Τι προβλέπουν τα άστρα από 1.2 έως 7.2.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Συγκρούσεις στη δουλειά! Η Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί διχόνοια με ένα συνάδελφο ή ένα άτομο εξουσίας ή με τις αρχές. Αν και η αιτία μπορεί να δικαιολογηθεί πλήρως, να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας.

Λειτουργώντας παρορμητικά και ανεξέλεγκτα, θα μετατρέψετε έναν σημαντικό σύμμαχο σε δεινό εχθρό. Συγκρατήστε τα αρνητικά συναισθήματά σας, διαφορετικά, αν δεν το κάνετε, θα σας χτυπήσουν εκεί που πονάτε. Μη γίνεστε ο πολεμιστής που θέλει να βγει νικητής και σκεφτείτε για να μη βρεθείτε στην κόψη του ξυραφιού. Όσο και αν το ανυπότακτο πνεύμα σας δεν μπορεί να τηρήσει τους κανόνες, παίξτε ξεκάθαρο και τίμιο παιχνίδι: επικεντρωθείτε στη θετική υποστήριξη που σας έδωσε στο παρελθόν αυτό το πρόσωπο και μη διεκδικείτε την ελευθερία σας. Επιπλέον, ακόμα κι αν δεν το θέλετε, τηρώντας το πρωτόκολλο θα είναι πραγματικά προς όφελός σας.
Ο Άρης στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τονίζει τον εγωισμό και τη ναρκισσιστική πλευρά σας. Ενώ είναι αλήθεια ότι έχετε ένα εντυπωσιακό όραμα, μη νομίζετε ότι η δύναμή σας θα έχει τα αποτελέσματα που θέλετε, αν δεν την χρησιμοποιήσετε σωστά. Αλλάξτε το «δικτατορικό» σε «δημοκρατικό καθεστώς» και λάβετε υπόψη σας τις ανάγκες των άλλων. Μπορεί να νομίζετε ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αλλά εξαναγκάστε τον εαυτό σας να ακούσει τη γνώμη των άλλων. Ένα άτομο που δεν υπολογίζατε θα μπορούσε να σας σοκάρει με τις απόψεις του, τις οποίες ποτέ δεν είχατε λάβει καν υπόψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ο τυχοδιώκτης, διερευνάτε νέες εμπειρίες, έχετε πολλές ιστορίες να πείτε! Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνει στο προσκήνιο την περιπετειώδη και ανέμελη πλευρά σας, σας ενδιαφέρει τώρα το σήμερα και όχι το αύριο. Δεν μπορείτε να κάνετε συμβιβασμούς, ούτε και είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Θέλετε να ζήσετε για τον εαυτό σας, δίνετε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσετε. Οι αντισυμβατικές και τολμηρές ιδέες σας σοκάρουν τους γύρω σας, ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι. Από τη θετική πλευρά, το σύμπαν σας καλεί να καλλιεργήσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ανάπτυξη, να βρείτε το δικό σας πνευματικό καταφύγιο. Μπορεί, επίσης, να ξεκινήσετε μια πνευματική ή μαθησιακή γνώση που σίγουρα θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας.
