Τί προβλέπουν τα άστρα από 16-22.1.2017;

Διαβάστε τις eβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε κολλημένοι στο να αμφισβητείτε συνεχώς τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας; Ο Άρης στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί ασαφείς ενέργειες και σκέψεις, που οδηγούν σε τεταμένες καταστάσεις. Εκλαμβάνετε λανθασμένα ακόμη και την πιο εποικοδομητική κριτική, ίσως ακόμα κατηγορείτε τους άλλους ή κάποιοι σάς κάνουν να αμφισβητήσετε

την αξία σας. Μην κάνετε υπερβολικά δύσκολα τα πράγματα, για τον εαυτό σας, και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με τη λογική. Το κλειδί της πνευματικής ισορροπίας σας είναι να είστε ήρεμοι και να σταματήσετε να κριτικάρετε αυστηρά πρόσωπα και καταστάσεις. Αν αρχίσετε να ανταγωνίζεστε τους λάθους ανθρώπους, απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας, που πάντα ξέρει πώς να σάς καθησυχάσει. Ευτυχώς έχετε βοήθειες!

Η Αφροδίτη επίσης στο δωδέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, εμποτίζει το μυαλό και την καρδιά σας με δημιουργική σκέψη, ίσως ακόμη αποπερατώσετε κάποια έργα ή καταφέρετε να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολα ζητήματα στη σχέση σας με τη βοήθεια της διαίσθησης και της φαντασίας σας. Μια ανοιχτή συζήτηση ή απλά αφιερώνοντας περισσότερο ποιοτικό χρόνο στον αγαπημένο σας, όχι μόνο θα ανανεώσει και θα μετασχηματίσει τη σχέση σας, αλλά θα νιώσετε πολύ πιο κοντά ψυχικά και συναισθηματικά. Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας σάς βοηθά επίσης να απελευθερώσετε τις συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος, έτσι ώστε να ξεκινήσετε εκ νέου. Συμβουλή: Όσο και αν θέλετε να είστε εκεί κοντά για τους άλλους, δείξτε πρώτα συμπόνια στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήπως νιώθετε εχθρικά τους φίλους σας ή το περιβάλλον σε μια ομάδα; Ο Άρης στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο, θα μπορούσε να δημιουργήσει ανταγωνιστικές καταστάσεις με τους φίλους σας ή να συναντήσετε αντίσταση στις καινοτόμες ιδέες σας μέσα σε μια ομάδα ή σε επαγγελματικές συνεδριάσεις ή μπορεί να λάβετε επικριτικά μηνύματα ή e-mail. Θα αναρωτιέστε αν αυτό συμβαίνει για κάτι που είπατε, αλλά μην πάρετε τίποτα προσωπικά. Όταν κάποιος νιώθει αποπροσανατολισμένος από το δικό του στόχο, μπορεί να ενεργεί λίγο εγωκεντρικά και παράλογα. Ίσως ακόμα καταλήξετε να γίνετε ο διαμεσολαβητής, αν οι φίλοι σας έχουν μια παρεξήγηση μεταξύ τους. Σιγουρευτείτε όμως ότι παραμένετε ουδέτεροι, για να μην εμπλακείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Έχετε ένα συμπονετικό, αλλά παράλληλα ελεύθερο πνεύμα, καθώς η Αφροδίτη επίσης στο φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει προς τα έξω την ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους. Τυχαίες και ξαφνικές συναντήσεις καταλήγουν με μεγάλη ευκολία σε σχέδια για διασκέδαση ή απλά απολαμβάνετε τις συνομιλίες για την πολιτική, το κουτσομπολιό και τα κοινωνικά ζητήματα. Με τον Πλούτωνα, οι συνομιλίες σίγουρα θα πάνε στα βαθιά! Ίσως παρευρεθείτε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις για ανθρωπιστικούς σκοπούς, θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε μερικούς συναρπαστικούς ανθρώπους, με τους οποίους σάς δένουν κοινά ιδανικά και αξίες και κυρίως πάθος για ζωή. Συμπεριφερθείτε ισότιμα και τίμια στους άλλους και θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γιατί βλέπετε τόσο σοβαρά τα πράγματα; Ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί αμφισβήτηση για την επαγγελματική σας πορεία, μπορεί να διστάζετε να ακολουθήσετε ένα μεγάλο όνειρο. Ίσως είστε φοβισμένοι ότι δε θα πετύχει ή αισθάνεστε να φοβάστε για το αύριο ή δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Ίσως να μην είστε σίγουροι αν αυτή η κατεύθυνση είναι η σωστή για εσάς. Ακούτε πολλές αντιφατικές φωνές στο μυαλό σας, αλλά τώρα βρίσκεστε σε μια ολομέτωπη μάχη μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας. Κάντε κάτι για να απαλλαγείτε από όλο αυτό το στρες, τα ενδεχόμενα προβλήματα δεν αξίζουν να καταστρέφουν τις μέρες σας.

