φαινομενικά αδύνατη να γίνει πραγματικότητα, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν συνεργαστείτε με τους σωστούς ανθρώπους.
Από μια πνευματική πλευρά, μπορεί να γίνετε πιο αλτρουιστές στην εργασία σας, είτε με την προσφορά εθελοντικής και ανιδιοτελούς εργασίας είτε δωρίζοντας κάποια από τα κέρδη της επιχείρησής σας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή σε άτομα που έχουν ανάγκη. Να ξέρετε ότι η γενναιοδωρία θα σας ανταμειφθεί. Ο Ήλιος επίσης στο δέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας καλεί να αγωνιστείτε προκειμένου να έχετε κύρος και αναγνώριση στη σταδιοδρομία σας. Καταβάλλετε προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους σας., για να δημιουργήσετε το δικό σας όραμα. Επιλέξτε εξονυχιστικά και με περίσκεψη τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστείτε. Προσελκύετε πολλά υποσχόμενες νέες συνεργασίες αλλά ποιές από αυτές θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρεθείτε με θετικούς και δυναμικούς ανθρώπους, άτομα τα οποία αποδέχονται τις φιλελεύθερες πεποιθήσεις σας και το περιπετειώδες πνεύμα σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον φιλελεύθερο Ουρανό, σας ωθεί να απομακρυνθείτε από άτομα τα οποία σας κάνουν συνεχώς παράπονα ή επιπλήξεις και να αναζητήσετε ψυχές που μπορούν να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή. Δεν θέλετε τώρα άτομα που σας ρίχνουν προς τα κάτω ή λειτουργούν ως θύματα. Δεν θα ήταν κακό επίσης να ασχοληθείτε με μια παλιά γνώση την οποία είχατε εγκαταλείψει ή να επισκεφτείτε μακρινά μέρη τα οποία έχετε ήδη επισκεφθεί. Εάν είστε κολλημένοι στο σπίτι σας, δείτε τη δική σας πόλη μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.
Βγείτε έξω σε αναζήτηση νέων εμπειριών, αναζητήστε παλιούς φίλους που ζουν χιλιόμετρα μακριά σας και προσθέστε μερικά νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ίσως ένα συνάδελφο, γείτονα ή ακόμα και κάποιον που συναντηθήκατε μόνο μία φορά, αλλά αισθανθήκατε μια ισχυρή έλξη. Ο Ήλιος επίσης στον ένατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον σοβαρό Κρόνο, σας καλεί να αποδεχτείτε την πραγματικότητα της ζωής και σας βοηθά να αγκαλιάσετε την αλήθεια. Μήπως αισθάνεστε ότι σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανέφικτα όνειρα και σχέδια; Μη δείχνετε αδιαφορία στα συναισθήματά σας και αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας. Η αιτία της θλίψης σας θα μπορούσε να πηγάζει από μια αγάπη που βρίσκεται μακριά σας ή μελλοντικά σχέδια που δεν υλοποιούνται ή δεν εναρμονίζονται με τη δική σας φιλοσοφία ζωής.Καλύτερα να προχωρήσετε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύναμη, πάθος και οικονομική ευημερία σας χαρίζει η ανάδρομη Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών, και σε τρίγωνο με τον οραματιστή Ουρανό. Σας προτρέπει να πάρετε το τιμόνι της ζωής αλλά και να αποβάλετε τυχόν ανησυχίες σας για τη σχέση σας ή ότι κάποιοι δεν σας αποδέχονται ως ηγέτη. Μήπως ζητήματα εμπιστοσύνης στη σχέση σας κλονίζουν τη σταθερότητά της; Ενώ είναι ανθρώπινο να αμφιβάλλετε, δείτε το ως πρόκληση για να αντιμετωπίσετε την αβεβαιότητά σας και τις ανασφάλειές σας. Νιώστε το φόβο και τις ενοχές σας, ούτως ή άλλως σε όλους μας υπάρχουν. Παράλληλα, το σύμπαν θα μπορούσε να σας αποκαλύψει μια συναρπαστική επενδυτική ευκαιρία. Αν έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας ένα επιχειρηματικό σχέδιο, κάποιος μπορεί να έρθει για οικονομική στήριξη.
Να είστε έξυπνοι, φροντίστε να κοινωνικοποιηθείτε. Ίσως συναντήσετε κάποιον που έχει αρκετά χρήματα ή ενδιαφέρουσες ιδέες. Θα πρέπει όμως να ερευνήσετε σε βάθος και να μη βιαστείτε ή παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και τις υποσχέσεις. Με τον Ήλιο επίσης στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας και σε τετράγωνο με το σοβαρό Κρόνο, είστε αποφασισμένοι να έχετε την αμέριστη προσοχή κάποιου/ας. Απολαύστε παθιασμένες ερωτικές στιγμές σε ένα σικ ξενοδοχείο ή υπό το φως των κεριών αλλά προσοχή: δεν είναι όλες οι σχέσεις οι σωστές επιλογές. Αλλά με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο, θα είναι ευκολότερο να εντοπίσετε τα ασταθή άτομα ή αυτούς που σας πλησιάζουν για ιδιοτελείς σκοπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σύμπαν στήνει ένα ξέφρενο ερωτικό χορό και σας παρασύρει σε μαγικές καλοκαιρινές βραδιές καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό. Είτε πρόκειται για την ερωτική είτε για την επαγγελματική σας ζωή, ζείτε νέες εμπειρίες, αλλά είναι στο χέρι σας να κάνετε τις σωστές επιλογές. Ξέρετε πολύ καλά ότι κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, είναι βαρετό και ανιαρό. Απελευθερώστε λοιπόν τον εαυτό σας από ό, τι σας καταπιέζει και βγάλτε τις παρωπίδες. Αφήστε το σύντροφό σας να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του, αντί να οπισθοχωρείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη στη σχέση σας.