Με τον Άρη στον εργατικό και καθημερινό έκτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ήλιο, κινείστε με ταχύτητα αστραπής, αλλά το σύμπαν σας ζητά να κάνετε μια μικρή παύση, προκειμένου να εκτιμήσετε την πορεία σας. Η έντονη ενέργειά σας ίσως συμβάλλει αρνητικά στην παραγωγικότητά σας αλλά και την προσωπική σας ζωή. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα καθήκοντά σας δεν θα ρίξουν εντελώς την ψυχολογία σας. Κινηθείτε προσεκτικά και χαράξτε το σχέδιο δράσης σας στρατηγικά. Ενώ μπορεί να ξεχειλίζετε από ενθουσιασμό, ρίξτε μια αναλυτική ματιά στο που έχετε επενδύσει τον πολύτιμο χρόνο σας και τα χρήματά σας. Μήπως οι κίνδυνοι υπερτερούν του κέρδους;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακραία και περίεργα συναισθήματα δημιουργεί η ρομαντική Αφροδίτη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, ενισχύοντας τους κακούς πειρασμούς. Θα σας είναι δύσκολο να διαβάσετε την ψυχή και το μυαλό των ατόμων που ξεσηκώνουν το πάθος σας, έτσι μπορεί να εμπλακείτε με κάποιον/α που δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις. Ενώ η βιασύνη που έρχεται με τον ενθουσιασμό σας εξιτάρει, το έδαφος θα μπορούσε εύκολα να γίνει ολισθηρό. Είστε σε σχέση; Κρατήστε τις κακεντρεχείς σκέψεις σας για σας, η εμμονή και η ζήλια δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι. Αντίθετα, γίνετε λίγο πιο τολμηροί πίσω από κλειστές πόρτες. Εξερευνήστε σε βάθος την ψυχή του αγαπημένου σας, αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να το κάνετε με τρόπο. Συμβουλή: Ενώ οι εκδικητικές φαντασιώσεις σας μπορεί να σας δώσουν κάποια μυστική ευχαρίστηση, θα γυρίσουν πάνω σας. Ακόμα κι αν κάποιος/α μπορεί να έχει κάνει κάποιο λάθος, προκαλώντας αντίποινα θα γυρίσει μπούμερανγκ για σας.
Βάλτε πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ηρεμούν αντί να προσηλώνεστε σε αυτές που σας εκνευρίζουν. Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σε τετράγωνο με τον Ήλιο, αυξάνει το άγχος και την πίεση στην εργασία σας, ίσως ένας προσωπικός βοηθός ή οικονόμος μπορεί να αλλάξει όλο το πρόγραμμά σας ή σας αναγκάσει με τη συμπεριφορά του να ασχοληθείτε εσείς με κάποιες χρονοβόρες εργασίες. Τι μπορείτε να κάνετε για τη γαλήνη της ψυχής σας; Το σύμπαν σας ζητά να ασχοληθείτε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας για την ψυχική ηρεμία σας. Σκεφτείτε: ένα μασάζ, χορός ή περίπατος στον καθαρό αέρα. Περιποιηθείτε το σώμα σας και η ψυχή σας θα θερίσει τους καρπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μικρή περιπέτεια ή μια αληθινή αγάπη; Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, καθιστά δύσκολο να απαντήσετε. Οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να απατούν, οπότε φροντίστε να δείτε σε βάθος και να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας, πριν βιαστείτε να δηλώσετε ότι βρήκατε την αιώνια αγάπη. Εάν οι έλεγχοι που θα κάνετε είναι θετικοί, αυτή η κοσμική όψη σας δίνει το πράσινο φως για να εξερευνήσετε τη σφυρηλάτηση μιας σοβαρής σχέσης με το αντικείμενο του πόθου σας. Είστε σε σχέση; Τα πράγματα μπορεί να πάρουν απρόβλεπτη πορεία, αν αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματά σας να σας εξουσιάσουν. Αντίθετα, βρείτε ποιοτικό χρόνο με την αγάπη σας, κλείστε τα smartphones και συζητήστε, θα φέρετε πίσω την αγάπη.
Οι σοβαρές σχέσεις απαιτούν διαφάνεια και ειλικρίνεια, προκειμένου να εξελιχθούν, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Το σύμπαν σας ενθαρρύνει να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας με υγιή τρόπο, αντί να χρησιμοποιείτε τεχνάσματα ή το νεύμα και το χαμόγελο ως τακτική αποφυγής. Αυτή η σχέση μπορεί να προχωρήσει, αλλά μόνο αν εκφράσετε με ήρεμο και όχι επιθετικό τρόπο τις επιθυμίες σας. Είστε μόνοι; Κάντε σωστές επιλογές μεταξύ της πληθώρας των υποψήφιων θαυμαστών σας. Η αινιγματική και μυστηριώδης αύρα σας ανάβει φωτιά, όμως μη βιάζεστε να προχωρήσετε ένα ραντεβού. Δώστε χρόνο για να γνωρίσετε τους ανθρώπους και μην είστε απότομοι ή παρασύρεστε στη δίνη των συναισθημάτων σας.