Η Αφροδίτη επίσης στο δέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σάς χαρίζει έμπνευση και φαντασία για να μετασχηματίσετε τα κακώς κείμενα στην επαγγελματική σας ζωή. Ασκείτε τα καθήκοντά σας προσεκτικά και με επιμέλεια, δίνετε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, ίσως ακόμα σας αναθέσουν την ηγεσία σε ένα τμήμα της επιχείρησης όπου εργάζεστε ή καταφέρνετε να πάρετε τη χρηματοδότηση που επιθυμούσατε ή απλά συμμετέχετε σε μια μεγάλη κοινωνική διοργάνωση και γνωρίζετε ελίτ ανθρώπους και υψηλά επαγγελματικά στελέχη. Ορίζετε νέους στόχους για οποιαδήποτε εργασία κάνετε, σκοπός σας είναι να αλλάξετε τις καταστάσεις, για να έχετε ευημερία και αφθονία. Ο ορθολογισμός σας παράλληλα με την αλάνθαστη διαίσθησή σας θα ανταμειφθούν, είτε με επιπλέον μετρητά ή με μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Ίσως ακόμα κάνετε μια πνευματική μεταστροφή στη ζωή σας, σκέφτεστε τη ζωή περισσότερο πνευματικά παρά υλιστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μεγάλα οράματα για το μέλλον, αλλά τη στιγμή που νιώθετε ότι είστε στο σωστό δρόμο κάτι συμβαίνει και τα πάντα ανατρέπονται. Ίσως η ζωή που οραματίζεστε για το μέλλον σας σάς φαίνεται να είναι έτη φωτός μακριά κι αυτό γιατί ο Άρης στον οραματιστή ένατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ο Άρης εμποτίζει τη ζωή σας με το πνεύμα της εξερεύνησης και της περιπέτειας, αλλά έρχεται σε σύγκρουση με τον Κρόνο, τον πλανήτη του περιορισμού, δημιουργώντας μια καταθλιπτική ή αποκαρδιωτική επίδραση. Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος δάσκαλος, ο προσωπικός εκπαιδευτής σας, κι έρχεται να σας τονίσει την ανάπτυξή σας σε τομείς της ζωής σας όπου νιώθετε ότι οι προσπάθειές σας είναι μάταιες. Μην κάνετε βιαστικά άλματα ή καταλήγετε σε γρήγορα συμπεράσματα, θα κάνετε λάθη. Απλά, όταν σας πιάνουν οι απαισιόδοξες σκέψεις και θέλετε να φύγετε μακριά και να εγκαταλείψετε τον αγώνα, σκεφτείτε γιατί ξεκινήσατε.

Η δίψα σας για γνώση και ελευθερία είναι έντονη, καθώς η Αφροδίτη κινείται επίσης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τώρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε την έμπνευση σε ένα ταξίδι ή διαβάζοντας ένα βιβλίο ή… στη δική σας φαντασία. Κάντε μια βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο, πηγαίνετε να δείτε καλλιτεχνικά εκθέματα, μιλήστε με ανθρώπους από διαφορετική κουλτούρα ή άτομα που ζουν μακριά σας και που σχεδόν ποτέ δεν έχετε το χρόνο να δείτε. Με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα, θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική επιφοίτηση για το πώς θα αλλάξετε προς το καλύτερο το μέλλον της ζωής σας, ενώ διερευνάτε ή απλά συνομιλείτε με αγνώστους. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

ΛΕΩΝ

Νιώθετε απόμακρα από τον αγαπημένο σας ή τους φίλους σας; Ή μήπως νιώθετε απογοήτευση στη μοναξιά σας; Ίσως έχετε κάποιο πρόβλημα στο να συνδεθείτε πιο βαθιά με τους ανθρώπους, τώρα η συνήθης κοινωνική και χαρούμενη φύση σας είναι στον πάγο, κι αυτό εξαιτίας του Άρη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Η εμπιστοσύνη και η οικειότητα κλονίζονται, δημιουργούνται τεταμένες καταστάσεις, παίρνετε τα πράγματα σοβαρά και στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε, δημιουργούνται προκλήσεις. Ανεξάρτητα της προσπάθειάς σας να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για σας, είναι γεγονός ότι απεχθάνεστε την κριτική και την επίπληξη. Η πρώτη γραμμή άμυνας είναι να γίνετε εχθρικοί ή να στήσετε τείχη, αλλά πριν απορρίψετε τις απόψεις των άλλων, τουλάχιστον δώστε τους προσοχή. Ίσως υπάρχει ένα πολύτιμο καρμικό μάθημα σε όλα αυτά, μην το χάσετε!

