Τι προβλέπουν τα άστρα από 16.11 έως 22.11.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Πείτε την αλήθεια! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, βρίσκεται στον ειλικρινή ένατο οίκο σας και σας βοηθά να εκδηλώσετε με λόγια ό, τι νιώθετε στην καρδιά σας και το μυαλό σας, αλλά μην ξεχάσετε στις συνομιλίες σας τη διπλωματία και αποφύγετε την έπαρση. Καθώς ο ένατος οίκος

κυβερνά τις διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, θα μπορούσατε να συναντήσετε συναρπαστικά νέα άτομα που προέρχονται από διαφορετική χώρα από τη δική σας ή έχουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο.Μπορεί και να θελήσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας μέσω ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου ή μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα. Συμβουλή: Μην κάνετε τον ήρωα όταν οι άλλοι σας προκαλούν και μη βγαίνετε στην επίθεση.
Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας φέρνει αντιμέτωπους με ανθρώπους που σας προκαλούν και εσείς ενεργείτε ενστικτωδώς, επιδεικνύοντας τη δύναμή σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε πόλεμο, δημιουργείτε δράμα και δεν σταματάτε! Μήπως κατά βάθος πίσω από αυτή τη συμπεριφορά αναζητάτε την προσοχή και την αποδοχή των αγαπημένων σας; Η πρόκλησή σας είναι να σταματήσετε να δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης, είναι προς το συμφέρον σας να μην επιτρέπετε στους άλλους να σας εξουσιάζουν και να σας ελέγχουν (ή το αντίστροφο). Μπορεί τώρα να περιβάλλεστε από άτομα τα οποία απομυζούν την ενέργειά σας ή έχουν απώτερα κίνητρα. Απομακρυνθείτε από αυτούς, αν θέλετε να έχετε την ψυχική ηρεμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε εκφραστικοί και ερωτικοί, καθώς ο Ερμής κινείται στον σεξουαλικό όγδοο οίκο σας, είστε η σειρήνα που μαγεύει με το λάγνο τραγούδι της. Προσέξτε όμως πως θα τραγουδήσετε αυτή τη μελωδία, αυτή η διέλευση είναι πολύ έντονη και μπορεί να σας φέρει τα καλύτερα ή τα χειρότερα. Η σαγηνευτική γοητεία σας προσελκύει πολλούς θαυμαστές και εσείς δελεάζεστε από τα μυστηριώδη και παθιασμένα λόγια τους, αλλά θα πρέπει να είστε απαιτητικοί στις επιλογές σας και τις ερωτοτροπίες σας. Ο …πειρασμός είναι ισχυρός, και ορισμένες γνωριμίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε επικίνδυνα εδάφη ή ακόμα και να είναι και βασανιστικές.Κάντε επιλογές που συνηχούν με τα υψηλότερα ιδανικά σας, προκειμένου να νιώσετε την ασφάλεια που τόσο ποθείτε. Είστε σε σχέση; Ο δεσμός σας θα ενισχυθεί κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, μόνο αν είστε πρόθυμοι να προσπαθήσετε να περάσετε από τις Συμπληγάδες. Η σωστή και εις βάθος επικοινωνία είναι το κλειδί της ευτυχίας σας. Δείτε σε βάθος τον εαυτό σας, τι κάνετε για την ευεξία σας;
Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας προειδοποιεί να μην πάτε ενάντια στα όριά σας και τις αντοχές σας. Όταν είστε πνιγμένοι στις υποχρεώσεις σας και νιώθετε ψυχική και σωματική καταπόνηση, ακούστε το σώμα σας, διαφορετικά θα πληρώσετε το τίμημα. Αισθάνεστε την ανάγκη να γίνετε φιλάνθρωποι; Να είστε προσεκτικοί σε ποιούς θα προσφέρετε μια χείρα βοηθείας, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται πολύ περισσότερο χρόνο και ενέργεια από ό, τι αναμενόταν. Είστε δοτικοί αλλά δεν χρειάζεται να είστε γενναιόδωροι εις βάρος του εαυτού σας. Ίσως τώρα καταλήξετε να βοηθήσετε άτομα που απλά δεν εκτιμούν τις προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να θέλετε να είστε ελεύθερο πουλί αλλά κατά βάθος ξέρετε ότι χρειάζονται δύο για να μοιραστούν τα βάρη της ζωής. Ο κυβερνήτης σας, ο εκφραστικός Ερμής, εγκαθίσταται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και είτε πρόκειται για μια προσωπική είτε για μια επαγγελματική σχέση, οι συνομιλίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι πιο επίσημο. Είστε σε σχέση; Ο αγγελιοφόρος των θεών σας ζητά να ξεκινήσετε σημαντικές συνομιλίες, επιλύοντας μια συνεχιζόμενη σύγκρουση με τη δημιουργία συναρπαστικών σχεδίων για το κοινό μέλλον σας. Είστε μόνοι; Τι θα λέγατε να φλερτάρετε οn-line ή ακόμα και με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου; Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετ εκαλά!