ΛΕΩΝ

Ώρα να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με το σεβασμό που του αξίζει. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σας ζητά να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να φροντίσετε τον εαυτό σας, είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα. Βρείτε μια δραστηριότητα που αυξάνει τον ενθουσιασμό σας και αναπτύσσει το πνεύμα σας. Αν δεν έχετε σχέδια για το βράδυ, μείνετε στο σπίτι σας και ασχοληθείτε με την ομορφιά σας. Αυτή η κοσμική όψη ενισχύει τις συγκρούσεις στον χώρο της εργασίας σας και περιορίζει την απόδοσή σας και την παραγωγικότητά σας. Μη βιάζεστε να πάρετε εύσημα για τη σκληρή δουλειά σας, αντίθετα διερευνήστε σε βάθος τα έργα σας και τη δημιουργικότητά σας και βρείτε πρωτότυπες λύσεις στα εργασιακά προβλήματα.
Οι προσπάθειές σας για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας πέφτουν στο κενό, καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε τετράγωνο με τον Ήλιο, ανατρέπει την ισορροπία των σημαντικών σχέσεών σας. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη με τους γύρω σας και μην απομακρύνεστε. Επειδή δεν αναγνωρίζουν τη γενναιοδωρία σας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε τα πάντα με βαριά καρδιά ή ότι δεν είστε σημαντικοί στη ζωή τους. Θυμηθείτε όλα τα υπέροχα πράγματα που περάσατε μαζί και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμησή σας και πάλι. Επίσης, απομακρύνετε τους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να παραβούν τα όριά σας. Εκφράστε τις ανάγκες σας αλλά μακριά από το θυμό και την απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πετάξτε τη μάσκα στο όνομα της αγάπης. Η ρομαντική Αφροδίτη στον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε ερωτικούς σπινθήρες που ταρακουνούν όλο σας το «είναι». Προσέξτε μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας! Σίγουρα θέλετε να ερωτευτείτε, αλλά επιστρατεύσετε την έμφυτη λογική σας και μην αφήνεστε σε επικίνδυνα ρίσκα. Είστε σε σχέση; Ακόμη και αν το αντικείμενο του πόθου σας δεν ανταποδώσει τα συναισθήματά σας, συγκρατήστε την προσωπική σας δύναμη, αντίθετα να είστε ειλικρινείς σχετικά με πραγματικές επιθυμίες σας αλλά με εγκράτεια. Αν μια ερωτική υπόθεση του παρελθόντος σας κρατά πίσω από την αληθινή αγάπη, αυτός ο κοσμικός αστρολογικός συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια ρήξη με το παρελθόν.
Σταματήστε να καταδιώκετε τον/την πρώην σας στο Facebook, εξαφανίστε τις εμμονές, σας και αφεθείτε σε νέες πιθανές προοπτικές που σας έρχονται. Ενώ το ζώδιό σας έχει την τάση να επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη προσπάθεια, ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε τετράγωνο με Ήλιο, σας ζητά να δείτε την ευρεία εικόνα των πραγμάτων. Η σαφής και ήρεμη επικοινωνία είναι το κλειδί για να έλξετε ανθρώπους που ξέρουν πώς να σας βοηθήσουν στη δουλειά και τη ζωή σας. Συμπεριφερθείτε γλυκά και διπλωματικά στο σύντροφό σας ή ακόμα και τα αδέρφια σας, είναι μια σοφή επιλογή για να σας υποστηρίξουν σε ένα συγκεκριμένο εγχείρημα. Μπόνους: η σωστή συνεργασία θα εμβαθύνει τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητάτε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, θα τα έχετε όμως; Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί ασαφείς, ίσως και τεταμένες καταστάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε φιλικοί και συμβιβαστικοί προς την οικογένειά σας και μην εκνευρίζεστε αν ένας απρόσκλητος επισκέπτης κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του. Αν πρόκειται να καλέσετε κάποια άτομα στο σπίτι σας, περιορίστε τη λίστα των καλεσμένων σας και φροντίστε να έρθουν μόνο τα πλησιέστερα σε εσάς πρόσωπα. Ίσως νιώσετε πίεση με την ατελείωτη λίστα των καθηκόντων σας, δεν μπορείτε να κυριαρχήσετε στα συναισθήματά σας.