Η Αφροδίτη επίσης στον όγδοο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σάς κάνει έντονα διαισθητικούς και διερευνητικούς, μπορείτε με μεγάλη ευκολία να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από τις προθέσεις των άλλων. Με όλη αυτήν τη διορατική ενέργεια στη διάθεσή σας, θα μπορούσατε να έχετε κάποιες αποκαλυπτικές συνομιλίες με έναν φίλο ή εραστή/ερωμένη, και πραγματικά προσπαθείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενώνει και τι σας χωρίζει. Τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους έρχονται επίσης στο προσκήνιο, έτσι χρησιμοποιήστε αυτήν την ευνοϊκή συμπαντική ενέργεια για να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας και να κάνετε οικονομικά σχέδια ή συνεργασίες, για να έχετε αμφότεροι κέρδη ενώνοντας τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν βλέπετε κάποιον που σας ενδιαφέρει και τον αγαπάτε να αγωνίζεται, προσφέρετε ανιδιοτελώς τις συμβουλές σας και τη βοήθειά σας. Αλλά μερικές φορές μπορείτε να πάτε πολύ μακριά, επισημαίνετε τα λάθη του, γίνεστε αυταρχικοί και κάνετε κήρυγμα. Προσέξτε αυτή τη συμπεριφορά σας τώρα, καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Μπερδεύεστε στην προσπάθειά σας να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά, πρακτικά και λογικά, ίσως ακόμα γίνετε πολύ σκληροί και επικριτικοί με τους άλλους. Επιλέξτε τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε πολύ προσεκτικά και να ξέρετε πότε πρέπει να κάνετε πίσω, αν θέλετε οι άνθρωποι να σας ακούσουν χωρίς να σας παραγκωνίσουν.

Η Αφροδίτη επίσης στον έβδομο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σας βοηθά να πλησιάσετε με συμπόνια και αγάπη τον αγαπημένο σας, μια εις βάθος συζήτηση είναι το αφροδισιακό σας. Είστε διαισθητικοί και διεισδυτικοί, ο Πλούτωνας μπορεί να μετασχηματίσει τη σχέση σας προς το καλύτερο με έναν ειλικρινή διάλογο, καθώς μια βαθιά συζήτηση θα μπορούσε πραγματικά να σταθεροποιήσει το δεσμό σας. Ίσως να έρθουν στο προσκήνιο ζήλια και κτητικότητα, αλλά ως επί το πλείστον, κανένας από τους δυο σας δε νιώθει ενοχλημένος από αυτό. Απολαμβάνετε την αίσθηση του «ανήκειν», νιώθετε εμπιστοσύνη και οικειότητα. Είστε μόνοι; Ίσως νιώσετε το «κλικ» με ένα πρόσωπο που σας ταξιδεύει στη χώρα του ονείρου και της φαντασίας, η αμοιβαία χημεία θα είναι προφανής από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αναποφασιστικότητά σας και οι νωχελικές τάσεις σας, θα μπορούσαν να αποξενώσουν τους ανθρώπους και να φύγουν από κοντά σας, καθώς ο Άρης στον επικριτικό έκτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Βρίσκεστε σε σύγχυση για μια σημαντική απόφαση, παλεύετε μεταξύ λογικής και συναισθήματος και δεν ξέρετε πώς να πλησιάσετε τους άλλους. Θα είστε γρήγοροι στο να επισημαίνετε τα ελαττώματα των άλλων και θα είναι εξίσου δύσκολο να συγκρατήσετε τις επικριτικές απόψεις σας. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τις σκέψεις σας, αλλά σίγουρα μπορείτε να φιλτράρετε αυτά που λέτε, προκειμένου να αποφύγετε τις διαμάχες. Οι άλλοι σίγουρα δε θα εκτιμήσουν τις επικρίσεις σας.