Το τεταμένο τετράγωνο της Αφροδίτης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας με τον ισχυρό Πλούτωνα θα μπορούσε να ταράξει σοβαρά το πλοίο της αγάπης, γι’ αυτό προσέξτε μην πνιγείτε! Μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα θα μπορούσε να προκύψει με τον αγαπημένο σας, γίνεστε ο/η βασιλιάς/ βασίλισσα του δράματος, κανείς σας δεν θέλει να οπισθοχωρήσει, ο ένας επιδιώκει να ελέγξει τον άλλον και να τον εξουσιάσει. Σίγουρα όλα αυτά απειλούν να χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τις καταστάσεις; Ενεργοποιείστε το έμφυτο χιούμορ σας και μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός έξυπνου σχόλιου ή ακόμα και αστείου. Απλά κρατήστε τις επιθετικές παρατηρήσεις σας για τον εαυτό σας. Αν είστε μόνοι, μια πλατωνική φιλία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια παθιασμένη και δυναμική σχέση. Συμβουλή: έχετε ανοιχτό μυαλό και μην παρασύρεστε από τα πάθη σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γίνεστε αναλυτικοί και είστε προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια, καθώς ο Ερμής κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, ο οποίος σας ζητά να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές. Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, βάλτε περισσότερη κίνηση στη ζωή σας, κατεβάστε χρήσιμες εφαρμογές για την υγεία και την ευεξία. Ο προϋπολογισμός σας αξίζει επίσης κάποια προσοχή, έτσι σκεφτείτε ποια έξοδα μπορείτε να περιορίσετε ή να εξαλείψετε. Στο μέτωπο της εργασίας, ο Ερμής θα μπορούσε να σας προσφέρει μια δελεαστική ευκαιρία, αλλά πείτε «ναι» μόνο αν πρόκειται να σας ωφελήσει, διατηρώντας τον πολυπόθητο προσωπικό χρόνο σας. Εάν νιώθετε πνιγμένοι από τις υποχρεώσεις στην εργασία σας, σκεφτείτε ότι έχετε πολλούς πρόθυμους και ικανούς ανθρώπους γύρω σας. Δεν υπάρχει καμία ντροπή να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Καλέστε βοήθεια και υποστήριξη.
Συγκρούσεις στο σπίτι σας ή με την οικογένειά σας δημιουργεί η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ελεγκτικές και εξουσιαστικές ενέργειες δημιουργούν ακόμα και δράμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ένα μέλος της οικογένειάς σας διαμαρτύρεται, ίσως επειδή νιώθει παραμελημένο ή δεν του δίνετε σημασία. Ή βρίσκεστε σε μια συγκρουσιακή και έκρυθμη συναισθηματικά ατμόσφαιρα και σας είναι αδύνατο, όσο κι αν το θέλετε, να γίνετε ο μεσολαβητής. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποστασιοποιηθείτε από την οποιαδήποτε ένταση. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο πρόσωπο του οποίου οι απαιτήσεις ίσως είναι ένα μικρό τεστ της πίστης σας, έτσι παίξτε σωστά τα χαρτιά σας.