Ενώ εσείς θέλετε να είστε αποτελεσματικοί, αν αγνοήσετε τις κόκκινες σημαίες τώρα, αυτό θα αποτρέψει τη διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεών σας, πράγμα το οποίο θα απαιτήσει την προσοχή σας αργότερα. Πρακτικά θέματα και ζητήματα οικονομικών απαιτούν την εγρήγορσή σας, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Αγχώνεστε και εκνευρίζεστε με εκκρεμή οικονομικά ζητήματα, δεν μπορείτε να ανεχτείτε την ατελείωτη γραφειοκρατία, πιέζεστε να πληρώσετε ανεξόφλητους λογαριασμούς. Ενώ ξέρετε ότι δεν αντέχει η τσέπη σας, επιδιώκετε να συναντηθείτε με τους φίλους σας και επιδίδεστε σε δαπάνες και περιττές πολυτέλειες. Να είστε σε εγρήγορση όσον αφορά κάποια οικονομική συμφωνία που ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή (που μάλλον δεν είναι). Σκεφτείτε πού διαθέτετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας και κινηθείτε με σύνεση και όχι με αυξημένη ταχύτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εξυπνάδα και η γοητεία σας μαγεύουν τους πάντες! Θα μπορούσατε να πουλήσετε ακριβά το προϊόν σας χάρη στη δύναμη της ευγλωττίας και της πειθούς σας και χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Έχετε δύναμη στα λόγια σας αλλά θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε με υπευθυνότητα και σύνεση. Ενώ σίγουρα θα πάρετε αυτό που θέλετε, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να κοροϊδέψετε τις ανυποψίαστες ψυχές. Να θυμάστε ότι τα πάντα έχουν ένα τίμημα, έτσι σκεφτείτε δύο φορές πριν πουλήσετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Επίσης, διερευνήστε τις φήμες που διαδίδονται, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων.
Μήπως η πηγή αυτής της πληροφορίας έχει απώτερα και ιδιοτελή κίνητρα; Δείτε τα πράγματα σε βάθος και επαληθεύστε τις ειδήσεις πριν τις πιστέψετε. Το παιχνίδι είναι δικό σας, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας βοηθά να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν την εξουσία σας. Όμως, σκεφτείτε: είστε ένας ηγέτης που οι άλλοι μπορούν να εμπιστευθούν ή μήπως όχι; Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσατε να είστε τόσο δυναμικοί και επιβλητικοί που ενδεχομένως να ωθήσετε κάποιους ανθρώπους μακριά σας. Δεν χρειάζεται να λογοκρίνετε και να επιτίθεστε στους άλλους, μαλακώστε την προσέγγισή σας. Η αίσθηση του χιούμορ μπορεί να σας σώσει από δύσκολες καταστάσεις. Μη φοβάστε να αυτοσαρκαστείτε, θα κερδίσετε πόντους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σταματήστε τις υπερβάσεις στα οικονομικά σας! Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σας ζητά σύνεση και υπευθυνότητα στα έξοδά σας και σας προειδοποιεί να μην πάτε πέρα από τον προϋπολογισμό σας. Η γενναιόδωρη φύση σας είναι υπεράνω, έτσι μπορεί να …κακομάθετε τις ψυχές που λατρεύετε. Αλλά υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να δείξετε πόσο αγαπάτε και φροντίζετε τους αγαπημένους σας, χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακριβό δώρο, συνενώστε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Όλοι οι άγγελοι κατεβαίνουν από τον ουρανό στη γη! Ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ήλιο, ενισχύει τη διαίσθησή σας, έτσι ακούστε την εσωτερική φωνή σας και μην ενεργείτε σύμφωνα με τις παρορμήσεις σας.