Οι διαισθητικές και αναλυτικές δυνάμεις σας είναι ακόμη πιο ισχυρές χάρη στην Αφροδίτη επίσης στον αναλυτικό οίκο σας, σε εξάγωνο με το διεισδυτικό Πλούτωνα. Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε, κανένας που δεν μπορείτε να ψυχολογήσετε και καμία περίπτωση για να αποσπάσει ο οποιοσδήποτε το μυαλό σας από αυτό που θέλετε να κάνετε. Αντιμετωπίζετε και φέρνετε εις πέρας οποιαδήποτε λεπτομερή εργασία, κάνετε νέα σχέδια για να αλλάξετε εντελώς την καθημερινότητά σας. Είστε ο καλύτερος διαχειριστής των επαγγελματικών υποχρεώσεων, συνεπής στα καθήκοντά σας, εξισορροπείτε τον προϋπολογισμό σας και κάνετε χρονοδιάγραμμα για τις υποχρεώσεις σας. Τώρα σας ενδιαφέρει περισσότερο ο υγιεινός τρόπος ζωής, έτσι θα μπορούσατε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε αυστηρή δίαιτα ή πρόγραμμα στο γυμναστήριο, θέτοντας τις βάσεις για μια ριζική αλλαγή της εμφάνισής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δε θα έχετε καθόλου υπομονή για μπερδεμένες καταστάσεις και το δράμα των άλλων ανθρώπων. Ο Άρης στον ερωτικό και δραματικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας ωθεί να βάλετε τη λογική εις βάρος των συναισθημάτων. Έχουμε όλοι ένα φίλο ή συνάδελφο που του αρέσει να διαμαρτύρεται συνεχώς για ό,τι του συμβαίνει στη ζωή του, αλλά ποτέ δε φαίνεται να θέλει να διορθώσει τυχόν προβλήματα. Έτσι λοιπόν, εσείς τώρα δε θα μπορείτε να ανεχτείτε κανέναν που σας βομβαρδίζει με μια ακόμη θλιβερή ιστορία, ακόμα κι αν αυτός είναι ο αγαπημένος σας. Μη γίνεστε άδικοι ή σκληροί, αλλά μην αισθάνεστε και ένοχοι αν θέσετε όρια. Θα είναι πολύ καλύτερα από το να ακούτε αυτό το συνεχές μπαράζ προβλημάτων.

Η Αφροδίτη επίσης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα, σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, αυξάνει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Τώρα είστε πιο ανοιχτοί και συναισθηματικοί, σας είναι πολύ πιο εύκολο να κατακλύσετε την αγάπη σας με ερωτικά και αισθησιακά μηνύματα, απολαμβάνετε γεμάτες μέρες και καθαρίζετε τον αέρα μεταξύ σας, μιλώντας με ανοιχτή καρδιά. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας για να γίνετε πιο σέξι και ερωτικοί, αλλά κατά βάθος το μόνο που πραγματικά χρειάζεστε είναι κάποιον/α να σάς κοιτάξει βαθιά στα μάτια και να σάς χαρίσει την καρδιά του για πάντα. Είναι επίσης μια εξαιρετική εβδομάδα για να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο, τα ταλέντα σας και οι ικανότητές σας μπορούν να ξεσηκώσουν ένα ευρύ κοινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην πέσετε στην παγίδα του οικογενειακού δράματος. Εάν το ζήτημα δεν σας αφορά άμεσα, θα καταλήξετε σε μια διαμάχη, που θα σάς απογοητεύσει και θα συνειδητοποιήσετε αργότερα ότι δεν άξιζε αυτός ο ανταγωνισμός. Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο σάς κάνει έντονα συναισθηματικούς, τώρα με το παραμικρό γίνεστε υπερευαίσθητοι και προσπαθείτε να ισορροπήσετε τη λογική με το συναίσθημα. Θα ήταν παρακινδυνευμένο να γίνετε ο μεσολαβητής σε μια οικογενειακή σύγκρουση. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν τεταμένα στο σπίτι σας, αν γίνετε σκληροί με τους αγαπημένους σας, οπότε αν μπορείτε να θέσετε όρια, κάντε το με αγάπη. Λίγος χρόνος μόνοι σας θα σάς βοηθήσει να μείνετε ισορροπημένος.