ΛΕΩΝ

Εκφραστείτε ερωτικά! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κινείται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και για τις επόμενες εβδομάδες φέρνει στην επιφάνεια τη χαρούμενη πλευρά σας και ενισχύει την ερωτική σας διάθεση.Τα έξυπνα πειράγματά σας δεν περνούν απαρατήρητα, οι ιδέες σας πετούν στα ουράνια! Ο ερωτισμός σας προσελκύει πολλούς μνηστήρες γύρω σας και πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα μπορούσατε να ερωτευτείτε, αλλά μην αποθαρρυνθείτε αν τώρα η σχέση κυμανθεί σε πλατωνικό επίπεδο. Το καλύτερο; Λαμβάνετε επάξια αναγνώριση και δημόσιους επαίνους για τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Αναλώστε την ενέργειά σας σε ένα έργο και μοιραστείτε το με όλον τον κόσμο, δεν αποκλείεται αυτό να φτάσει πολύ μακριά!
Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας ζητά να σκεφτείτε πριν μιλήσετε, διαφορετικά θα προκαλέσετε περισσότερα προβλήματα από ό, τι χρειάζεται. Βέβαια, ίσως να αισθάνεστε παθιασμένοι με ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά η αλαζονεία και η επιβολή των απόψεών σας θα μπορούσαν να κάνουν κακό σε μια σημαντική σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε από τις επιπλήξεις και τις εγωιστικές δηλώσεις. Εφαρμόστε την ίδια λογική όταν επικοινωνείτε στα social media. Αν χρειαστεί να εκτονώσετε το θυμό σας, μην το κάνετε δημόσια. Με τον αινιγματικό Πλούτωνα, τα πραγματικά κίνητρα των ανθρώπων που συναντάτε τώρα μπορεί να είναι δυσδιάκριτα. Δώστε προσοχή στα μηνύματα που μεταφέρονται μέσω της γλώσσας του σώματος. Αν οι μη λεκτικές νύξεις δεν συμφωνούν με τα λόγια τους, μην τους εμπιστεύεστε και φροντίστε να μάθετε την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περάστε το χρόνο σας συζητώντας με την οικογένειά σας, είναι το αίτημα του Ερμή που κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Ενώ κοινωνικά μπορεί να είστε αρκετά απασχολημένοι, βρείτε χρόνο για να συνδεθείτε πιο βαθιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά με τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή μια γυναίκα θα μπορούσε να σας προσφέρει ανεκτίμητη καθοδήγηση. Είστε τώρα πιο νωχελικοί και αναζητάτε να συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα συναισθηματικά. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι στο σπίτι όλοι μαζί, οπότε γιατί να μην καλέσετε τους αγαπημένους σας για δείπνο; Σκεφτείτε πολύ καλά προτού χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα!
Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αυξάνει την καταναλωτική μανία σας και σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όταν πρόκειται να ξοδέψετε για την καλοπέρασή σας ή για πολυτέλειες. Ενώ μπορεί να θέλετε να προσθέσετε μερικά νέα κομμάτια στην ντουλάπα σας ή να αγοράσετε νέα έπιπλα για το σπίτι σας, το σύμπαν σας προειδοποιεί ότι θα ξοδέψετε περισσότερα από όσα υπολογίζατε. Αντί να επιδοθείτε σε ένα ξεφάντωμα αγορών, σκεφτείτε το τι πραγματικά χρειάζεστε. Στη συνέχεια, κοιτάξτε τις προσφορές, μπορεί να βρείτε το ίδιο αντικείμενο σε φθηνότερη τιμή. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό τέλμα, ίσως να έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας για κάποιο άτομο κι αυτό κλονίζει την ψυχική σας ισορροπία. Αν βασανίζεστε καιρό, συζητήστε με το εν λόγω άτομο, θα μειώσετε το άγχος σας.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνικότητά σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία προσελκύουν πολλά άτομα γύρω σας, χάρη στον Ερμή στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Ενώνοντας τις δυνάμεις σας με τους άλλους, αυτό μπορεί να φέρει κερδοφόρα αποτελέσματα και έτσι μπορεί να γεννηθεί μια νέα συνεργασία, ακόμα και σε άλλη πόλη από τη δική σας Μελετήστε όμως προσεκτικά αν είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, όσον αφορά τις προσδοκίες και τις ευθύνες σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και την επιπολαιότητα. Ενισχύεται επίσης η κοινωνική ζωή σας, είναι βέβαιο ότι θα είστε πάρα πολύ απασχολημένοι, ίσως ακόμα χρειαστεί να ταξιδέψετε μακριά. Ενδιαφέρεστε για τα γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη σας και την πατρίδα σας, μιλάτε με τα αδέλφια σας και τους γείτονές σας ή ακόμα μπορεί και να εγγραφείτε ως εθελοντής για ένα κοινωνικό έργο.