Είστε μόνοι; Μια ξαφνική νέα γνωριμία ή ακόμα και η απρόβλεπτη επιστροφή μιας παλιάς αγάπης, σας κάνουν να νιώθετε μια ακαταμάχητη έλξη, η χημεία είναι προφανής και μεθυστική. Απλά να είστε προσεκτικοί:Δεν θα έχετε και την καλύτερη κρίση και ίσως συγχέετε ένα περιστασιακό ειδύλλιο με κάτι πιο σοβαρό. Φροντίστε να δείτε την πραγματικότητα πριν είναι αργά. Σε αυτό σας βοηθά το τετράγωνο του Ήλιου επίσης στον έβδομο σας με το σοβαρό Κρόνο, το οποίο σας προτρέπει να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας της ερωτικής σας ζωής, συνειδητοποιείτε την αλήθεια σε κάποιες καταστάσεις. Θέλετε πραγματικά να χάσετε εβδομάδες,μήνες ή ακόμη και χρόνια από τη ζωή σας, περιμένοντας κάποιον/α που δεν είναι διαθέσιμος/η; Απεμπλακείτε από το αδιέξοδο και ψάξτε κάποιον που θέλει πραγματικά να είναι σε σταθερή σχέση.

ΙΧΘΥΣ
Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στην εργασία σας; Ανοίγει το μυαλό σας με το ευοίωνο τρίγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, με τον πλανήτη των αλλαγών, τον Ουρανό, το οποίο σας εμπνέει να δείτε την εργασία και την καθημερινότητά σας κάτω από μια νέα προοπτική. Η εργασία δεν μπορεί να είναι όλος ο κόσμος σας, κάντε κάτι για να έχει περισσότερο νόημα η ζωή σας. Ξεσηκώστε τους συναδέλφους σας ή ακόμη και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για μια βόλτα στην παραλία ή για διασκεδαστικές καλοκαιρινές νύχτες. Μην τρέχετε εσείς για όλες τις υποχρεώσεις και συνειδητοποιήστε ότι πρέπει να έχετε ελεύθερο χρόνο προκειμένου να αναζωογονηθεί το μυαλό και το σώμα σας.
Εάν δεν αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να βγείτε το βράδυ με τους φίλους σας, μην πιέζετε τον εαυτό σας να συμμετάσχετε. Παράλληλα, το σύμπαν σας παροτρύνει να κάνετε οτιδήποτε για να ανακτήσετε τη ζωτικότητά σας και την ευεξία σας. Πόσο ισορροπημένη είναι η διατροφή σας; Αφήστε στην άκρη τα σνακ που σας παρέχουν άχρηστες θερμίδες και εμπλουτίστε τη διατροφή σας με θρεπτικά τρόφιμα. Ο Ήλιος επίσης στον έκτο οίκο σας και σε τετράγωνο με το σοβαρό Κρόνο, απαιτεί περισσότερη οργάνωση και τάξη για να έχετε παραγωγικότητα στην εργασία σας. Σας συνιστά να είστε πρακτικοί και να βάλετε σύστημα και λογική. Είτε σχεδιάζετε ένα νέο έργο μια παρουσίαση είτε συντάσσετε ένα σημαντικό e – mail, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, ζητήστε βοήθεια, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Keywords
αστρα, εν λόγω, το φως, ισχύ, πηγαίνετε, καιρος, αγανακτισμενοι, προσφορες, βγείτε, νέα, φως, σνακ, mail, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, η ζωη, ξανα, αποτελεσματα, βγείτε, αφροδιτη, βημα, γνωση, διατροφη, εργασια, θερμιδες, καθημερινη, καριερα, καταθλιψη, μοδα, ομορφια, ονειρα, οριζοντες, οψη, σνακ, φως, χημεια, ωρα, mail, αγαπη, αγορα, αδιαφορια, αυξηση, απιστευτα, απλα, αφθονια, αφοσίωση, πηγαίνετε, εβδομαδες, βοηθεια, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινει, γειτονα, γνωριμια, δασκαλος, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, διαδικτυο, δικτυα, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, ειρηνη, εκθεση, ελξη, εβδομαδα, ενεργεια, εν λόγω, επικοινωνια, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ερευνα, ευεξια, ευημερια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, ηλιος, υπομονη, ηρεμια, θολο, εικονα, οικο, κυκλος, κρονος, λογια, μακρια, ματια, μηνες, μπορειτε, μυαλο, νυχτα, νοημα, ξενοδοχειο, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, ορια, οραμα, παθος, παρουσιαση, ποιοτητα, πνοη, πορτα, πρωινο, ψυχη, ρισκο, σιγουρα, συζητηση, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, τετραγωνο, το φως, ισχύ, φυση, φθινοπωρο, φορα, χερι, χρημα, αφεντικο, ειλικρινεις, γινετε, ιδιαιτερα, κληση, καρδια, μια ματια, μια φορα, μπροστα, μυαλα, οψεις, υγειας, χερια, ψυχες
Τυχαία Θέματα