Η Αφροδίτη επίσης στο τέταρτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σας βοηθά να θεραπεύσετε ένα ζήτημα του παρελθόντος με τους αγαπημένους σας. Ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας μπορεί να χρειαστεί λίγο από το χρόνο σας, προκειμένου να συζητήσετε μαζί και να του προσφέρετε τις σοφές συμβουλές σας. Ίσως κληθείτε να ασχοληθείτε με ένα εκκρεμές οικογενειακό σας ζήτημα, ίσως κληθείτε να διεκπεραιώσετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Δεδομένου ότι συμμετέχει ο Πλούτωνας, θα θελήσετε να του αφιερώσετε αποκλειστικά το χρόνο σας. Μην προσκαλέσετε οποιονδήποτε στην παρέα σας, επειδή δε θα αισθανθείτε άνετα. Εκτός αυτού, έχετε πολλά πράγματα να πείτε, τα οποία είναι αρκετά προσωπικά. Αφεθείτε στη θαλπωρή και τη ζεστασιά που ανακύπτουν με τις συζητήσεις σας και τις σοβαρές εκμυστηρεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθάνεστε να κάνετε «ένα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω», καθώς φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο της ευτυχίας σας. Ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο, σας κάνει αναποφάσιστους, μελαγχολικούς, ακόμα και σκληρούς, εξαιτίας της νοητικής και συναισθηματικής υπερέντασης που νιώθετε. Τα πραγματικά εμπόδια είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις σας και η απαισιοδοξία σας. Αν σκέφτεστε αρνητικά, θα έχετε και αρνητικά αποτελέσματα, έτσι θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από αυτό. Μια θετική συζήτηση με κάποιον που πραγματικά εμπιστεύεστε, θα απομακρύνει τις ανησυχίες σας και θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας ανοίγοντας το δρόμο για την επιτυχία. Επίσης, τα λόγια σας είναι φωτιά, έτσι σκεφτείτε προτού βγάλετε οτιδήποτε στη φόρα. Παρόλο που μπορεί να νικήσετε αντιμετωπίζοντας κάποιον, η αντιδραστική συμπεριφορά ποτέ δεν αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Αισθάνεστε ελεύθεροι να επιστρέψετε στα αγαπημένα σας στέκια, να συναντήσετε τους καλούς φίλους σας και να κάνετε εις βάθος συζητήσεις, χάρη στην Αφροδίτη επίσης στον τρίτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Παίρνετε τη ζεστή αγκαλιά και την οικειότητα που ζητάτε από τον αγαπημένο σας, ίσως έχετε και κάποιες αποκαλυπτικές πληροφορίες που γεμίζουν την ψυχή σας με χαρά και ευτυχία. Πηγαίνετε στο αγαπημένο μέρος με τους φίλους σας και μοιράζεστε τις ανασφάλειές σας και τους φόβους σας, συζητώντας βρίσκετε το δρόμο του ονείρου και της φαντασίας. Περάστε τις ημέρες σας χαλαρώνοντας, γελώντας, διαβάζοντας περιοδικά και βιβλία και φυσικά κάνοντας οτιδήποτε, για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πεισματική πλευρά σας μπορεί να είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό σας και είναι αλήθεια, καθώς ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο σάς κάνει άκαμπτους και ισχυρογνώμονες. Δεν έχετε καμία διάθεση να ακούσετε τις ιδέες των άλλων ή να παρεκκλίνετε από τα αρχικά σχέδιά σας, ιδίως όσον αφορά τα οικονομικά σας. Το να δουλεύετε σε ομάδες, ενώ για το ζώδιό σας η συλλογική εργασία αυξάνει την αποδοτικότητά σας, τώρα σάς είναι ενοχλητικό ή ίσως ακόμη αισθάνεστε ανεπιθύμητοι ή ότι δεν εκτιμάστε από τους συναδέλφους σας. Κάνοντας κάποιους συμβιβασμούς, αυτό θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Προσπαθήστε επίσης να μην είστε πολύ προσκολλημένοι στο πρόγραμμά σας, καθώς κάποια απροσδόκητα συμβάντα θα το ανατρέψουν. Ίσως επίσης να έχετε μερικά επιπλέον έξοδα, τα οποία θα κλονίσουν τους προκαθορισμένους δημοσιονομικούς στόχους σας. Με όλη αυτήν την οικονομική κρίση γύρω σας, δεν είναι ώρα να κακομεταχειρίζεστε τα κεφάλαιά σας.