Απομακρύνετε από τη ζωή σας τους ανθρώπους που δεν σας συμπεριφέρονται όπως σας αξίζει, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Κάποια άτομα θα μπορούσαν να αποφορτίσουν τη ζωτική ενέργειά σας αν προσπαθήσετε να αναλάβετε την ευθύνη για την ευτυχία τους. Το σύμπαν σας ζητά να δώσετε σημασία στις δικές σας ανάγκες και να αποστασιοποιηθείτε από τις οικογενειακές διαμάχες ή τη φαγωμάρα μεταξύ φίλων. Εάν εμπλακείτε, η ψυχική σας ηρεμία θα πληρώσει το τίμημα. Βρεθείτε με άτομα που δεν φοβούνται νακάνουν βαθιές συζητήσεις και ζήστε πιο αυτόνομα, επιλέγοντας οι ίδιοι πώς θέλετε να περάσετε το χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι στο μυαλό σας, καθώς ο Ερμής κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Επιλέγοντας άτομα με παρόμοιες ιδέες κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, αυτό σημαίνει χρήματα στην τράπεζα ή μια νέα οικονομική συμφωνία. Έχετε το δώρο της πειθούς και της ευγλωττίας, έτσι οι όροι θα είναι υπέρ σας. Ίσως θελήσετε να ξοδέψετε κάποια από τα μετρητά σας σε μια νέα γνώση, καθώς γνωρίζετε ότι η επέκταση των δεξιοτήτων σας θα σας βοηθήσει στην εργασία σας. Μπορεί επίσης να σας αποκαλυφθεί η δουλειά των ονείρων σας ή να βρείτε έναν πελάτη που θα συμβάλει θετικά στην αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού σας.
Η Αφροδίτη στον νωχελικό και θολό δωδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, εξαντλεί τη ζωτική ενέργειά σας, νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να επανεξετάσετε κάποια πράγματα. Αν αυτό σημαίνει να απέχετε από την κοινωνικοποίηση ή κάποια υποχρέωση, ας γίνει έτσι. Μείνετε μακριά από όλους για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε.Μήπως έχετε κάνει τα στραβά μάτια σε ένα επίμονο θέμα υγείας ή ένα ανεπίλυτο συναισθηματικό ζήτημα; Προς τί τόσο στρες; Αυτή η δυναμική όψη σας δίνει το θάρρος να σκεφτείτε σοβαρά τους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται επιπλέον προσοχή, έτσι ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Η διαίσθησή σας και το υποσυνείδητό σας μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την αλήθεια και την πραγματικότητα της ζωής. Μην αμελήσετε τα όνειρά σας, σας παρέχουν καρμικά μηνύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντυπωσιάζετε με την ευφράδεια και το έξυπνο μυαλό σας, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κινείται στο ζώδιό σας, και ο πρωταρχικός στόχος σας είναι να προβάλετε τις ιδέες σας. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας παρακινεί επίσης να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, να εγγραφείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, να ζήσετε μια περιπέτεια σε ένα ταξίδι, όλα αυτά στο όνομα της δημιουργίας μιας ζωής που σας ενθουσιάζει πραγματικά. Είναι, επίσης, η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε στην προσωπική σας εξέλιξη, υιοθετώντας μια φιλοσοφία ζωής που εναρμονίζεται με τα όνειρα και τα μεγάλα ιδανικά σας. Συμβουλή: Πείτε την αλήθεια, αλλά με σεβασμό και συμπόνια. Αφήστε στην άκρη την πικρόχολη κριτική και τα καυστικά σχόλια και θυμηθείτε: Τα λόγια σας θα πρέπει να βοηθούν τους άλλους, όχι να συντρίβουν το ηθικό τους. Μακριά από το δράμα με τους φίλους σας!