Το σύμπαν σας ζητά να συντονιστείτε με τη μυστικιστική ενέργεια του σύμπαντος, η βοήθειά του θα κατευνάσει το άγχος σας. Εάν νιώθετε ταραγμένοι και ανήσυχοι, καθίστε να διαλογιστείτε, γράψτε, ακούστε χαλαρωτική μουσική, θα γνωρίσετε τον εαυτό σας. Καθώς ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την απελευθέρωση, ξεκινήστε την εκκαθάριση από πρόσωπα και καταστάσεις που εμποτίζουν με αρνητική ενέργεια τη ζωή σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να ανοίξετε μια νέα σελίδα. Συγχωρήστε τους άλλους και απελευθερώστε τη δυσαρέσκειά σας, για το καλό της δικής σας ψυχής. Κρατώντας την πικρία μέσα σας, θα πληρώσετε βαρύ τίμημα για την ψυχική και ίσως τη σωματική σας υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας φαίνονται από μακριά, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Επιδείξτε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας και έχετε υπόψη σας ότι για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε, θα πρέπει να το ζητήσετε άμεσα αλλά με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του άλλου. Προσέξετε τις τολμηρές επαναστατικές διαθέσεις σας, κι αν σκέφτεστε να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, κάντε κάτι προσωρινό. Μια ριζική αλλαγή μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε υπέροχα για λίγο, αλλά αργότερα ίσως να μη σας αρέσει το αποτέλεσμα. Συμβουλή: Η απόλυτη ειλικρίνειά σας μπορεί να είναι μαχαίρι στην καρδιά των άλλων, έτσι να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας.
Βάλτε φρένο στα παρορμητικά και ίσως δηλητηριώδη λόγια σας, δεν θέλετε να χάσετε από κοντά σας τους αγαπημένους σας και τους καλόπιστους συμμάχους σας. Αφήστε τον κοινωνικό πειραματισμό για άλλη φορά καθώς ο Άρης στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ήλιο, θα σας επιβάλει κυρώσεις. Βρείτε μόνο τις αδελφές ψυχές που ενστερνίζονται τα ιδανικά σας και απομακρυνθείτε από ανθρώπους με τους οποίους υπήρχαν συγκρούσεις στο παρελθόν λόγω του ότι δεν ήταν πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν. Μη βρίσκεστε με άτομα που σας επιβαρύνουν συναισθηματικά ή με ομάδες που δεν έχουν κανένα πνευματικό σκοπό. Θα περάσετε πολύ καλύτερα και μόνοι. Μήπως έχει έρθει η ώρα να απομακρυνθείτε από μια φιλία ή μια ομάδα; Σε περίπτωση που αυτή η φιλία ή η ομάδα καταλήξει στη διάλυση, μην πιέζετε τα πράγματα για το αντίθετο αποτέλεσμα, ας γίνει ό, τι είναι να γίνει. Ίσως ακόμα και να σκεφτείτε να απομακρυνθείτε προσωρινά, κάντε ένα διάλειμμα και επανέλθετε την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαντασιώσεις και όνειρα ταλανίζουν το μυαλό σας, καθώς η Αφροδίτη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, ενισχύει τη φαντασία σας αλλά και τις αυταπάτες. Πόσο αληθινοί είναι οι άνθρωποι γύρω σας; Σκεφτείτε ότι αυτός που σας προσφέρει ένα ζεστό χαμόγελο και κόκκινα τριαντάφυλλα ίσως να μην έχει και τις πιο αγνές προθέσεις. Δείτε τα πράγματα σε βάθος και μην ενθουσιάζεστε από το προφανές. Η παρόρμησή σας να πάρετε ρίσκα στην αγάπη ενέχει κινδύνους που είναι κρυμμένοι και τώρα δεν μπορείτε να τους δείτε. Μπορεί να φαίνονται όλα ωραία και καλά, αλλά κινδυνεύετε να εμπλακείτε με καταστροφικούς τύπους. Κάντε έναν ενδελεχή έλεγχο του υποβάθρου και του ιστορικού του καθενός και ακούστε το ένστικτό σας. Δεν θα σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα.
Ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας δίνει την ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεστε για να κάνετε τεράστια πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά είναι στο χέρι σας να μην κάνετε πολύ θόρυβο, τηρώντας τους κανόνες. Επίσης, θα μπορούσατε να κάνετε μια έντονη συζήτηση με έναν ισχυρό άνδρα στη ζωή σας ή τους ανωτέρους σας στην εργασία σας. Οι ερωτήσεις σας είναι γρήγορες και βάζουν φωτιά, έχετε σκεφτεί όμως μήπως το άλλο πρόσωπο νιώθει σαν να του κάνετε ανάκριση; Μην προκαλείτε τους άλλους, κυρίως στην εργασία σας, το ανεξάρτητο πνεύμα σας εύκολα μπορεί να καταληφθεί από πανικό. Μην κόψετε τις γέφυρες, απλά συζητήστε σε πιο ήπιους τόνους, θα γίνει πιο χαλαρή η ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΣ

Όλοι για έναν και ένας για όλους; Αν έχετε κάποιον ενδοιασμό να γίνετε μέλος μιας ομάδας ή να εμπιστευθείτε έναν φίλο σας, η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, σας ζητά να κάνετε πίσω. Ή, ακόμα χειρότερα, μην αφήσετε να καρπωθεί κάποιος άλλος το μόχθο σας και τις σκληρές ώρες εργασίας σας. Μην αφήνετε τους ανθρώπους να επωφελούνται από την καλόπιστη και εξυπηρετική φύση σας. Αν νιώθετε ότι οι υποχρεώσεις σας, σας στερούν πολύτιμο χρόνο για να βρεθείτε με τους φίλους σας, αναθέστε αρμοδιότητες, ώστε τα καθήκοντα να μοιράζονται δίκαια.
Ίσως, επίσης, νιώσετε εκνευρισμό και άγχος, καθώς ένας φίλος ή μια ομάδα σας χρειάζονται οπωσδήποτε. Ναι, σίγουρα νιώθετε να στερείστε τη διασκέδαση, αλλά σκεφτείτε ότι ενεργώντας για το κοινό καλό, παίρνετε μπόνους σε καλό κάρμα. Το περιπετειώδες και ειλικρινές πνεύμα σας πετάει στα ύψη, αλλά ο Άρης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ήλιο, σας ζητά να είστε προσεκτικοί στο πώς προβάλετε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας. Σίγουρα δεν θέλετε να δημιουργηθούν συγκρούσεις πηγαίνοντας κόντρα στις απόψεις των άλλων και ξέρετε ότι αρνούμενοι είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε αγανάκτηση και δυσαρέσκεια. Απλά να είστε ευθείς, προσέχοντας μην πείτε το λάθος πράγμα, τη λάθος στιγμή και αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξετε γνώμη. Επίσης, μείνετε μακριά από παρορμητικές και ενθουσιώδεις ενέργειες και οικονομικά ρίσκα που θέτουν σε κίνδυνο τα σχέδιά σας.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 1.2 έως 7.2.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, αρης, εξιτάρει, φως, smartphones, ειλικρίνεια, υγιή, σημαίνει, facebook, συγκεκριμένο, ειδήσεις, νέα, εμφάνιση, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη ειναι ωραια, αποτελεσματα, επιθυμιες, αφροδιτη, γλυκα, γνωμη, γνωση, δουλεια, εργασια, ζηλια, ηγετης, κοντρα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ομορφια, ονειρα, οψη, περιεργα, πιεση, προγραμμα, σημαιες, υγεια, φημες, φιλια, φως, χορος, ψυχολογια, ωρα, αγαπη, αγχος, αξιζει, αξιοπρεπεια, απλα, ατμοσφαιρα, ατομο, αυρα, αυτοπεποιθηση, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γινει, γοητεια, δευτερο, δυναμη, δειτε, δινη, διχονοια, δωρο, εγρηγορση, εγχειρημα, εδαφος, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκαθαριση, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονη, εμμονες, ενεργεια, εργα, ενστικτο, εμφάνιση, εξιτάρει, εξοδα, επικοινωνια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεες, υπηρχαν, υποθεση, ηρεμια, θαλπωρη, εικονα, οικο, ισορροπια, καρμα, λαθος, λογια, μακρια, μασαζ, ματια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ονομα, ορια, οπωσδηποτε, οραμα, οφελος, παθος, πηγη, πορτες, προβληματα, ψυχη, ραντεβου, ρηξη, ρολο, σαφης, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμένο, συζητηση, σκεψεις, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταση, τετραγωνο, τι ειναι, τυχοδιωκτης, φαντασια, φαινονται, φυση, φυκια, φωνη, φορα, χερι, χαμογελο, χατζηβασιλειου, χειροτερα, χιουμορ, ομορφα, ωρες, αγγελοι, ειλικρινεις, ερωτησεις, γινετε, καρδια, ομαδες, οψεις, παιχνιδι, σημαίνει, smartphones, θεματα, θετικα, υγειας, βοηθος, ψυχες
Τυχαία Θέματα