Ευτυχώς, η Αφροδίτη επίσης στο δεύτερο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σάς προικίζει με ένα διαισθητικό και διερευνητικό μυαλό, για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, να προσπαθήσετε για τον προϋπολογισμό σας. Δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στους λογαριασμούς σας, ίσως κάποιος σάς βοηθήσει να πληρώσετε ένα ληξιπρόθεσμο χρέος, που σάς βαραίνει καιρό. Ίσως καταφέρετε να έχετε ένα ευέλικτο ωράριο στην εργασία σας ή βρείτε ένα σταθερό πλούσιο πελάτη. Είστε εξαιρετικά διορατικοί, έχετε εξουσία πάνω στους άλλους και καταφέρνετε να οργανώσετε μια μεγάλη ομάδα ατόμων. Δε σπαταλάτε το χρόνο σας σε μη επικερδή έργα και κάνετε τις μέρες σας παραγωγικές.

ΙΧΘΥΣ

Γίνεστε πεισματάρηδες, φαίνεστε λίγο σκληροί και επικριτικοί, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο σάς κάνει ισχυρογνώμονες, αρνείστε να ακούσετε τις απόψεις των άλλων και πιστεύετε ότι εσείς είστε οι σωστοί. Μπορεί ακόμα να δείχνετε έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους και δεν μπορείτε να χειριστείτε τα αρνητικά σχόλιά τους, κάνοντας επίθεση. Ενώ από την πλευρά σας δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει κάτι, που σάς κάνει να νιώθετε άβολα, μην ξεκινάτε αγώνα. Με οδηγό την έμφυτη διαίσθησή σας, διερευνήστε σε βάθος τα πάντα και θα ανακαλύψετε ποια είναι η σωστή επιλογή. Ίσως απλά συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει ένα μικρό εμπόδιο, βουνό. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να δώσετε τις συμβουλές σας σε κάποιον, να τον καθοδηγήσετε να βγει από το σκοτάδι στο φως. Να είστε συμπονετικοί, αλλά σταθεροί στις απόψεις σας.

Η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σας, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σάς ενώνει με τον αγαπημένο σας, θέλετε να μιλήσετε, να σβήσετε ό,τι σας χωρίζει και να εστιαστείτε σε ό,τι σας ενώνει. Είστε μόνοι; Αφήνετε τους θαυμαστές σας να έρθουν κοντά σας και τους κερδίζετε γρήγορα στο πλευρό σας. Βρίσκετε ένα σύντροφο που μπορεί να ακολουθήσει το δικό σας ρυθμό, νιώθετε μια καρμική συναισθηματική σύνδεση, σαν να τον γνωρίζατε από πριν. Με τον πνευματικό Πλούτωνα, θα μπορούσατε να έχετε κάποιες επιφοιτήσεις για το μέλλον σας, που σάς δείχνουν το δρόμο προς την αυτογνωσία. Έχετε τη δύναμη να πάρετε το τιμόνι της ζωής σας, μόνο η ψυχή σας γνωρίζει τι πραγματικά θέλετε, για να είστε ευτυχισμένοι.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 16-22.1.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, αρης, νέα, βιβλιοπωλείο, πηγαίνετε, βασεις, δραμα, χρεος, φως, κινηση στους δρομους, βιβλια, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, αξια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, αποτελεσματα, οικονομικη κριση, αφροδιτη, βημα, γνωση, εργασια, ζηλια, ηγεσια, θαυματα, ομορφα μυστικα, ονειρο, περιοδικα, προγραμμα, φως, χημεια, ωρα, mail, αγαπη, αγκαλια, αμοιβαια, αξιζε, απλα, αυστηρη διαιτα, αφθονια, πηγαίνετε, βιβλιο, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, δασκαλος, δευτερο, δυναμη, δειτε, διψα, δικη, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, υπαρχει, εκκρεμες, ελευθερια, ελλειψη, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εργα, εμφάνιση, εξοδα, επιτυχια, ερθετε, ερχεται, ερχονται, ετη, ευημερια, ζεστη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, θαλπωρη, θολο, οικο, κρονος, λαθη, λογια, μακρια, ματια, μηνυματα, μυστικο, μικρο, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ορια, οραματα, παθος, περιβαλλον, πλουτωνας, προβληματα, ψυχη, σιγουρα, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, στη φορα, σχεδια, σχολια, τετραγωνο, τι ειναι, τμημα, τειχη, φαντασια, φυση, φυσικα, φορα, χατζηβασιλειου, χρονος, χαρα, ομορφα, βηματα, φιλοι, γινετε, χωρα, κειμενα, καρδια, μπροστα, ομαδες, πληροφοριες, πληγες, σωστο, ταξιδι, θετικα, βουνο
Τυχαία Θέματα