Η Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργεί δύσκολες, ακόμα και σκληρές καταστάσεις, με τους φίλους σας ή σε μια ομάδα, ίσως κάποια άτομα σας ανταγωνίζονται για τα φώτα της δημοσιότητας. Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να σπαταλάτε τις μέρες σας για τις γελοιότητές τους. Μπορεί να επιλέξετε να γίνετε ο μεσολαβητής δυο αντιμαχόμενων πλευρών, έτσι ώστε οι συνομιλίες να είναι λιγότερο φορτισμένες. Ίσως απλά θελήσετε να περάσετε το χρόνο σας με άτομα που έχουν βάθος και ήθος στη ζωή, καθώς τώρα θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτούς που σας φορτίζουν ψυχολογικά και δεν είναι αληθινοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας. Ο εκφραστικός Ερμής κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και σας ζητά να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας πλευρά, είτε βάζοντας την έμπνευσή σας σε ένα δημιουργικό έργο, είτε ασχολούμενοι με τη ζωγραφική και το τραγούδι. Μπορεί να χρειάζεστε τώρα επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη, έτσι απευθυνθείτε σε φίλους που ξέρουν πώς να σας μεταδώσουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους. Η συγχώρεση είναι επίσης ένα μείζον θέμα που φέρνει ο αγγελιοφόρος των θεών στο προσκήνιο. Απομακρύνετε οποιεσδήποτε αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις κάνετε για κάποιον που σας πλήγωσε, αν δεν αποβάλετε αυτά τα ανεπίλυτα συναισθήματα θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν σωματικά προβλήματα. Είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε έναν μεγαλεπήβολο επαγγελματικό στόχο, αλλά τα αστέρια έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους.
Η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργεί αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις οι οποίες ίσως εκτροχιάσουν τα σχέδιά σας. Ίσως πρέπει να βιαστείτε για να διεκπεραιώσετε ένα έργο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορεί και να παραλείψετε μερικές βασικές λεπτομέρειες. Ίσως πάλι συγκρουστείτε με κακεντρεχή άτομα στο χώρο της εργασίας σας που υποθάλπουν τη δόξα σας. Ή μπορεί να μην είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι υπάρχουν γερά θεμέλια στην εργασία σας. Αντί να πιέζετε τον εαυτό σας και να συμπεριφέρεστε αυταρχικά από το άγχος σας, διανείμετε τις ευθύνες. Ενώ το έργο των άλλων ανθρώπων μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως θα θέλατε να είναι, εν τούτοις θα είναι αρκετά καλό. Μειώστε το φορτίο σας και εξουσιοδοτήστε άλλους ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο» είναι το σύνθημά σας, με τον Ερμή στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Αναζητάτε να ενώσετε τις δυνάμεις τους με τους άλλους, είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε, να κάνετε νέους φίλους. Όμως, οι αγαπημένοι σας φίλοι μπορεί να αισθάνονται παραμελημένοι, αν τους κάνετε πέρα για τις νέες γνωριμίες σας. Ενώ απολαμβάνετε να είστε ο κοινωνικός διοργανωτής, τώρα αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο καθώς, παρά το ότι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, αυτό θα σας κουράσει. Τα αστέρια σας προτρέπουν να σκεφτείτε με τη λογική. Αντί να τριγυρίζετε εδώ κι εκεί σαν κοινωνική πεταλούδα, συναντηθείτε με ένα μόνο άτομο,ιδανικά ένα στενό φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας, για ουσιαστικές και σε βάθος συνομιλίες.
Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας ωθεί να ψάξετε το βαθύ νόημα της ζωής μέσα από μια νέα γνώση ή φιλοσοφία. Θέτετε τώρα υψηλούς στόχους, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη δέουσα επιμέλεια. Ως εγκεφαλικό ζώδιο που είστε, αυτό δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση για σας. Αν είστε ανήσυχοι για να θέσετε ένα σχέδιό σας σε εφαρμογή, κάντε περισσότερη έρευνα, μπορεί να ανακαλύψετε σημαντικές λεπτομέρειες. Αυτή η δυναμική όψη μπορεί να ανατρέψει οποιαδήποτε σχέδια για απόδραση ή για μακρινά ταξίδια. Ακόμα όμως κι αν τελικά μείνετε στην πόλη σας, μην εκνευρίζεστε, θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση.

ΙΧΘΥΣ

Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων σας. Ο Ερμής κινείται στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, εφιστώντας την προσοχή σας στους μεγαλοπρεπείς στόχους σας. Ο πλανήτης της διανόησης σας εμποτίζει με έμπνευση για να κινηθείτε για τις φιλοδοξίες σας. Αν έχετε μια επιχειρηματική ιδέα στο μυαλό σας, συντάξτε ένα βιώσιμο σχέδιο. Συζητήστε με κάποιον εμπειρογνώμονα ή μια σημαντική γνωριμία σας. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους άνδρες, οι σημαντικοί άνδρες στη ζωή σας θα σας φανούν χρήσιμοι στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ζητήστε τους τη βοήθειά τους ή τις συμβουλές τους, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Μια συμβουλή: Φροντίστε οι συζητήσεις σας με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας να είναι ώριμες, οι συνομιλίες σας να μην θέλουν μεσάζοντες.
Η Αφροδίτη στον συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας εκτοξεύει στον ωκεανό των συγκινήσεων. Μη σκεφτείτε να κάνετε οποιαδήποτε σημαντική συνομιλία (είτε ερωτική, είτε επαγγελματική) χωρίς προηγουμένως να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Έχετε εργαστεί σκληρά για την επίτευξη της σταθερότητας μιας σημαντικής σχέσης σας, γι’ αυτό μην αφήνετε τα μαύρα σύννεφα να εκτροχιάσουν την ασφάλειά σας. Εφαρμόστε το ίδιο και με τα οικονομικά σας. Σφίξτε τον προϋπολογισμό σας, περιορίστε τα περιττά έξοδα ή καταρτίστε ένα σχέδιο δράσης για μια προσοδοφόρα επιχειρηματική ιδέα. Εάν προγραμματίσετε σωστά, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τις αποταμιεύσεις σας και θα πάρετε ένα δωρεάν εισιτήριο για την οικονομική ευημερία σας.

Keywords
αστρα, εν λόγω, νέα, δραμα, προυπολογισμος, τεστ, συγκεκριμένο, media, προσφορες, σημαίνει, τραπεζες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αποτελεσματα, αγγελιοφορος, αφροδιτη, γνωση, γυναικα, δουλεια, δωρεαν, εγκεφαλικο, επιπλα, εργασια, ζωγραφικη, θαρρος, θεμα, ονειρα, οριζοντες, οψη, σειρηνα, τεστ, υγεια, φιλια, αγχος, αυξηση, αξιζει, απλα, αστερια, ατμοσφαιρα, ατομο, εβδομαδες, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γλωσσα, γνωριμια, γοητεια, δευτερο, δυναμη, δειτε, δηλωσεις, δικη, δοξα, δωρο, εθελοντης, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, υπαρχει, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εν λόγω, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, ερευνα, ερμης, ευεξια, ευημερια, ευθυνη, εφαρμογες, εξυπνο, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, υποθεση, ηρεμια, θολο, ηθικο, οικο, ισορροπια, κινηση, λεπτομερειες, λογια, μακρια, ματια, μειζον, μελωδια, μηνυματα, μικρο, μπορειτε, μυαλο, νοημα, ντροπη, ξερετε, ξεφαντωμα, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ονομα, ορια, πεταλουδα, πλοιο, προβληματα, σεμιναρια, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμένο, συνεχεια, σκεψεις, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, σχολια, ταξιδια, τετραγωνο, τιμη, τοις εκατο, υλοποιηση, ισχυρος, φαντασια, χειροτερα, χιουμορ, χαρα, ψυχολογικα, αδυνατο, ασφαλεια, εφαρμογη, εξυπνα, φιλοι, γινετε, γνωσεις, χωρα, ιδιαιτερα, καρδια, media, οψεις, σημαίνει, ταξιδι, τραπεζα, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα